neuromancer Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2009 I love this game! Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Οκτώβριος 29, 2009 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2009 Αν καταλαβα καλα θα ειναι το παλιο first encounter αλλα με πιο συγχρονα γραφικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsene Οκτώβριος 29, 2009 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2009 Τι λεεεεεεεεςςςςςςς τώρα!!!!!!! Πάω να βρω τα CD από το 2 !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kezm Οκτώβριος 29, 2009 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2009 Game of the Year (PC) (2001) – GameSpot:worship:Serious Sam HDOfficially announced June 25, 2009, Majesco Entertainment will bring Serious Sam HD to the Xbox Live Arcade in Quarter 4 2009, with a PC release soon after. The game will be an original Serious Sam remake done in Serious Engine 3. The game will retail for 1200 Microsoft Points or $15 and support 4-player online co-op. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Οκτώβριος 29, 2009 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2009 Είχαμε καεί άπειρα βράδυα στο λανάκι με έναν συνφοιτητή. GF3 ti200 τότε στο σύστημα με palomino 1600+ oced και τα μυαλά στα κάγκελα...Ανεγκέφαλα games αλλά πραγματικά fun2play Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Οκτώβριος 29, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2009 Για τα SS 1a και 1b έχω να πώ τα ακόλουθα:"Καρα"fun το play. Γέλασα πολύ με τις μπηχτές προς 3DRealms και Duke Nukem και τα "μπασκετικά" των κροατών.Ο ΟΡΙΣΜΟΣ του πώς μπορείς να κάνει arcade like game στο PC χωρίς να consolιάσεις.Ο ΟΡΙΣΜΟΣ του optimized code! Ορδές βαρβάρων σε απέραντες πίστες με ελάχιστες απαιτήσεις hardware (μέσο PC της εποχής του).Ο ΟΡΙΣΜΟΣ του πώς μπορείς να κάνεις κορυφαίο FPS game που δεν είναι μαύρο και καρασκοτεινιασμένο.O ΟΡΙΣΜΟΣ του φτηνού παιχνιδιού. 7 ευρώ το είχα πάρει (όχι σε έκπτωση! ήταν χαμηλού κόστους).Θα το τιμήσω χαλαρά! (απ'όσο είδα στα trailer, οι ταύροι κάνουν jump, για να αποφύγουν τις ρουκέτες - ανυπομονώ λέμε!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Οκτώβριος 29, 2009 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2009 Ε πόσο πιο fun δηλαδή από όλα τα άλλα του είδους?...Τεσπα όταν το trailer ξεκινάει με Blood, gore, violence inside.....βλέπει κάδο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Οκτώβριος 29, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2009 Nα το πω διαφορετικά. Το έχω ακόμη στο PC μου. Πολλά πέρασαν αλλά λίγα έμειναν. Μέτα είναι και θέμα γουστου. Την άποψη μου είπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Οκτώβριος 29, 2009 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2009 Ποτε δε μου αρεσαν αυτα τα παιχνιδια, ενω παιζω fps.Αυτο το αναλεητο hunt and shoot, με κουραζει στο 5λεπτο. Ζαλιζομαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Οκτώβριος 30, 2009 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2009 Μπορείς να το δεις ως τη φρενίτιδα των coin-op (π.χ. Μidway!) σε έκδοση FPS. Εκτός κι αν είσαι μεταγενέστερος οπότε δικαιολογημένο το ζάλισμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Οκτώβριος 31, 2009 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2009 :banging::banging::banging: ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ GAME... Κι έλεγα...που θα παει δεν θα βγάλουν κάποια καινούρια έκδοση. Πολύ γέλιο. Πάρα πολύ...χαμός παντού και πάντα....και σε multiplayer είναι απόλαυση..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Οκτώβριος 31, 2009 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2009 απο τα λίγα αγαπημενα που εχω λιώσει σε λαν πάρτι.. πω ελπίζω το νεο να εχει πάλι το ξημέρωμα με τον ηλιο κ τα εφε στον τερματισμό.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lanc3lot Νοέμβριος 10, 2009 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2009 Τελικά είναι όντως νέα έκδοση; Κάποιος που το απέκτησε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Νοέμβριος 10, 2009 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2009 Τελικά είναι όντως νέα έκδοση; Κάποιος που το απέκτησε;Έχω την εντύπωση ότι δεν κυκλοφόρησε ακόμα.EDIT: Υπάρχει εδώ: http://store.steampowered.com/app/41000/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lanc3lot Νοέμβριος 10, 2009 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2009 Είχα δει μια διαφήμιση πρόσφατα πως διατίθεται στο Xbox Live αλλά ίσως έκανα λάθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Νοέμβριος 10, 2009 Author #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2009 Εγώ έχω καταλάβει ότι είναι οι παλιές πίστες με νέα high-res textures και γενικά είναι εκμοντερνισμένο βάσει και των βελτιώσεων του engine στο οποίο είναι φτιαγμένο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lanc3lot Νοέμβριος 10, 2009 #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2009 Κοίτα αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Για αυτό και παίζει ρόλο να δούμε το τελικό αποτέλεσμα, το βασικό του Sam πάντα ήταν ότι ο εθισμός που προκαλούσε. Πρέπει ο Nickstamat να έχει δίκιο πάντως, δεν το βλέπω πουθενά Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas82 Νοέμβριος 10, 2009 #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2009 Serius Sam 1 4πλό σε lan: από τις καλύτερες εμπειρίες που έχω μπροστά σε pc!!!:worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Νοέμβριος 10, 2009 Author #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2009 To ότι τα έχω λιώσει (τα 1α και 1β) δεν σημαίνει ότι δεν θα το ξαναλιώσω και σε high-res. :crazy_pilot: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Νοέμβριος 11, 2009 #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2009 εγώ ήδη ξέθαψα το Serious Sam 2 και λιώνω για να μπω στο κλίμα. :triniti: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.