kris12 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26, 2009 Τι χρειάζεται για να συνδέσω 5 οθόνες και να δείχνει η κάθε οθόνη διαφορετική εικόνα?Σίγουρα θέλω 2 κάρτες γραφικών....τι άλλο και με τι πρόγραμα θα το τρέξω.Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Οκτώβριος 26, 2009 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2009 παιρνεις την 5870 six μολις βγει και καθαρισες.δν ξερω πως αλλιως μπορεις να βαλεις 5 οθονες.μεχρι 3 νομιζω γινεται με τις σημερινες καρτες με την προυποθεση να εχουν τρεις εξοδους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Οκτώβριος 26, 2009 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2009 MATROX TRIPLEHEAD2GO ANALOG EDITION http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.512085Δεν ξέρω αν συνφερει κατι τέτοιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeibekis Οκτώβριος 27, 2009 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2009 φθηνότερο νομίζω είναι να στήσεις 2 υπολογιστές Link to comment Share on other sites More sharing options...
morpheus Οκτώβριος 27, 2009 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2009 Θες 3d σε όλες;Αν θες 3d σε μια μονο και απλα desktop/2d στις υπολοιπες απλα προσθετεις (φτηνες) καρτες γραφικων και τις οριζεις ως extended desktop. (και παλιες pci αν εχεις)Εγώ θυμαμαι ειχα 2 καρτες γραφικων σε Pentium3 (AGP+PCI) με 2 οθονες. Επαιζα 3D στην κυρια AGP, και στην αλλη εδειχνε desktop.Κοιταξε μονο αν εχεις καρτες διαφορων εταιριων το θεμα των drivers, απ'όσο ξερω τα vista δεν επιτρέπουν πολλούς διαφορετικους drivers γραφικων ταυτοχρονα. Σε XP που το ειχα κανει εγω επαιζε, και σε Win7 αποσο διαβαζω εχει καταργηθεί ο περιορισμός αυτός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.