JiMk Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2003 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2003 Εδώ και αρκετές μέρες αντιμετωπίζω προβλήματα με corrupted filew στο system32 στην αρχή υποψιάστηκα το o/c. αλλά και με΄τα που κατέβασα πάλι τα ίδια. έκανα πάνω απο 5 φορμάτ και πολλές δοκιμές... και ο μόνος τρόπος είναι safe mode Και μετά κανονικά μέσα.τώρα έχω ξηλώσει το raid και έκανα εγκατάσταση στον 80άρη και πέζει μια χαρά... Καμά ιδέα πριν το σπάσω?:'( Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Οκτώβριος 15, 2003 Author #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2003 Κανείς ρε παιδιά? κάποιος είπε για stripe size..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Οκτώβριος 15, 2003 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2003 To P2P discard το έχεις στο 1ms?PCI Enhaze performance?Στείλε mail στην Abit μπορεί να παίζει ασυμβατότητα με την κάρτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Οκτώβριος 15, 2003 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2003 Τόσο καιρό νά έπεζε και να χάλασε τώρΑ? το p2p discard είναι μόνο για το Sata ή όχι? το Pci encache performance τι κάνει ακριβώς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Οκτώβριος 15, 2003 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2003 Το πρόβλημα στο βγάζει φορτώνοντας το λειτουργικό, έτσι;Γιατί εμένα το κάνει εκεί όταν χαμηλώνω τα timings (πιο σφιχτά). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Οκτώβριος 16, 2003 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2003 Δοκιμασε να αλλαξεις PCi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Οκτώβριος 17, 2003 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2003 Τα δοκίμασα όλα Vag..... φαίνεται να το έχω εντωπίσει........ έδωσα διαζύγιο στους δίσκους.... και έτρεξα Hdtach στον καθεέναν... μιλά΄με ότι στον στον 2ο δίσκο ..... απο τα 0-10Gb έχει πολύ χαμηλό hdtach... Και έτρεξα το πρόγραμμα της maxtor και πέταξε το σφάλμα E18S57 έστειλα μαιλ στην maxtor.... είδωμεν. Α ... και το Low-level format δεν έκανα απλά τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Οκτώβριος 18, 2003 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2003 RMA Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Οκτώβριος 18, 2003 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2003 Αρχική απάντηση από Vagouridis [18-10-2003 και 09:48] RMA Τι είναι αυτό; Αν έχει χαμηλά λιπαρά θέλω και εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Οκτώβριος 18, 2003 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2003 Εαν και ειναι βαρυ για το στομαχι δεν εχει πολλες θερμιδες...το εχω ψαξει διοτι κανω διαιατα τον τελευταιο καιρο την διαιτα της NASA τρωω τα παντα εκτος απο διαστημοπλοια.RMA =return material authorization η στα ελληνικα ειναι καμμενο θελω αλλο....εγγυηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.