Jump to content

Nokia 5800 XpressMusic [Official Thread] και συζητήσεις.

Jerry007

Recommended Posts

• Replies 127
  • Created
  • Last Reply
  • 3 weeks later...

Να κανω μια ερωτηση ,γιατι ειμαι να αγορασω κιν και σκεφτομουν το 5530 XpressMusic,αλλα βρηκα το 5800 5 ευρω ακριβοτερα και εχω τρελαθει,δεν ξερω τι να παρω τωρα.

Το 5800 εχει 3G,επειδη δεν πολυσκαμπαζω.Το 3G εκτος απο τη δυνατοτητα βιντεο κλησεων(που δεν με ενδιαφερει καθολου),συμβαλει στην ταχυτητα πλοηγησης?

Ευχαριστω. Αυτο με καιει πιο πολυ.:neo::magic:

Γενικοτερα συμφερει να κουβαλαω το 5800 στην τσεπη μου(που ειναι αρκετα πιο μεγαλο απο το 5530) για 2-3 λειτουργιες που προσφερει παραπανω?

Το 5800 εχει 3G,επειδη δεν πολυσκαμπαζω.

Επειδή βαριέσαι να ψάξεις βασικά, αλλά τέλοσπαντων. :whip:

Το 3G συμβάλλει υπερβολικά στην ταχύτητα πλοήγησης, αλλά μόνο όταν συνδέεσαι μέσω του παρόχου σου (όχι μέσω wi-fi δηλαδή). Φυσικά έτσι χρεώνεσαι.

Επίσης το 5800 είναι ελάχιστα μεγαλύτερο, αλλά έχει GPS + μεγαλύτερη αυτονομία + 4GBκαρτούλα μνήμης (δεν ξέρω αν αλλάζει και σε άλλα χαρακτηριστικά πχ cpu, ram, ).

Βασικά δες και εδώ 5530 5800

Οκ ευχαριστω πολυ.Θα το αγορασω λοιπον και ο θεος βοηθος.

4GBκαρτούλα μνήμης

??

Παει μαζι στη συσκευασια ή μονο σε ορισμενα καταστηματα.Γιατι οπου και αν το βρηκα ,δεν λεει κατι για "δωρο" καρτα μνημης.Ρωταω γιατι πρεπει να αγορασω αμα δεν εχει.

Οκ ευχαριστω πολυ.Θα το αγορασω λοιπον και ο θεος βοηθος.

??

Παει μαζι στη συσκευασια ή μονο σε ορισμενα καταστηματα.Γιατι οπου και αν το βρηκα ,δεν λεει κατι για "δωρο" καρτα μνημης.Ρωταω γιατι πρεπει να αγορασω αμα δεν εχει.

8Gb είναι η κάρτα και είναι μέσα στο κινητό.

Το ίδιο έχω.8 gb έχει όπως λέει και το παιδί απο πάνω.Άψογο 1 χρόνο που το έχω τώρα.Έχει φάει πεσίματα και δεν έχει πάθει τίποτα.Επίσης μπορείς να συνδέεσαι και σε ασύρματα δικτυα!

Δεν χρειάζεται να βγάλεις το πενάκι(ο θεός να το κάνει),θα τραβηξεις το πίσω πλαστικό κάλλυμα απο το κάτω μέρος(αντίθετα δηλαδή της κάμερας) και στην εγκοπή θα το τραβήξεις προς τα πάνω.

Μόλις το βγάλεις δίπλα απο την κάμερα έχει μία 2η εγκοπή,βάλε το νύχι σου εκεί,ή το πενάκι αν δν έχεις νύχι για να αφαιρέσεις την μπαταρία.

Το ειχα βγαλει τελικα λιγα λεπτα αφου ποσταρα,αλλα πολυ ζορι στην αρχη.Νομιζα οτι ειχε καναν ειδικο τροπο και ειπα μην το χαλασω.

Εχω τις εξης αποριες.

-που ειναι η βαση για το αυτοκινητο?

-ο φορτιστης αυτοκινητου?

-η θηκη?

κ αλλα πολλα που ελεγε οτι ειχε μεσα.

Το ειχα βγαλει τελικα λιγα λεπτα αφου ποσταρα,αλλα πολυ ζορι στην αρχη.Νομιζα οτι ειχε καναν ειδικο τροπο και ειπα μην το χαλασω.

Εχω τις εξης αποριες.

-η θηκη?

ποιος τα λεγε αυτα;

Εχω τις εξης αποριες.

-η θηκη?

Τα 2 πρώτα δεν υπήρχαν ποτέ μέσα. Η θήκη υπήρχε στις πρώτες παρτίδες, όταν πήρα το δικό μου δλδ αρχές 09. Ακόμη υπήρχε και usb καλώδιο κανονικού μήκους. Στη συνέχεια δεν βάζανε θήκη και το usb καλώδιο παίζει να είναι ~ 8cm από άκρη σε άκρη.

ολα αυτα που ειπες δεν επρεπε να τα ειχε μεσα.. τωρα για την θηκη δεν ξερω... γιατι εγω πηρα και μια θηκη μαζι αλλα δεν ξερω αν ηταν σαν εξτρα...

Εχω τις εξης αποριες.

-η θηκη?

*Sales package contents may vary by country.

Λοιπον μετα απο μια ημερα που ασχοληθηκα μαζι του ,ας αναφερθω σε μερικα πραγματακια.

Τα βρηκα ολα νορμαλ και πολυ βολικα στο κινητο,σε ολες τος λειτουργιες του.Αν και ειναι η πρωτη μου επφαη με touch συσκευες,σε full qwerty με βολευει καλυτερα απο τον κλασσικο τροπο που εστελνα μυνηματα με παλιες συσκευες.Και πιο ξεκουραστο για το χερι...

Μονο ενα πραγμα με ενοχλει.Με ενοχλει που στην εκθεση ,στις εικονες,τις εχει ολες μαζι χυμα.Οτι φωτογραφιες εχω περασει στο κινητο και σε φακελους να τις εχω,στην εκθεση ειναι χυμα.Πηγαινοντας Εφαρμογες>Διαχειριση αρχειων βρισκω ολους τους φακελους ,αλλα εκει οταν ανοιγω μια φωτογραφια,δεν μπορω να "χαιδεψω" την οθονη και να δω την επομενη.Πρεπει να τη βλεπω μια μια ξεχωριστα.

Αυτο με χαλασε μονο και οτι απο τα 8gb της καρτας μνημης τα 2+ ηταν ηδη πιασμενα δεν ξερω και γω απο τι(?)

Κατα τ'αλλα ολα οκ.

Συνεχιζω να ψαχνω σελιδες για εφαρμογες.

Προς το παρον βρηκα αυτο και εχει εφαρμογες για 3η και 5η εκδοση για s60

http://www.symbian-freeware.com/

Επισης πολλα "κολπακια" και ερωτησεις-απαντησεις σε διαφορα θεματα θα βρειτε εδω .

Γενικα για το Symbian s60 5th Edition : http://www.bytheway.gr/portal2/forum/forumdisplay.php?f=148

Για το Νonkia 5800 XM : http://www.bytheway.gr/portal2/forum/forumdisplay.php?f=150

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.