Jump to content

Microsoft Windows 7 Home Premium Family Pack

IoStefo2

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Για σας μήπως ξέρετε να μου πείτε αν τα family pack μπορώ να τα εγκαταστήσω σε διαφορετικούς χώρους και όχι στον ίδιο χώρο?? εννοώ σε σπίτια. ευχαριστώ.

Το πακετο αυτο απο οσο λενε θα περιλαμβανει τρεις αδειες-δηλαδη θα μπορει να εγκατασταθει σε τρεις υπολογιστες και να ενεργοποιηθει ταυτοχρονα.Λογικα δεν σε περιοριζει αναλογα με το που θα το εγκαταστησεις (εκτος φυσικα επιχειρησεων η αλλους επαγγελματικους τομεις ).

Το θεμα ειναι ποτε θα εμφανιστει σε καποιο γνωστο καταστημα...

Μα αυτη ειναι η ουσια-να το μοιραστεις με αλλα δυο ατομα.Ετσι πχ μια οικογενεια (ή τρεις φιλοι:whistle2: )δε θα χρειαστει να πληρωσει χ3 την τιμη της αδειας

• 3 weeks later...
μολις παρελαβα το family pack μου, πολυ καλη λυση, με 150 ευρος τη βολευουν 3 νοματαιοι:smoke:

Απο που?

Ειναι full retail ή upgrade?

Γενικα πες μας λεπτομερειες.

Ρε φιλαράκ, ΟΚ ευχαριστούμε για την ενημέρωση, αλλά αυτό είναι

1) 150 λίρες = 170 ευρώ περίπου + μεταφορικά;

2) Upgrade έκδοση

και λοιπον?

1) ναι περιπου 180eu συνολικα, που ειναι το προβλημα? αντι για 50 εκαστος μας ηρθε 60, big deal™

2) ειπα οτι ειναι κατι αλλο?

εκανα και edit να μη στεναχωριεσαι:p

Παντως δεν φαινεται να υπαρχει σε full εκδοση το family pack παρα μονο upgrade,κατι το οποιο ειναι απολυτως απογοητευτικο...

2 γνωστοί μου που έκαναν upgrade από vista πάντως έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι.

Ο ένας μάλιστα δουλεύει ΙΤ σε μεγάλη εταιρεία και μου είπε ότι ήταν το ποιό εύκολο Upgrade που έχει κάνει και όλα όσα είχε στα vista δουλεύουν και στα 7 απροβλημάτιστα.

Εννοεί εταιρικές εφαρμογές στο πισί της δουλειάς του.

• 4 weeks later...

για την ιστορια, εκανα αποψε 'καθαρο' install (καινουργιο partition), το προχωρησα χωρις να δωσω κλειδι κατα την εγκατασταση και το ενεργοποιησα μετα:cool:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.