Jump to content

Nokia 5800 XpressMusic [Official Thread] και συζητήσεις.

Jerry007

Recommended Posts

To gps για να συγχρονίσει θέλει σταθερότητα(να μην κινείσαι),και περίπου 1 λεπτό σε ανοιχτό χώρο.Δεν ειναι gps άξιο με τα πραγματικά gps(τα οποία συγχρονίζουν και εν κινήση και σε χρόνο πολύ μικρότερο).Δεν έχω δεί κινητό με σοβαρό gps ακόμα,και αυτό είναι και λογικό.

Μέσα απο την τοποθεσία(δεν θυμάμε ακριβώς το μενού)μπορείς να δείς την Κατάσταση δορυφόρου,και να δείς πόσο καλό σήμα έχει όσο περισσότεροι δορυφόροι τόσο καλύτερα και πιο γρήγορα θα συγχρονίσει(πάντα σταθερά).Εγώ πάντα χωρίς βοηθητικό και δίκτυο το είχα(όταν είχα το 5800),και όταν έμαθα να το συχρονίζω,σταθερά σε ένα σημείο max 2min μου έπερνε.

• Replies 127
  • Created
  • Last Reply

Επέτρεψε μου να διαφωνήσω καθώς το παλιό μου i8910 και τώρα το Nokia N8 σε πλήρη κίνηση (90km/h) ή και σε αργή (40km/h) κλειδώνει το ίδιο όταν περπατάω !!

Sent from my Nokia N8 using Tapatalk

Επέτρεψε μου να διαφωνήσω καθώς το παλιό μου i8910 και τώρα το Nokia N8 σε πλήρη κίνηση (90km/h) ή και σε αργή (40km/h) κλειδώνει το ίδιο όταν περπατάω !!

Sent from my Nokia N8 using Tapatalk

Είναι και θέμα gps,το 5800 δεν έχει κανένα σοβαρό.Πάντως και iphone 3gs που έχω δεί,εν κινήση δύσκολα τα πράγματα.

Να είναι προβληματικές μερικές παρτίδες;Δεν ξέρω.Πάντως με τον τρόπο που ανέφερα έχει σίγουρη επιτυχία ο συγχρονισμός.:T:

σημερα ΜΟΝΟ με το intergrated (δεν εχω και κατι αλλο)

στο sports tracker στο 7λεπτο δεν ειχε συγχρονισει.Με συγχωρειτε αλλα αυτο ειναι κοροιδια.Και η μπαταρια του να μη κραταει και να σου βγαζει την ψυχη για να συγχρονισει.Δλδ τι θελουν ; να μου κατεβαζει δεδομενα απο GPRS και να χρεωνομαι στην καρτα μου ;

Το πηρα κυριως οχι για κινητο αλλα για GPS πολης(μπας και εβρισκα κανενα Igo που με ειχε βολεψει παλια στο κλεμμενο μου gps) και για κανα sports tracker για το ποδηλατο.

αν ειναι να εχω ηλιακο φορτιστη , 5 μπαταριες και το ovi maps η πως διαολο λεγεται να θελω 5 χαρτια κολεγιου για να βρει μια διευθυνση , καλυτερα να ειχα το alfa romeo με τα λιγοτερα προβληματα του

συγνωμη που θελει χαδακια το gps του κινητου και θα πρεπει να γκρεμισουμε τα κτιρια για να πιασει σημα..

θα δω με το gprs μηπως ειναι καλυτερα.

αυτο μουσικη ποση ωρα κραταει συνολο ; βλεπεις δε μου εδωσες και το καλωδιο να περασω κανα τραγουδι.....!$ @#$@

• 1 month later...
gomar τελικά πως το έκανες και δούλεψε ....

εχω καταλαβει πως αν χρησιμοποιεις καθημερινα το gps , θελει περιπου ενα 2λεπτο για συχρονισμο.

Δλδ τωρα δε με απασχολει τοσο.Στην αρχη ηταν βασανο

Αυτο που εχω προσεξει ειναι οτι ακαρια μπορει να πεσει η μπαταρια.Δε ξερω τι μπορει να φταιει..Μηπως το garmin που εχω περασει τρωει μπαταρια ;

δε ξερω....

Hydra δε νομιζω να υπαρχει τετοιο αντιστοιχο προγραμμα

Νταξ η φωτο ειναι απο το funny pictures thread,αλλα ηθελα να δειξω και να ρωτησω,αυτο το προγραμμα για τα sms σε στυλ chat που εχουν πολλα κινητα,πως λεγεται; Υπαρχει για 5800 ;

44284d1303204326-funny-pictures-thread-102459_460s.jpg

Αυτός είναι ο τρόπος που δείχνει τα SMS το iOS του iPhone :)

• 6 months later...

Το ράδιο γιατί αποθηκεύει μόνο 20 σταθμούς από τους πρώτους που θα βρει στην αναζήτηση;

Δηλαδή εγώ που βρίσκω 60 γιατι να μην τους αποθηκεύσει και τους 60 ή πως μπορούμε να αλλάζουμε manual τους σταθμούς με τη σειρά 98.1 , 98.2 , 98.3 etc;;

Αν είναι του βάζω και κανά πρόγραμμα για ράδιο αν δε γίνεται.

Για όσους δεν το ξέρουν κυκλοφόρησε νέα αναβάθμιση. Ναι, καλά ακούσατε, νέα αναβάθμιση σε κινητό τριών χρόνων!

Είναι διαθέσιμη και μέσω (ota).

Για changelog εδώ.

Εκτός των άλλων, συμπεριλαμβάνει και τον νέο browser από το Symbian Anna.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.