IoStefo2 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26, 2009 Για σας μήπως ξέρετε να μου πείτε αν τα family pack μπορώ να τα εγκαταστήσω σε διαφορετικούς χώρους και όχι στον ίδιο χώρο?? εννοώ σε σπίτια. ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Οκτώβριος 26, 2009 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2009 Το πακετο αυτο απο οσο λενε θα περιλαμβανει τρεις αδειες-δηλαδη θα μπορει να εγκατασταθει σε τρεις υπολογιστες και να ενεργοποιηθει ταυτοχρονα.Λογικα δεν σε περιοριζει αναλογα με το που θα το εγκαταστησεις (εκτος φυσικα επιχειρησεων η αλλους επαγγελματικους τομεις ). Το θεμα ειναι ποτε θα εμφανιστει σε καποιο γνωστο καταστημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoStefo2 Οκτώβριος 26, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2009 Δηλαδή αν κατάλαβα καλά μπορώ να το μοιραστώ με άλλα άτομα ?http://www.salland.eu/product/288672?ref=2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Οκτώβριος 26, 2009 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2009 Μα αυτη ειναι η ουσια-να το μοιραστεις με αλλα δυο ατομα.Ετσι πχ μια οικογενεια (ή τρεις φιλοι:whistle2: )δε θα χρειαστει να πληρωσει χ3 την τιμη της αδειας Link to comment Share on other sites More sharing options...
N.I.K.K. Νοέμβριος 11, 2009 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2009 μολις παρελαβα το family pack μου, πολυ καλη λυση, με 150 λιρες τη βολευουν 3 νοματαιοι:smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Νοέμβριος 11, 2009 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2009 Απο που? Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Νοέμβριος 11, 2009 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2009 μολις παρελαβα το family pack μου, πολυ καλη λυση, με 150 ευρος τη βολευουν 3 νοματαιοι:smoke:Απο που?Ειναι full retail ή upgrade?Γενικα πες μας λεπτομερειες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N.I.K.K. Νοέμβριος 11, 2009 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2009 απο εδω http://emea.microsoftstore.com/UK/Microsoft/Windows-7-Home-Premium-Family-Pack-Upgrade Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Νοέμβριος 12, 2009 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2009 Ρε φιλαράκ, ΟΚ ευχαριστούμε για την ενημέρωση, αλλά αυτό είναι 1) 150 λίρες = 170 ευρώ περίπου + μεταφορικά;2) Upgrade έκδοση Link to comment Share on other sites More sharing options...
N.I.K.K. Νοέμβριος 12, 2009 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2009 και λοιπον? 1) ναι περιπου 180eu συνολικα, που ειναι το προβλημα? αντι για 50 εκαστος μας ηρθε 60, big deal™ 2) ειπα οτι ειναι κατι αλλο? εκανα και edit να μη στεναχωριεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Νοέμβριος 12, 2009 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2009 Παντως δεν φαινεται να υπαρχει σε full εκδοση το family pack παρα μονο upgrade,κατι το οποιο ειναι απολυτως απογοητευτικο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Νοέμβριος 12, 2009 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2009 2 γνωστοί μου που έκαναν upgrade από vista πάντως έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι.Ο ένας μάλιστα δουλεύει ΙΤ σε μεγάλη εταιρεία και μου είπε ότι ήταν το ποιό εύκολο Upgrade που έχει κάνει και όλα όσα είχε στα vista δουλεύουν και στα 7 απροβλημάτιστα.Εννοεί εταιρικές εφαρμογές στο πισί της δουλειάς του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N.I.K.K. Δεκέμβριος 6, 2009 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2009 για την ιστορια, εκανα αποψε 'καθαρο' install (καινουργιο partition), το προχωρησα χωρις να δωσω κλειδι κατα την εγκατασταση και το ενεργοποιησα μετα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.