mpampis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2009 Καλησπέρα 8α ήθελα να μου πείτε τι pc μπορώ να κάνω με ποσό γύρο στα 500 ευρώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Οκτώβριος 28, 2009 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2009 αυτο ισως?wtf??Ειχες ποσταρει κιολας μεσα..Οι αναγκες σου διαφερουν τοσο πολυ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpampis Οκτώβριος 28, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2009 Είναι για μια φίλη μου και δεν είναι τόσο των games..απλά μου είπε ότι διαθέτει μέχρι 500 ευρώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Οκτώβριος 28, 2009 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2009 Η φίλη σου χρειάζεται και οθόνη, πληκτρολόγιο, ποντίκι , ηχεία ?????Αν τα έχει αυτά, το παραπάνω μηχανηματάκι είναι ότι καλύτερο!!! Μια λύση που τα κάνει γρήγορα όλα και συμφέρει σε πάρα πολύ καλή τιμή! Ακόμα και αν δεν την ενδιαφέρουν τα παιχνίδια, η κάρτα γραφικών που έχει (4850, προτίμησε την gigabyte) είναι σε πολύ καλή τιμή!! Ακόμα και να κόψεις από αυτή για την ποιο μικρή ΑΤΙ 4670 θα κερδίσεις πάνω κάτω 20€, παίρνοντας όμως τις μισές επιδόσεις στα γραφικά...............! Απλά δεν συμφέρει!!!!!SAPPHIRE HD 4670 ULTIMATE 512MB DDR3http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Sapphire-4670-Ultimate-SVGA-PCI-Express-Ultimate-512MB.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.