Jump to content

Painkiller: Resurrection

neuromancer

Recommended Posts

Αν και δεν έχω παίξει το πρώτο, διαπιστώνω ότι πρόκειται για ζόρικο game με αρκετά funny όπλα.

http://www.youtube.com/watch?v=SQAf31OtpDU

Το έχει δοκιμάσει κανείς?

Μήπως είναι καλύτερα να δοκιμάσω το πρώτο αρχικά?

Το πρωτο να το δοκιμασεις αν σου ψιλοαρεσουν τα θριλερ /γοτθικα κλπ.Αν σου αρεσει μια ταινια του στυλ "hellboy""δοκιμασε το.Δεν ειναι και τιποτα υπερτρομακτικο,αλλα εχει ατμοσφαιρα,μανιωδες gameplay,και τσιτωμα.(+ οτι στις σημερινες καρτες γραφικων θα πηγαινει με τιποτα 650fps @1920x1200 και θαχεις να λες στα γκομενακια τι τουμπανο πισι πουχεις)

Το 1ο ηταν πολυ καλο.Δε νομιζω ομως να χει καποια σοβαρη συνεχεια απο το 1ο,εκτος και αν συνδεεται αρκετα με το expansion(overdose) .Παντως για να περασει η ωρα κατι λεει.

Το SS το θεωρω μαρκαν καλυτερο και ευχαριστω και για την πληροφορια!!

• 2 weeks later...

Το δοκίμασε κανείς ;

Εχω σκαλώσει ότι έχει τα ίδια γραφικά με το πρώτο και ψάχνω απεγνωσμένα τα δισκάκια μου. Το μενού είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είναι το ίδιο, πάνε και χρόνια βέβαια.

Δε γίνονται αυτά τα πράγματα λέμε. 300fps για πλάκα με τα πάντα maxed out:P

Το παίζω αυτήν την περίοδο, όποτε περισσέψει χρόνος.

Πιστεύω ότι αξίζει. Ειδικά η ατμόσφαιρα-και το soundtrack-κινείται στα επίπεδα του πρώτου.

Δυστυχώς τα γραφικά και το gameplay(όπλα, εχθροί κτλ.) είναι ίδια και απαράλλαχτα. Σαν να παίζεις expansion του 1 με λίγα λόγια. Βέβαια έχω δει μόνο τα 4 πρώτα levels.

Υ.Γ:

Μόνο μακράν.... έχω τη μουσική από την πίστα Cathedral και γουστάρω - και τα SS πάντα στο δίσκο.

Το τραγούδι των credits, μετά τον τερματισμό(πρώτο painkiller)

http://www.youtube.com/watch?v=4Gpj3gk4sa0&feature=PlayList&p=694FE0A6632112FE&index=0&playnext=1

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.