Jump to content

virtual pc

apapos

Recommended Posts

θελω να εγκαταστησω τα win95 και για αυτο ειπα να βαλω το virtual pc.μου πηρε κανα 5 ωρες μεχρι να βγαλω ακρη αλλα....τελικα εφτασα στο τελικο σημειο εγκαταστασης των win95.και εδω εχω κολλησει....οταν δινω εντολη setup.exe για να ξεκινησει η διαδικασια εγκαταστασης μου λεει οτι χρειαζομαι περιπου 7gb στον σκληρο μου δισκο c:

αν εχω καταλαβει καλα ο εικονικος μου δισκος ειναι πολυ μικρος.εχω δοκιμασει ολους τους τροπους να τον αυξησω(fix dynimac...),utilities οπως το vhdresizer αλλα τιποτα.παντα μου δινει δυνατοτητα για αυξηση απο 3mb μεχρι 4gb.υστερα απο πολλα πειραματα το εφτασα καποια στιγμη και 8gb(ουτε εγω θυμαμαι πως)αλλα και παλι τιποτα!!!

αναφερω οτι ο φυσικος μου σκληρος δισκος ειναι 120gb και απο αυτα μονο τα 20gb ειναι free!

επισης δοκιμασα το virtual box αλλα τα ιδια παλι.....

κατι δεν καταλαβαινω και για αυτο ειπα να ζητησω βοηθεια!! :)

εχεις δικιο σε αυτο....σιγουρα δεν θελουν τα win95 τοσο χωρο :-O αλλα για καποιο λογο τα χρειαζεται..αν οχι για το λειτουργικο ισως για κατι αλλο!αυτο που δεν καταλαβα ειναι γιατι με μπερδευει με την χωρητικοτητα του φυσικου μου δισκου c: καθως επισης και γιατι δεν μπορω να αλλαξω την χωρητικοτητα του virtual hard disc!!

αν καποιος εχει ασχοληθει με το συγκεκριμενο software και γνωριζει κατι ας μου απαντησει!

ειμαι ενα βημα πριν κανω format το 2ο pc που εχω για να του περασω win95!!:suicide2:

βεβαια και αυτη η λυση δεν θα βοηθησει πολυ γιατι θελω να παιζω παιχνιδακια αλλα τα εχω σε μορφη ISO.με λειτουργικο win95 δεν νομιζω να μπορεσω να περασω καποιο alcohol η deamon....ουτε βεβαια να καθησω να καιω τα ISO σε δεκαδες CDακια!!!:help:

και για τυχον απορια γιατι ολη αυτη η ιστορια....γιατι ειμαι fan των FMV games(αψογα παιχνιδια που λογο κοστους και πειρατειας ,οι εταιρειες δεν βγαζουν πλεον)

Με κίνδυνο να πετάξω βλακεία αστρονομικών διαστάσεων νομίζω τα 95άρια «ζητούσαν» τόσο χώρο για να έχουν μια «εγγύηση» πως θα έχει και χώρο για το swap file γιατί τότε έπαιζαν ~5-7 giga hdd, αλλά δεν έπαιζε RAM.

εκανα λαθος για το 7gb...θελει 7mb , αλλα δεν ειναι εκει το προβλημα....απλα ο σκληρος δισκος c: ειναι το προβλημα!

επειδη δεν βλεπω να απανταει καποιος που εχει ασχοληθει με το software αυτο θα παρακαλεσω και αν γινεται βεβαια...εσεις οι 2-3 φιλοι που μπηκατε στον κοπο να μου απαντησετε...να download το virtual pc(ειναι free)και να προσπαθησετε να περασετε ενα λειτουργικο(linux,win οτιδηποτε)μπας και βγαλετε ακρη...ισως να βρειτε κατι που δεν καταλαβαινω εγω...σας ευχαριστω εκ των προτερων!!!

εφοσον υπαρχει διαθεση και χρονος παντα:rolleyes:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.