Jump to content

Nokia 5800 XpressMusic [Official Thread] και συζητήσεις.

Jerry007

Recommended Posts

• Replies 127
  • Created
  • Last Reply
  • 1 month later...
  • 2 months later...

NOKIA 5800 V50.0.005 AVAILABLE VIA NSU and OTA

New features:

* Browser 7.2

* Lifecasting (with Maps 3.0T SR3.0)

* Flash Video Phase-3 – Flashlite 3.1.7.x

* Gimlet Touch 2.2

* Kinetic scrolling in Appshell (Menu grid)

* OVI Sync 2.0

* Hurriganes Music Player

* Enable Side lock Key functionality during Swipe UI (Calendar/Clock alarm)

* Windows 7 Device Stage Support

* OVI store 1.5.6

* Quick Office v4.2

* OVI Music

* Cherry v2.1

* Rihanna service launcher

* OVI contacts 1.50.8

* Workaround for Niagara (SMD) display module for DFS52.50 based products

Κατι άσχετο με τα τελευτεα που λετε αλλα σχετικο με το τοπικ :p

Πριν 2 μερες μου εσπασε η οθονη του 5800 που εχω και δεν εχει εγγυηση. πηρα την Νοκια στην Ελλάδα και ρωτησα ποσο περιπου θα κοστισει... και μου απαντησαν οτι και με τα εργατικα μεσα ειναι 70€.

μετα ομως μου ηρθε μια φλασια... το E-bay.... βρηκα στο E-bay την LCD οθονουλα του 5800 ολοκαινουργια μονο με $29.54. και θα κανω την εγκατασταση μονος μου... ειναι πανευκολο.

Αλλα 70€ δεν ειναι παρα πολλα?

Αλλα 70€ δεν ειναι παρα πολλα?

Πρώτη φορά ακούω τόσα λίγα λεφτά για αλλαγή οθόνης και ειδικά touch screen :hehe:

Είσαι σίγουρος ότι είπατε για οθόνη; :p

Ebay μπορεί να βρεις και με λιγότερα από 30$, αν είσαι εκτός εγγύησης και πιάνουν λίγο τα χέρια σου (μικρές βιδούλες και ευαίσθητα πλαστικά, εγκοπές κλπ) το κάνεις και μόνος.

Το πήρα και γω πριν 2 βδομάδες με 120. Μέχρι τώρα είχα μόνο WM κινητά. Μπορώ να πω ότι μου αρέσει πολύ παραπάνω από οποιοδήποτε WM κινητό ειδικά το γεγονός του ότι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιώ γραφίδα για οτιδήποτε κάνω.

Και για το Sony W950 που ήταν αφής και μένα τόσο ζήτησαν για αλλαγή οθόνης...

"Rihanna service launcher" - Rihanna service launcher is a (i think) useless app, with which you can see her next concerts and similar i thin, but you could download it also before over the OVI Store

το εγκαθιστώ ΤΩΡΑ

Το πέρασα. Μακράν το πιο μούφα update που έχει βγει για το κινητό. Ούτε Rihanna θα δεις, ούτε QuickOffice, ούτε το rds θα φτιάξει. Συν ότι χαλάνε τα επίπεδα δόνησης της αφής. Θα το διαπιστώσεις...

Δεν πάνε καλά εκεί στη nokia.

Το πέρασα. Μακράν το πιο μούφα update που έχει βγει για το κινητό. Ούτε Rihanna θα δεις, ούτε QuickOffice, ούτε το rds θα φτιάξει. Συν ότι χαλάνε τα επίπεδα δόνησης της αφής. Θα το διαπιστώσεις...

Δεν πάνε καλά εκεί στη nokia.

για μενα πολυ καλο,μονο και μονο για το kinetic scrolling του browser.

το εβαλα και εγω και το κινητο σερνεται, ιδιως οταν γραφεις sms, για να γυρισει η οθονη απο καθετα οριζοντια οταν το γυρνας κανει αρκετη ωρα, .

θα στρωσει αυτο μου το εκανε κι εμενα.

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.