Jump to content

Αγορά κάρτας γραφικών

SotirisD

Recommended Posts

Ουτε και το PC1.gr την έχει βλέπω .Μάλλον έχουν κοινή αποθήκη :haha:

Πάντως τώρα που άνοιξα το κουτί μπερδεύτηκα.Βλέπω ότι έχει σε 2 σακουλάκια 2 καλώδια ένα για το ρεύμα και ένα ακόμη λεπτό δίκλονο με μικρό βισματάκι.Τι είναι αυτό?Που το συνδέω?

Επίσης επάνω της η κάρτα έχει 2 υποδοχές για ρεύμα.

δηλ. εκεί στα 100€ η καλύτερη επιλογή αυτή την στιγμή είναι η GTS250 ?

σε 1280x1024 κυρίως παίζει τα πάντα από τα καινούργια games ?

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply
Gainward GTS 250 στα 102 ευρώ

Gigabyte Radeon 4850 στα 95-100 ευρώ (ανάλογα το κατάστημα).

Εγώ θα έπαιρνα την GTS250 προσωπικά. Συγκριτικό εδώ.

The choice is yours.

σε ευχαριστώ candyman ,

εγώ αν και παραδοσιακά πάντα nvidia έιχα , αφού είναι και πιο γρήγορη μάλλον για αυτήν θα πάω.

με αυτήν την vga , τον c2d 6600 και 2gb ram , θα "κάνει καλά χριστούγεννα" ?? χαχα

στις αναλύσεις που είπα και πριν πάντα. (1280x1024 max)

εχει ενα μικρό 2-3 σελίδες και γράφει μόνο πως εγκαθιστούμε τους drivers απο το cd?

Δεν το πιστεύω . Λύπει το βιβλιο της.Αλλα και μεσα στο cd το μανουαλ είναι αυτό που λέει για τους drivers .Ti μαμακία είναι αυτή η PALIT?

καλά , μια vga είναι , δεν χρειάζεται και manual.

Τι να το κάνεις ? οι 2 υποδοχές για ρεύμα που ρωτησες πάνω στην vga είναι για να πάρουν ρεύμα από το τροφοδοτικό. αν το τροφοδοτικό σου είναι παλιοτερο και δεν έχει απ'ευθείας τέτοια φισακια , θα έχει adaptor η συσκευασία της vga που πήρες , αν όχι , τότε πας και αγοράζεις.

το adaptor το άλλο είναι απο dvi Που προφανως έχει έξοδο η vga σου , το μετατρέπει σε vga dsub ,το κλασικο δηλαδή βίσμα αν η οθόνη σου δεν έχει dvi.

αν έχει έξοδο απε'υθειας hdmi ή μέσα dvi to hdmi adaptor τοτε , με ένα καλώδιο hdmi το συνδέεις στην tv/monitor και

έχεις σίγουρα εικόνα , για να περάσεις και ήxo μαζί τότε θα πρέπει να δεις από την κάρτα ήχου σου στο m/b που είναι το αντίστοιχο φισακι για να συνδέσεις το καλώδιο που ρώτησες.

υ.γ. μιας και πήρες την gts250 , πες μου εντυπώσεις από κανένα game , και σε σχέση με πριν , τι vga είχες ?

tnx

σε ευχαριστώ candyman ,

εγώ αν και παραδοσιακά πάντα nvidia έιχα , αφού είναι και πιο γρήγορη μάλλον για αυτήν θα πάω.

με αυτήν την vga , τον c2d 6600 και 2gb ram , θα "κάνει καλά χριστούγεννα" ?? χαχα

στις αναλύσεις που είπα και πριν πάντα. (1280x1024 max)

Σε 1280x1024 θα παίζει αρκετά δυνατά. Αν εξαιρέσεις το Crysis που είναι άλλη ιστορία, τα υπόλοιπα παιχνίδια θα τα παίζεις σε max settings (εκτός ίσως από το antialiasing, αλλά πάντα εξαρτάται από τον τίτλο). Γενικά είναι μια αξιόμαχη κάρτα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.