Jump to content

Ιντερνετ Δικτυο 2 υπολογιστών(laptop me σταθερό) με connx

τακος03

Recommended Posts

Γειας σας και απο μενα.

Έχω ήδη ασύρματο ιντερνετ connx σε ένα λαπτοπ που λειτουργεί μια χαρά και θέλω να βάλω και σε έναν άλλο υπολογιστή ασύρματο ιντερνετ στο ιδιο σπιτι μεσω usb wifi (συγκεκριμένα το TP-LINK TL-WN721N). Μετά την εγκατάσταση του usb δείχνει ότι κάνει σύνδεση κανονικά στο δίκτυο, αλλά δεν μπαίνει ιντερνετ. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος? Έψαξα για κάτι παρόμοιο στο forum αλλά δεν έβγαλα άκρη. Επίσης προσπάθησα ήδη το "Allow other network users to connect through this computer's Internet connection" απο το laptop για τον σταθερό , αλλά τπτ.

Ευχαριστώ

Όχι δεν υπάρχει άλλη σύνδεση. Όταν ανοίγω τον explorer και μπαινω π.χ. google.gr λέει ότι δεν υπάρχει διαθέσιμη σύνδεση internet αυτη η στιγμή ενώ δείχνει ότι είναι συνδεμένο κανονικά. Πρέπει να προσέξω καποιες άλλες ρυθμίσεις , όπως I.P και τέτοια μήπως?

Μηπως εχεις καποια προκαθορισμενη σελιδα που μπαινεις και κανεις το login στο router?

Πχ εγω εχω την 192.168.1.1 ,την οποια πληκτρολογω στο browser και μου βγαζει ενα παραθυρακι με User και Pass και εκει βαζεις admin και στα δυο ,δηλαδη

User: admin

Pass: admin

επειτα ανοιγει μια σελιδα στην οποια προφανως θα σου ζητησει να βαλεις το κανονικο username και password που σου χει δωσει η ConnX και απλα κανεις Login.

Αν και το ενσωματωμενο ειναι στο laptop χρησιμοποιεις την ιδια σελιδα.Βεβαια θα επρεπε μονο του να κανει συνδεση...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.