Jump to content

Θέλω να συνδέσω 5 οθόνες !!!! Πως μπορώ?

kris12

Recommended Posts

Τι χρειάζεται για να συνδέσω 5 οθόνες και να δείχνει η κάθε οθόνη διαφορετική εικόνα?

Σίγουρα θέλω 2 κάρτες γραφικών....τι άλλο και με τι πρόγραμα θα το τρέξω.

Ευχαριστώ.

παιρνεις την 5870 six μολις βγει και καθαρισες.δν ξερω πως αλλιως μπορεις να βαλεις 5 οθονες.μεχρι 3 νομιζω γινεται με τις σημερινες καρτες με την προυποθεση να εχουν τρεις εξοδους.

Θες 3d σε όλες;

Αν θες 3d σε μια μονο και απλα desktop/2d στις υπολοιπες απλα προσθετεις (φτηνες) καρτες γραφικων και τις οριζεις ως extended desktop. (και παλιες pci αν εχεις)

Εγώ θυμαμαι ειχα 2 καρτες γραφικων σε Pentium3 (AGP+PCI) με 2 οθονες. Επαιζα 3D στην κυρια AGP, και στην αλλη εδειχνε desktop.

Κοιταξε μονο αν εχεις καρτες διαφορων εταιριων το θεμα των drivers, απ'όσο ξερω τα vista δεν επιτρέπουν πολλούς διαφορετικους drivers γραφικων ταυτοχρονα. Σε XP που το ειχα κανει εγω επαιζε, και σε Win7 αποσο διαβαζω εχει καταργηθεί ο περιορισμός αυτός.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.