Jump to content

οι πρωτες μετρησεις απο την 5870χ2(5970)

def

Recommended Posts

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

30.4cm

Crysis killer δεν υπαρχει και ουτε προκειται!

Που ειναι η nvidia OEO???!!!

Nvidia Fermi GF100 first working desktop card spotted

A few hours ago, the Nvidia engineers running the company’s Facebook page uploaded a picture of what appears to be the first working sample of a 40nm GF100 high-end card based on Fermi architecture, the first to make its way on the internet.

16531_177230903252_8409118252_2883759_2290687_n.jpg

The image was uploaded at 9:45pm PST and depicts the Geforce desktop card running Uningine’s Heaven DirectX 11 benchmark on a Dell 24-inch monitor, so we can rationally assume that the benchmark resolution is 1920x1200. The core hardware configuration appears to be composed of an ASUS Rampage II Extreme LGA 1366 motherboard coupled with undetermined Core i7 processor and DDR3 memory.

Upon close inspection in Photoshop with the help of others, it appears that the 40nm Fermi-based GF100 monster is using a PCI-Express 8-pin adapter on the left and a 6-pin adapter on the right, so nothing is new in terms of PSU hardware requirements for enthusiast consumers. It is important to note that this particular engineering sample GPU is using the recently taped-out A2 silicon. Our multiple internal sources have previously confirmed that the company will move to A3 silicon for its final retail products.

Two days ago, Nvidia publicly demonstrated its first working GPU samples based on Fermi architecture during SC 2009 (Super Computer Convention). SC is the international conference for high-performance computing, networking, storage and analysis, where the company unveiled the Tesla 20-series lineup priced respectively between $2,499 and $18,995. As previously stated, these Fermi GPUs catered toward the High Performance Computing (HPC) market segment are not expected to launch in Q2 2010, while the high-end Geforce desktop units as depicted in the image above are expected to be announced at CES 2010 (January 7th – 10th) and will launch earlier, sometime in Q1 2010.

Source

Ξέρω γιατί τα λέτε όλα αυτά σατανάδες κόκκινοι

Για να βγούν φθηνά οι nvidia στα μεταχειρισμένα ε? :devil:

Αμ δε! Τουλάχιστον ώσπου να αποκτήσουν και οι ΑΤΙ το ατού των physics, και ώσπου να βγούν καλοί dx11 τίτλοι...

Από δύναμη έχουμε, δεν θέλουμε άλλη

Εντυπωση μου κανει η αμεση εναρμονιση της τιμης της 5970 στο μουλτιραμα,οπου το μεσημερι την ειχε στα 492€,ενω τωρα οσο και το πλαισιο (565€).Προφανως κυνηγανε "μεγαλα ψαρια" και οποιος τσιμπησει...

εχει βαλει το πλαισιο στους καταλογους του την 1η 5970 http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Sapphire-HD5970-2GB-GDDR5-SVGA-21165-01-50R.htm

Πάμε για quad-CF τώρα που είναι καιρός, μετά δεν βλέπω να προλαβαίνουμε!! :hehe:

Ξέρω γιατί τα λέτε όλα αυτά σατανάδες κόκκινοι

Για να βγούν φθηνά οι nvidia στα μεταχειρισμένα ε? :devil:

Αμ δε! Τουλάχιστον ώσπου να αποκτήσουν και οι ΑΤΙ το ατού των physics, και ώσπου να βγούν καλοί dx11 τίτλοι...

Σιγά το ατού τόσο καιρό πολύ λίγα παιχνίδια και σιγά μην ευδοκιμήσει..Πεθαμένα πράγματα.Όσο για δύναμη περίμενε να σε δείς στα dx11 παιχνίδια που σκάνε μύτη σιγά σιγά..Πάρε να έχεις...

BattleForge (EA)

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (THQ)

DiRT 2 (Codemasters)

Aliens vs. Predator (Rebellion)

Lord of the Rings: Online (Turbine)

Dungeons & Dragons Online: Eberron Unlimited (Turbine)

DX11+open cl=PhysX killer.

Άντε μπας και σηκώσει λίγο τα μανίκια η nvidia και αφήσει τις μαρκετινίστικες ********.Ήδη έχει αργήσει πολύ..Και φαίνεται ότι θα αργήσει ακόμη περισσότερο.

1.Q2 μαζική παραγωγή για την fermi

2.Χαμηλά ρολόγια.-20%

Θα ήθελες:hehe:

Kαι PhyS-X να βάλουν οι ΑΤΙ πάλι η Nvidia θα είναι μπροστά:p

Όχι, γιατί θα έχει κάτι το ιδιαίτερο. Απλά θα κάνει...όπως τώρα...συμφωνία με τις εταιρείες games για να βγαίνουν τα games με καλύτερη συνεργασία με τις κάρτες nvidia:p

Kαι το 90% των users...νομίζω από τα games κρίνουν...

Eπειδή όμως δεν μου αρέσει αυτό που κάνει η nvidia είμαι atiακιας....:hehe:

To έπιασες το υπονοούμενο!... Πονηρέ.. :shifty:

Εδώ που τα λέμε, αυτή τη στιγμή, όποιος έχει 4850CF (1gb κατά προτίμηση)και άνω, ή GTX260 SLI και άνω, και είναι κάτοχος "ανθρώπινου" monitor 1920*1200, δεν έχει λόγο να "ψαρώσει" από την 5970 (και την κάθε 5970)

Βέβαια ότι είναι πειρασμός δεν το αμφισβητεί κανείς, ούτε σκεφτόμαστε πάντα με βάση τη λογική..

Είναι ότι πιο δυνατό σε single slot που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή όπως και να το κάνουμε..

Θα ήθελες:hehe:

Kαι PhyS-X να βάλουν οι ΑΤΙ πάλι η Nvidia θα είναι μπροστά:p

Όχι, γιατί θα έχει κάτι το ιδιαίτερο. Απλά θα κάνει...όπως τώρα...συμφωνία με τις εταιρείες games για να βγαίνουν τα games με καλύτερη συνεργασία με τις κάρτες nvidia:p

Kαι το 90% των users...νομίζω από τα games κρίνουν...

Eπειδή όμως δεν μου αρέσει αυτό που κάνει η nvidia είμαι atiακιας....:hehe:

To 90% των users φιλε μου δεν εχει ιδεα τι ειναι το physx.Ουτε καν ξερουν τι vga εχουν.Τελος φυσικα και το 90% των users δεν εχει...δικαιωμα να κρινει.

σε ολα τα reviews που εχουνε κυκλοφορησει φαινεται καθαρα οτι η καρτα εχει ΤΕΛΙΚΑ μικροτερες θερμοκρασιες απο την 4870χ2 μικροτερη καταναλωση απο 295 και 4870χ2 και τρελες επιδοσεις , με 500 ευρω που κοστιζει και με 30.5 (στα 34 καιγομαι) εκατοστα μηκους φανταζει ιδανικη...αλλα δεν θα παρω ενα ρολοι omega εχει προτεραιοτητα στο αδειασμα της τσεπης μου..:p

Η nvidia υποστηρίζει στους forceware 195 (που βγαίνουν από μέρα σε μέρα) open cl 1.0.

Ήδη υπάρχουν σε καθεστώς WHQL candidate.

Δεν είπα ότι θα μείνει η nvidia έξω από το παιχνίδι..Σαφώς και θα το υποστηρίζει και η nvidia.Για το physX έχω τις αμφιβολίες μου αν θα υποστηριχτεί άλλο.

Σίγουρα είναι μεταβατική η περίοδος, αλλά δεν βρίσκω λόγο να μην υποστηριχθεί το PhysX στο άμεσο μέλλον. Μην ξεχνάμε πως αυτό γίνεται μέσω του TWIMT2BP, και κάθε χρόνο τα σκάει χοντρά η nvidia εκεί.

Ε δεν θα είναι λίγο χαζή να συνεχίσει να πληρώνει αντί να εκμεταλλευτεί τα ανοιχτά πρότυπα;

Ούτως ή άλλως δεν είναι και κάτι που τσούλησε όπως θα έπρεπε.

Δεν ξέρω αν είναι χρειάζομαι και δάχτυλα ποδιού για να μετρήσω τα παιχνίδια ή μου φτάνουν μόνο του χεριού μου.

Και κάτι τελευταίο.Η συμφωνία μεταξύ intel και AMD περιελάμβανε όλες τις τεχνολογίες.Η intel πλέον έχει και επίσημα πρόσβαση σε τεχνολογίες GPU της AMD(δεν έχει να κάνει με άμεσο μέλλον αλλά ας το λάβουμε υπόψιν),τον Γενάρη βγάζει στην αγορά το Larabee και θα χτυπήσει με πολύ προσιτές τιμές για τα κυβικά του..Τους Ανάντες και λοιπούς τους έχει στο χέρι..η AMD έχει μια πλήρη πλατφόρμα CPU-GPU για όλα τα βαλάντια και τα γούστα,προβλέπω πολύ δύσκολη χρονιά για τους πράσινους και θα είναι μόνο η αρχή.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.