Jump to content

ATI HD 5870 CROSSFIRE -> ΚΟΛΑΣΗ

sebastian

Recommended Posts

Εγώ στην Ati 4650 του 2ου pc γιατί βλέπω 8.662?

που τον βρηκες αυτον τον driver? Απο πού τον κατεβασες?

Σε τί λειτουργικό εισαι ?

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Εβαλα ενα patch που βρηκα για το nfs , εκανα και ενα clear drivers και τωρα παιζει παρα πολυ καλα...αλλα εχει δρομο για την 295!

Σε χ38 τετοιο bus με 4 dimmakia και 4πυρηνο ... μαλλον για πλακα μου το λες!!! :hehe:

Seb 9X445 και οι ram στα 1069 , δοκίμασε το σε εμένα δουλεύει μια χαρά :T: αλλά είμαι με 2Χ2Giga ram .

aaaaa καλορίζικες φίλε Κοόλαση :D

thanks pavou...sorry gia ta agglika. Eimai stin kina-chengdu....Otan gyrisw tha sas pw entypwseis apo to eyefinity ths ATI. Exw liwsei sto dirt2 kai sto hawks. Polles photo se ligotero apo bdomada pou epistrefw patrida...

Να σου πω... δεν φέρνεις και κανέναν driver που να υποστηρίζει eyefinity με crossfire...?

Στα demo τους έχουν τους drivers, στην κυκλοφορία τίποτα και κάνουν τις πάπιες...

Τελικά έκανε κολασμένο ταξίδι.....για να δει το eyefinity.

Και έπειτα τον λέτε nvidia boy:p

1. Λοιπον τα μηχανηματα που εχουν εδω, παιζουν με μια καρτα eyefinity σε καθε μηχανημα. Να πω οτι η καρτα δεν εχει backplate απο κατω...Για ολα αυτα θα ποσταρω και φωτογραφιες αλλα απο την αλλη εδομαδα που γυριζω.

2. Το dirt2 (6 οθονες) σερνεται με μια καρτα και απορω πως δεν βαλανε 2ερη για να γινει δουλεια...Στο μεταξυ οσοι επιαναν το τμονη και λογω frames κουτουλαγαν δεξια αρστερα...Αντιθετα εγω σαν αλλος makkinen πεταγα μεσα στη νυχτα....Οι κινεζοι μεχρι και συνεντευξη μου πηραν επειδη ειμουν πολυ καλος :hehe:

3. To Hawκs παιζει μια χαρα και μια καρτα, παρα τις 6 οθονες....

4. Το burnout επισης το ειχανε σε 3 οθονες, επαιζε και αυτο εξισου καλα...

5. Ειπισης ειχαν και το unigine σε 3ης oθονες..

Φωτο απο βδομαδα....

Σεμπάστιαν, δε κάνεις ένα νέο θέμα με τις εντυπώσεις σου από αυτά που βλέπεις; Είναι πολύ ενδιαφέροντα, και σίγουρα θα βοηθήσει πολλούς αυτό.

Περασα ASUS BIOS. Τρεχω τις καρτουλες στα 950 πυρηνα αλλα ανοδο fps δεν βλεπω, μην πω οτι βλεπω και πτωση.

Την ταχυτητα την περνει κανονικα...ουτε στο vantage δεν ειδα σκορ παραπανω και μιλαμε για ανοδο 100mhz (850->950). Επισης ουτε στο crysis, stalker, far cry 2!

Τι μπορει να συμβαινει ?

Βλέποντας εδώ και εκεί (reviews, forums, χρήστες) φαίνεται ότι οι 5870 (ακόμα και ως single) είναι "αχόρταγες"..

Θες i7 στα 4.2+ για να πάρεις τα δέοντα

Και το βλέπω λογικό, για μένα πρώτα φτιάχεις το υπόβαθρο - τις προυποθέσεις - και μετά πας στα θηρία.

όχι ότι δεν θα κάνεις δουλειά, αλλά δεν θα τις εκμεταλλευτείς στο βαθμό που πρέπει

(και με τις 285 το βλέπω αυτό...)

όποιος έχει τα γένια (πρεπει να) έχει και τα χτένια

Βλέποντας εδώ και εκεί (reviews, forums, χρήστες) φαίνεται ότι οι 5870 (ακόμα και ως single) είναι "αχόρταγες"..

Θες i7 στα 4.2+ για να πάρεις τα δέοντα

Και το βλέπω λογικό, για μένα πρώτα φτιάχεις το υπόβαθρο - τις προυποθέσεις - και μετά πας στα θηρία.

όχι ότι δεν θα κάνεις δουλειά, αλλά δεν θα τις εκμεταλλευτείς στο βαθμό που πρέπει

(και με τις 285 το βλέπω αυτό...)

όποιος έχει τα γένια (πρεπει να) έχει και τα χτένια

λίγο δύσκολο να είναι bottleneck μιας και είχε πριν την 295 και την είχε με ανεβασμένα clokia και αν δεν κάνω λάθος του έδινε και frames και πόντους στα 3dmark .

Κάτι άλλο συμβαίνει αλλά τί ? :hm:

Του έδωσε frames και πόντους η Gtx295 με τον Q σε σχέση με τον 8400, ok

Άλλο όμως MIA 295, και άλλο 2*5870...

Aν όντως δεν φταίει τίποτα άλλο, (αν παίρνει όντως τα ρολόγια π.χ.) τότε μάλλον λέμε ότι έφτασε στα όρια από το "πακέτο" m/b,cpu, ram... δεν είναι καθόλου άσχημα βέβαια, προς Θεού

Του έδωσε frames και πόντους η Gtx295 με τον Q σε σχέση με τον 8400, ok

Άλλο όμως MIA 295, και άλλο 2*5870...

Aν όντως δεν φταίει τίποτα άλλο, (αν παίρνει όντως τα ρολόγια π.χ.) τότε μάλλον λέμε ότι έφτασε στα όρια από το "πακέτο" m/b,cpu, ram... δεν είναι καθόλου άσχημα βέβαια, προς Θεού

Tα ρολογια τα περνει. Αλλα μαλλον βρηκα ταβανι με το setup μου....Εκανα και αλλες δοκιμες αλλα τιποτα...

Μεχρι ενα 925 παιζουν μαμα, για τα 950 θελουν 1.2 volt ....

Στο 3d mark vantage δεν περνω ουτε ποντο...

στο crysis το ιδιο....

στο stalker πεφτω σε αποδοση...

στο uniengine τποτα, τσαμπα το oc....

στο far cry 2 ταβανι παραπανω...

Να βαλω νερο και να στειλω τον Q στα 4.-4.4....την υδροψυξη την εχω αλλα βαριεμαι να τη βαλω!

Tα ρολογια τα περνει. Αλλα μαλλον βρηκα ταβανι με το setup μου....Εκανα και αλλες δοκιμες αλλα τιποτα...

Μεχρι ενα 925 παιζουν μαμα, για τα 950 θελουν 1.2 volt ....

Στο 3d mark vantage δεν περνω ουτε ποντο...

στο crysis το ιδιο....

στο stalker πεφτω σε αποδοση...

στο uniengine τποτα, τσαμπα το oc....

στο far cry 2 ταβανι παραπανω...

Να βαλω νερο και να στειλω τον Q στα 4.-4.4....την υδροψυξη την εχω αλλα βαριεμαι να τη βαλω!

Με νερό πλέον αν εχεις μια στοιχειώδη καλή αεροψυκτρα διαφορά στο o/c δε θα δεις.Επίσης θέλω να δω πως θα βγουν τα 4,4 που λες από ένα cpu που ζητάει ήδη 1,4v για τα 4gh που τον έχεις τώρα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.