dunkel_Stern Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27, 2009 χθες έβαλα ένα lockscreen αυτό συγκεκριμένα και σήμερα έβαλα και το afc2add για να κάνει SHH μέσο USB και μετά το RR με έβγαλε στην lock οθόνη αλλα στο slider μου δίνη μονο την δυνατότητα για Emergency call αντί του Slide το unlock!τι να κάνω!?!?!????υπάρχει τρόπος ώστε με το ζόρι να μου βγάλει το pad για να πληκτρολογήσω τον κωδικό μου η κάποια άλλη λύση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Οκτώβριος 27, 2009 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2009 Κανε κανα restore και παρτα ολα απο την αρχη Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Οκτώβριος 27, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2009 άμα δεν βάλω τον κωδικό δεν συνδέεται το iTunes Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Οκτώβριος 27, 2009 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2009 Μπες σε dfu mode και κανε το restorebtw ssh μεσω usb εδω γινεται με το iphoneexplorer και αλλα προγραμματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Οκτώβριος 27, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2009 μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να βγάλω το unlock code που έβαλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Οκτώβριος 27, 2009 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2009 Δεν χρειαζεται, ανοιγεις itunes αφου πρωτα εχεις βαλει το iphone σε dfu mode και το συνδεσεις με usb Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Οκτώβριος 27, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2009 ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ! tnx πάντως......κάνω restore το iPhone τώρα... πάνε οι 1000 cydia εφαρμογές Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Οκτώβριος 27, 2009 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2009 Ρε συ αφου το παρακανες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.