Jump to content

Nokia 5800 XpressMusic [Official Thread] και συζητήσεις.

Jerry007

Recommended Posts

• Replies 127
  • Created
  • Last Reply
Ebay τα Stylus.

Ebay παντα οτι αφορα το κινητο σας.

Μην ειστε χαζοι και τα πληρωνετε *3 και *5 .

απλα σε περιπτωση που δεν μπορεις να περιμενεις τα ελληνικα καταστηματα βολευουν

απλα σε περιπτωση που δεν μπορεις να περιμενεις τα ελληνικα καταστηματα βολευουν

Υποτιθεται οτι με το που αγοραζεις το κινητο παιρνεις ενα 3pack απο Ebay μαζι με θηκες,ζελατινες και λοιπα μπιχλιμπιδια.

εγω εχω ενα ρεζερβα τωρα. το πηρα με το που πηρα και το κινητο :p

Βασικα μιας και πιασαμε το πενακι ,δεν ξερω αν το χετε και σεις,αλλα μετα απο λιγο καιρο εμενα ηταν πιο "χαλαρο" μεσα στην "θηκη" του.Σαν να μην κρατιοταν καλα και σε αποτομες κινησεις εβγαινε που και που...

το ειχε ενας φιλος μου αυτο το προβλημα... δεν ειναι προβλημα απo το πενακι.. ειναι προβλημα απο το καπακι :/

Παντως παιδια το κινητο ειναι τελειως αθλιοτητα οσον αφορα την φωτογραφικη.

Τα πιο χαλια 3.2Mp που χω δει ποτε σε συσκευη.Με το αλλο το Nokia των 1.3 βγαζω καλυτερες.... :dots:

Καλα χωρις φλας ειδικα το βραδυ και φωτα να χεις αναμενα παλι σκοτεινα βγαζει.

Δεν ξερω τι κανουν μια φωτογραφικη,αλλα υπαρχουν κινητα που στο ιδιο budget βγαζουν πεντακαθαρες φωτογραφιες. :)

Αυτο μου την εσπασε απο την αρχη με το συγκεκριμενο κιν.

Το κινητό, όπως φανερώνει και το όνομά του,έχει βγει για μουσική.

Γι'αυτό έχει και τέτοια φωτογραφική. Τουλάχιστον τα βιντεάκια που τραβάει είναι αρκετά καλά.

Όταν είχε πρωτοβγεί πάντως ήταν από τα καλύτερα πακέτα της αγοράς.

Και ενα sony ericsson w580i που το χα παρει τοτε 200 ευρω ηταν για μουσικη,αλλα η καμερα του ηταν καλυτερη απο αυτην εδω.

Ναι αλλά το 5800 έχει παραπάνω από το W580:

- μεγάλη οθόνη με μεγαλύτερη ανάλυση

- WiFi

- 3G

- πολύ καλύτερο video

- είναι smartphone και μπορείς να βάλεις και κανένα πρόγραμμα

Το ξερω και γι αυτο το πηρα.

εμεις μιλαμε για την φωτογραφια τωρα.

Εχει κανενας 5800 και να εχει δει το 5530;

Πως παει το δευτερο σε σχεση με το 5800;

Στο Utube, το βλεπω πιο σβελτο το 5530.

Εγω απλα να πω οτι εχω παρατηρησει να ειναι γρηγορο με τα θεματα του κινητου,ενω με θεματα που εχω κατεβασει απο το internet αργοπορει καπως.

Αργοπορει επισης καπως στο ανοιγμα μεχρι να βαλεις το pin.

Και αργει καμια φορα οταν αλλαζεις απο οριζοντια σε καθετη προβολη.

Για το αλλο απ'οσο εχω δει περιστασιακα φιλους ειναι πανω κατω το ιδιο.

Ομως για 1-2 δευτερα παραπανω πιστευω αξιζει το 5800,γιατι εχει περισσοτερες δυνατοτητες για καλυτερη συνδεση σε ιντερνετ.Εχει αλλα πολλα και μεγαλυτερη οθονη. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.