Jump to content

οι πρωτες μετρησεις απο την 5870χ2(5970)

def

Recommended Posts

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

H κάρτα ακόμα δεν έχει βγει ρε παιδιά. Οτιδήποτε νούμερα είναι άκυρα. Πόσο μάλλον όταν τα νούμερα αυτά είναι νούμερα που έλαβε κάποιος από κάποιον άλλον... unknown, που είχε έναν άγνωστο γνωστό που ήταν θείος του κουμπάρου που λέει ότι δανείστηκε την κάρτα από τον γείτονα του φίλου του.:giveup:

Ρε Seb εσένα είναι ζεστές? Τόσο ζεστές που στην υλοποίηση χ2 να ρίχνουν τα default ρολόγια για να μην ψήνονται?

Γενικά μου φαίνετε ΚΑΙ κουλό ΚΑΙ λάθος να είναι πιο αργή για οποιονδήποτε λόγο η κάρτα αυτή. Εντάξει δεν έχεις 2 κάρτες στο σύστημα αλλά για να έχω μια να χάνω σε επιδόσεις?

Αυνανία μου φαίνεται…

Ρε Seb εσένα είναι ζεστές? Τόσο ζεστές που στην υλοποίηση χ2 να ρίχνουν τα default ρολόγια για να μην ψήνονται?

Γενικά μου φαίνετε ΚΑΙ κουλό ΚΑΙ λάθος να είναι πιο αργή για οποιονδήποτε λόγο η κάρτα αυτή. Εντάξει δεν έχεις 2 κάρτες στο σύστημα αλλά για να έχω μια να χάνω σε επιδόσεις?

Αυνανία μου φαίνεται…

Οχι ρε, πολυ cool οι καρτες...Με δυσκολια full load περνανε τους 70 βαθμους...Εμενα μεταξυ 65-70 σε gaming! Furmark στο burn test μου πανε 85 maximum....(η 295 πηγαινε 110+)

Για καταλανωση θα το κανουν αλλα και παλι, για 30-40 watt σιγα το πραγμα!

Παντως με τους χρονισμους αυτους δεν θα ειναι λιγο κατω απο τις 2 χ 5870 αλλα αρκετα, ενα 25% κατω βλεπω εγω!

ΛΟΛ

Καλά πάει για τρελά άκυρα τότε η κάρτα ΙΜΟ. Έτσι και αλλιώς οι κάρτες απευθύνονται σε συγκεκριμένο hardcore κοινό που θέλει το απόλυτο, να πάω σε υλοποίηση έστω και 10% κάτω το βλέπω απαράδεκτο.

Άσχετα αν κάνουμε εικασίες ατμ γιατί δεν ξέρουμε τα τελικά νούμερα προφανώς.

Στο Crysis δεν υποστηρίζεται το CF; :confused:

"Aν δεν υποστηριζεται". Crysis, farcry2, stalker και μερικα ακομη κερδιζουν.

Nfs shift, gta iv, borderlands, re5 και σε μερικα αλλα δεν παιρνεις ουτε ενα fps παραπανω μη σου πω χανεις κιολας!

Οχι ρε, πολυ cool οι καρτες...Με δυσκολια full load περνανε τους 70 βαθμους...Εμενα μεταξυ 65-70 σε gaming! Furmark στο burn test μου πανε 85 maximum....(η 295 πηγαινε 110+)

Για καταλανωση θα το κανουν αλλα και παλι, για 30-40 watt σιγα το πραγμα!

Παντως με τους χρονισμους αυτους δεν θα ειναι λιγο κατω απο τις 2 χ 5870 αλλα αρκετα, ενα 25% κατω βλεπω εγω!

Μπορει να μην τις διαβαζει σωστα το gpuz ρε συ seb. Παντως δυο 5870 πρεπει να ειναι ελαχιστα πιο γρηγορες!

"Aν δεν υποστηριζεται". Crysis, farcry2, stalker και μερικα ακομη κερδιζουν.

Nfs shift, gta iv, borderlands, re5 και σε μερικα αλλα δεν παιρνεις ουτε ενα fps παραπανω μη σου πω χανεις κιολας!

Λοιπον cf υποστιριζει το resident evil 5 και με μεγαλο ανεβασμα στις επιδοσεις απο την μονη....

Απο τα clockings που βλεπουμε κρινουμε οτι το 5870χ2 (725/1000) θα ειναι πιο αργο απο το 2χ5870 (850/1200) . Επισης το oc των 5870 ειναι ΕΠΙΚΟ...Βεβαια ολα αυτα ειναι λογια του αερα, θα τα δουμε οταν βγει!!!

• 2 weeks later...

Μπορεί να την κάναν έτσι για να την πάνε στο θεό οι κάτοχοι.Συνήθως οι αγοραστές high end καρτών γραφικών δεν μένουν με τα stock ρολόγια.Και ίσως περιλαμβάνεται και στο marketing κομμάτι της εταιρίας αυτό το θεματάκι..

1.Κερδίζουν τους hobbιστες που επηρεάζουν πολύ κόσμο.Κινούνται σε σωστή κατεύθυνση δηλαδή..

2.Περιμένουν να δουν που κυμαίνεται η fermi και βγάζουν και άλλη έκδοση.

9r3lug.jpg

o1k0o.jpg

2ilqn6.jpg

2irlmh2.jpg

2qrzktd.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.