Jump to content

ATI HD 5870 CROSSFIRE -> ΚΟΛΑΣΗ

sebastian

Recommended Posts

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Παιδες σας ευχαριστω...

Προς τα παιδια που εχουν ΑΤΙ 5870 το nfs shift πως παει ? Εμενα μου σερνεται σε 1920χ1200+χ4ΑΑ .....ξερει κανεις τι παιζει και παει τοσο χαλια (τα fps κατω απο 50 συνεχεια σχεδον)

seb δεν ξέρω.Και εγώ με μονή 5870 και ενα quad q6600 στα 3,2 δεν πάει και τέλεια.Ενώ πρίν με την 9800GTX όλα στο max και είχα τουλάχιστον 35 φπς...Τι να σου πώ...

@seb

επειδή είναι ακόμα νωρίς για την 5870 σε θέμα drivers μπορεί σε xfire μερικά games να παίζουν λίγο χειρότερο απότι με μονή. Οπότε δοκίμασε μονή στο shift.

Αν δεν σου είναι τρελός κόπος δεν κάνεις και όλες τις δοκιμές με μονή 5870? Θα ηταν πλήρης παρουσίαση. Μετά διαγραμματάκια με τα αποτελέσματα 295 / 5870 /xfire 5870 να έχουμε μέτρο σύγκρισης και είσαι κομπλές :victory:

Σε μενα το shift παντως παει χαλια....καμια σχεση με την 295!!! Ειναι θεμα drivers....

Nodsl θα το κανω και αυτο τις επομενες μερες!!!

να δω διαγραμματα απο τον seb και τι στον κοσμο....:hehe:

Περα απο το πειραγμα...καλοριζικες..Αληθεια θα πρεπει να κανεις διαγραμματα για να ειναι πολυ πιο ευκολοδιαβαστα.

η 295 "καηκε" ?

επισης αυτα τα παραπανω λεφτα που κοστιζουν οι καρτες , αξιζει σε σχεση με την 295?

ρευμα , αποδοση κλπ...

να δω διαγραμματα απο τον seb και τι στον κοσμο....:hehe:

Περα απο το πειραγμα...καλοριζικες..Αληθεια θα πρεπει να κανεις διαγραμματα για να ειναι πολυ πιο ευκολοδιαβαστα.

η 295 "καηκε" ?

επισης αυτα τα παραπανω λεφτα που κοστιζουν οι καρτες , αξιζει σε σχεση με την 295?

ρευμα , αποδοση κλπ...

Gomar κοιτα στο crysis (μεσα στο game κραταει σταθερο frame rate και ετσι ακομη και με 1920χ1200+χ4ΑΑ παιζει αρκετα καλυτερα απο 295 1920χ1200 χωρις ΑΑ, στο stalker ειδα χαος μεγαλη διαφορα.....

σε ολα τα αλλα τι να δω μια χαρα τα ετρεχε η 295!

Στο battlestations Midway ειδα +50 fps πανω για 2χ5870 (130+ fps) απο την 295 (80+ fps)

To GTA 4 παιζει και αυτο αρκετα καλυτερα, αν και τα frames στο Bench ειναι ιδια 295 με 2χ5870 μεσα στο game γερνει προς την 2χ5870 αφου εχει smooth frame rate...αντιθετα η 295 ειχε και εκει drops....

Oσο για το ρευμα δεν ξερω τι καιει και τι εκαιγε!!!

Αν αξιζει ρε Man τι να σου πω...εγω ευχαριστημενος ειμαι με το crysis και το stalker που παιζουν αρκετα καλυτερα...Ειναι γενικα ηρεμες γιατι η 295 εκανε σαν σκουπα μπροστα σε αυτες! Μεγιστη θερμοκρασια με oc ειναι 70-75 βαθμους!

Περιμενω απο CSARIS να μου δωσει και αυτος αντιστοιχα νουμερα για να δουμε I7 4.0ghz+x58+2x5870 με QX9650 4.0ghz+x38+2x5870

...Ειναι γενικα ηρεμες γιατι η 295 εκανε σαν σκουπα μπροστα σε αυτες! Μεγιστη θερμοκρασια με oc ειναι 70-75 βαθμους!

Αυτό θέλω να κρατήσω εγώ. Γιατί ΟΛΟΙ παραπονιούνται για το στοκ σύστημα ψύξης των ΑΤi.

Είχε περάσει και 2900ΧΤ και 1900ΧΤΧ και 4870Χ2 απο τα χέρια μου με αυτό και είχα βγεί στο συμπέρασμα οτι αν είναι σωστά ρυθμισμένο κάνει ΠΟΛΥ καλά τη δουλειά του και δεν ακούγεται και πολύ. Διαφορετικά αν το βάλεις 100% μπορεί να κάνει σαματά αλλά η ψύξη που προσφέρει είναι παροιμιώδης για αέρας.

Μπορεί να μην είναι οτι πιο σεξι να μην είναι εμφανίσημο αλλά λειτουργικό είναι, όπως επίσης και αθόρυβο αρκεί να το θές.

Περιμενω απο CSARIS να μου δωσει και αυτος αντιστοιχα νουμερα για να δουμε I7 4.0ghz+x58+2x5870 με QX9650 4.0ghz+x38+2x5870

Αυτό θα ήταν πολύ καλό για να δούμε το πόσο επηρεάζει το υπόλοιπο σύστημα την απόδοση των "θηρίων"..

Γιατί με τις 285 σε sli, έχουμε παρόμοια avg.fps αλλά έχω καλύτερα min.fps στα crysis (βάλε και με 8xAA), FarCry 2, θα τσεκάρω και τα υπόλοιπα (μάλλον κοντράρονται..), και καλύτερο vantage

Λογικά πρέπει να είναι πολύ πιο πάνω οι 5870 απο τις 285...

Οπότε πρέπει να τις δούμε και με i7@4.0ghz αν μπορεί κάποιος..

Αυτό θέλω να κρατήσω εγώ. Γιατί ΟΛΟΙ παραπονιούνται για το στοκ σύστημα ψύξης των ΑΤi.

Kάπου διάβασα ότι το πρόβλημα με τον πολύ θόρυβο έχει λυθει στις καινούργιες κάρτες:D

Kάπου διάβασα ότι το πρόβλημα με τον πολύ θόρυβο έχει λυθει στις καινούργιες κάρτες:D

Το ελπίζω , γιατί μια 4870 ενός φίλου, αν ανεβάσεις τον ανεμιστήρα πάνω απο 30% κάνει σαν ελικόπτερο...

Εμένα η 5870 είναι παντελώς αθόρυβη!Ο μόνος θόρυβος είναι απ τα ανεμηστηράκια του κουτιού!Επίσης έχω 40 βάθμους σε iddle και 65 σε load...:jump:

Σε μενα το shift παντως παει χαλια....καμια σχεση με την 295!!! Ειναι θεμα drivers....

Nodsl θα το κανω και αυτο τις επομενες μερες!!!

Κατσε ρε Seb,εγω στο Shift πιανω 45-60 fps με 9800gt 512mb @ 1080p και 0ΑΑ , 2ΑF.

Ποσο πιο χαλια μπορει να πηγαινει με τις δικες σου τις τουμπανες απο τη δικια μου?

Το nfs shift έχει πρόβλημα με της ΑΤΙ(πολλές αναφορές στο site tis AMD), αυτό που έχω δεί(gpu-z) είναι πως τρέχει(load) στο ~50% η κάρτα.

Κατσε ρε Seb,εγω στο Shift πιανω 45-60 fps με 9800gt 512mb @ 1080p και 0ΑΑ , 2ΑF.

Ποσο πιο χαλια μπορει να πηγαινει με τις δικες σου τις τουμπανες απο τη δικια μου?

Σε μενα παει χαλια man!!! 25-50 fps

kbilly στο crysis με χ8ΑΑ εαν δεις στη photo βγαζει 50+ fps

φιλε seb συγγνώμη για την αδιάκριτη ερώτηση αλλα η gtx 295 σου τι έπαθε κάηκε και αν ναι πως?

Seb τσακαλε, θα σου προτεινα να κανεις ενα φορματακι γιατι οντως ειναι λιγα τα καρε... Εγω βλεπω γυρω στα 47min.

μπα.....να ανεβασει τον επεξεργαστη πρεπει στα 4.5!!!!!!!!!!!!!!!!!!

υπαρχει bottleneck......!:p

btw...ενταξει φορματ δε νομιζω..Αλλα σωστη αφαιρεση οδηγων ναι..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.