alexis2044 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2009 Προσοχή ακολουθεί εμετικό βίντεο...Θαυμάστε...http://www.youtube.com/watch?v=MRr6onFd-jI&feature=player_embeddedΑπό την σελίδα του "Δημοσιογράφου" Σταυρού Θεοδωράκη που προορίζουν για τα υψηλά κλιμάκια της ΕΡΤ.
Narzul Οκτώβριος 29, 2009 #2 Οκτώβριος 29, 2009 Νταξει.Ηλιθιοι παντα υπηρχαν , και παντα θα υπαρχουν.Αλεξη thx για το βιντεακι.Με κανε και ενιωσα ενα κλικ πιο σκεπτομενος ανθρωπος.Μου συμβαινει μονο οταν βλεπω ανθρωπομορφα ζωα.
Guest Οκτώβριος 29, 2009 #3 Οκτώβριος 29, 2009 Χαχαχαχαχα. Πλάκα είχε. Η ερώτησή μου είναι: τα εννοούν ή υποκρίνονται?Αν αυτή είναι η άποψή τους για την εθνική εορτή, μαγκιά τους και καμάρι τους. Περισσότερο για σάτυρα μου φαίνεται, εκφράζοντας μια "διαφορετική άποψη".
nickstamat Οκτώβριος 29, 2009 #4 Οκτώβριος 29, 2009 Χαχαχαχαχα. Πλάκα είχε. Η ερώτησή μου είναι: τα εννοούν ή υποκρίνονται?Αν αυτή είναι η άποψή τους για την εθνική εορτή, μαγκιά τους και καμάρι τους. Περισσότερο για σάτυρα μου φαίνεται, εκφράζοντας μια "διαφορετική άποψη".Συμφωνώ.Ο Σταύρος Θεοδωράκης τι σχέση έχει με το εν λόγω βίντεο?
alexis2044 Οκτώβριος 29, 2009 Author #5 Οκτώβριος 29, 2009 Συμφωνώ.Ο Σταύρος Θεοδωράκης τι σχέση έχει με το εν λόγω βίντεο?http://www.protagon.gr/default.aspx?tabid=294&videoid=1714http://www.protagon.gr/default.aspx?tabid=345&videoid=1778
ea6gka Οκτώβριος 29, 2009 #6 Οκτώβριος 29, 2009 καλα νταξει αντε αυτοι ειναι βλακες , τα εμετικα σχολια σε διπλανο θρεντ δεν σας πειραξαν ομως?
Guest Οκτώβριος 29, 2009 #7 Οκτώβριος 29, 2009 καλα νταξει αντε αυτοι ειναι βλακες , τα εμετικα σχολια σε διπλανο θρεντ δεν σας πειραξαν ομως?Τι εννοείς? Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος?
dunkel_Stern Οκτώβριος 29, 2009 #8 Οκτώβριος 29, 2009 εγώ το απόλαυσα το βιντεάκι......πιο πολύ με τις γκριμάτσες τους... κατά τ' αλλα πλέον όλα αυτά με φέρνουν παγερά αδιάφορο...πιο πολύ με ενδιαφέρει πως η σύγχρονη ελλάδα είναι ρεζίλι σε παγκόσμιο επίπεδο παρα αυτές οι σαχλαμάρες.....όπως επίσης πιο πολύ με ενοχλεί πως διοικούμαστε από ανίκανους και ηλίθιους*....όπως επίσης πιο πολύ με ενοχλεί πως δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει αύριο....όπως επίσης πιο πολύ με ενοχλεί ο καθωσπρεπισμός ο οποιος είναι πιο χυδαίος από τα ωμά μπινελίκια.λυπάμαι πως μια χούφτα βασιλιάδες (γιατί χωρίς πλακα σαν ομαδική βασιλεία είναι αυτό το πράγμα που έχουμε, του τύπου πως πάει η θέσει από τον πατέρα στον γιο κ.τ.λ.) μεταχειρίζονται έναν ολόκληρο λαό σαν μια χούφτα τετράχρονα παιδάκια. πιο πολύ όμως με εξοργίζει πως μετά από τόση υποτίμηση της νοημοσύνης μας δεν τους σπάμε το κεφάλι*άμα θεωρηθεί ως χυδαία βρισιά παρακαλώ να ενημερωθώ για να το αντικαταστήσω με το "εγκεφαλικά αναπηρους"
LL_NEO Οκτώβριος 30, 2009 #9 Οκτώβριος 30, 2009 Ε ρε Μπουμπουλίνας που τους χρειάζεται. Όχι επειδή έχουν την άποψη που έχουν. Αλλά επειδή θέλουν να σπάσουν τα @@ σε αυτούς που έχουν αντίθετη άποψη απο αυτούς;Μου τη δίνει η σημαία και οι τιμητές της; Ας την κάψουμε για να στραυρσουν.
Snips Οκτώβριος 30, 2009 #10 Οκτώβριος 30, 2009 Εντάξει παιδιά, δεν αξίζει περαιτέρω ενασχόληση πιστεύω. Έχουν μια άποψη, την διατυπώνουν με συγκεκριμένο τρόπο, τέλος. Διατυπώνουν βέβαια και πολλές αλήθειες (άθελα τους βέβαια), παρόλη την χαζομάρα τους....αλλά γιατί παραξενευόμαστε τόσο; Οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουμε ήδη ξεγράψει αρχές, ιδέες, ιδανικά, σύμβολα κτλ; Μας πειράζει που κάποιοι το κάνουν με ονοματεπώνυμο τουλάχιστον; @Dunkel. Την σύχρονη "Ελλάδα ρεζίλι" όπως αποκαλείς, την αποτελούν σύχρονοι Έλληνες ?!?!-ρεζίλιδες στο σύνολο των οποίων ανήκουμε όλοι, και όχι μόνο οι δακτυλοδικτούμενοι ανίκανοι που μας διοικούν, όπως επίσης αναφέρεις. Η "Ελλάδα" δεν είναι κάποια απρόσωπη Off-shοre εταιρεία.
dunkel_Stern Οκτώβριος 30, 2009 #11 Οκτώβριος 30, 2009 Εντάξει παιδιά, δεν αξίζει περαιτέρω ενασχόληση πιστεύω. Έχουν μια άποψη, την διατυπώνουν με συγκεκριμένο τρόπο, τέλος. Διατυπώνουν βέβαια και πολλές αλήθειες (άθελα τους βέβαια), παρόλη την χαζομάρα τους....αλλά γιατί παραξενευόμαστε τόσο; Οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουμε ήδη ξεγράψει αρχές, ιδέες, ιδανικά, σύμβολα κτλ; Μας πειράζει που κάποιοι το κάνουν με ονοματεπώνυμο τουλάχιστον; @Dunkel. Την σύχρονη "Ελλάδα ρεζίλι" όπως αποκαλείς, την αποτελούν σύχρονοι Έλληνες ?!?!-ρεζίλιδες στο σύνολο των οποίων ανήκουμε όλοι, και όχι μόνο οι δακτυλοδικτούμενοι ανίκανοι που μας διοικούν, όπως επίσης αναφέρεις. Η "Ελλάδα" δεν είναι κάποια απρόσωπη Off-shοre εταιρεία.με λίγα λόγια αυτό που θέλω να πω είναι όλα τα είχε η μαργιωρή τα δυο παπαριασμενα παξιμάδια την μάραναν.
kezm Οκτώβριος 30, 2009 #12 Οκτώβριος 30, 2009 Κρίμα για τον Θεοδωράκη γιατί τον είχα για πιο σοβαρό δημοσιογράφο! Και δεν δέχομαι να αποκαλούμαι ρεζίλι, επειδή ένας ψυχικά διαταραγμένος (wannabe Σερβετάλης αλά "είσαι το ταίρι μου"), προβάλλεται από τα media.:TD:
Tsakonas Οκτώβριος 30, 2009 #13 Οκτώβριος 30, 2009 Ωχ ρε παιδια,τι παθατε κι εσεις?Εγω βλεπω απλα εναν τυπακο που αυτοπλασαρεται ως σταντ-απ κομεντιαν,και προσπαθει να φανει αστειος κι εξυπνος,αλλα εμενα προσωπικα μου θυμιζει γλοιωδες-γλυφτροκαμακι σε παρτυ 13χρονων.Δεν γελασα καθολου.Απλα προφανως ηλπιζε να βγει σε τιποτα παραθυρα με καρατζαφερη-κανελη-πρεκα και ειπε εσκεμμενα κατι προκλητικο.Αλλα μαλλον η δημοσιοτητα απαιτει και λιγο ταλεντο.Και ταλεντο ειναι αυτο που οι βρισιες δεν μπορουν να καλυψουν την απουσια του.
kezm Οκτώβριος 30, 2009 #14 Οκτώβριος 30, 2009 Βασικά ο συγκεκριμένος τύπος είναι μια αποτυχημένη απομίμηση του Σερβετάλη, που μετά την επιτυχημένη παρουσία του στα 3 επεισόδια των singles, και την ευκαιρία που του έδωσε ο μέγας Χριστόφορος Παπακαλίατης στον ρόλο του "πρεζάκια" αδερφού, αποφάσισε να το παίξει σταντ-απ κομεντιαν (όπως είπε και ο τσακωνας). Δυστυχώς (γι' αυτόν) περνάει απαρατήρητος, όσο αν προσπαθεί να μοιάσει στον μακρινό μας συγγενή τον αυστραλοπίθηκο. Όμως αυτό που με ενοχλεί και προφανώς ενόχλησε και τον alexis2044 είναι ότι τον ξέθαψε ο Σταύρος Θεοδωράκης. Να τον Ξέθαβε η Ανίττα Πάνια και να τον έβαζε σε μουσικό σχήμα με Κατμαν και Ταμπάκη, αυτό μάλιστα να το καταλάβω. Αλλά από τον Θεοδωράκη... με στεναχωρεί βαθύτατα
winters Οκτώβριος 30, 2009 #15 Οκτώβριος 30, 2009 http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1098731http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1098724
ΓιαγκΤ Οκτώβριος 31, 2009 #16 Οκτώβριος 31, 2009 Ε ναι, αν φάει αυτός ξύλο και αλλάξει άποψη κερδίζουμε ως έθνος!!Στο δεύτερο παγκόσμιο μπήκαμε σαν ηλίθιοι, χάσαμε τα πάντα για άλλων συμφέροντα και πήραμε ψίχουλα.Αυτό το γιορτάζουμε και δεν σηκώνουμε μύγα στο σπαθί μας!
greekfragma Οκτώβριος 31, 2009 #17 Οκτώβριος 31, 2009 http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1098724εγώ ένα πράμα ξέρω...αν δε ξέρεις να εκφράζεσαι και δε μπορείς να γίνεις απόλυτα κατανοητός στο κοινό που απευθύνεσαι καλύτερα να το βουλώνεις.βγαίνει ο κάθε τυχαίος κωμικός δημοσιογράφος και κάθε ένας που προβάλλεται δημόσια η γνώμη του, και δεν ξέρει να την εκφράσει σωστά και είναι ο κανόνας ενώ θα έπρεπε να είναι η εξαίρεση.κατακρίνω την επίθεση σαφώς αλλά επίσης πιστεύω οτι αυτό ίσως γίνει και η αφορμή να προσέχει ο καθένας που βγαίνει τι λέει και προπαντώς πως το λέει. προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα να κουβεντιάζω με κομμουνιστή, αναρχικό, φασίστα, χουντικό, βασιλικό, όσο η κουβέντα γίνεται όμορφα και ωραία. Άποψή μου, άποψή τους. Ακούω αντιπαρατίθεμαι με επιχειρήματα και σκέψεις και ως εκεί.το να βγω δημόσια να κράξω ασύστολα, χωρίς μέτρο και χωρίς πλήρη επίγνωση του τρόπου που το λέω (γιατί περι άτεχνου κραξίματος πρόκειται) είναι κάτι που πρέπει να σε κάνει να περιμένεις επιπτώσεις και βαβούρα.πήραν όλοι στην Ελλάδα φόρα και βγαίνουν να μιλήσουν χωρίς να ξέρουν τις βασικές αρχές που πρέπει να έχει αυτός που θέλει να πει κάτι.είτε σε σάτυρα είτε σε πολιτικό λόγο είτε, είτε, είτε. next time προσέχουμε τι λέμε και πως το λέμε.
LL_NEO Οκτώβριος 31, 2009 #18 Οκτώβριος 31, 2009 Μαμήθηκα στα γέλια με τα σχόλια στο indymedia.Οι περισσότεροι εκεί μέσα προσπάθησαν να βάλουν στο ζύγι τις δηλώσεις του γελοίου για να αποφασίσουν αν πρέπει να χολοσκάσουν για την επίθεση που δέχτηκε ή όχι.
dunkel_Stern Οκτώβριος 31, 2009 #20 Οκτώβριος 31, 2009 άσχετο αλλα άμα ο μεταξάς έλεγε ναι... τι θα γινότανε?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.