darthtony Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26, 2009 Σκέφτομαι να αγοράσω ένα τηλεκσόπιο (100-150) ευρώ. τι πρέπει να ξέρω? τι να προσέξω? έχει κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 26, 2009 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2009 πηγαινε παρε το etx80 να σου μεινει κιολας....350+τηλεσκοπιο με 100-150 ειναι σαν ενα καλο ζευγαρι κυαλια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthtony Οκτώβριος 26, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2009 350 είναι πολλά φίλε!(ας πάρω ένα να δω αρχικα τι παίζει, κ βλέπουμε.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Οκτώβριος 26, 2009 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2009 Αν θες τηλεσκόπιο και όχι τηλεμπάνηστρο θα συμφωνήσω με τον Ιάσωνα να σκάσεις κάπου στο 300άρι (αν μπορείς πάντα) και να πάρεις κάτι να σου μείνει καιρό, και σε περίπτωση που πωρωθείς με την αστρονομία, ή με τα οπίσθια της γειτόνισσας, να μην χρειαστεί να αλλάξεις γρήγορα αν θες να παρατηρήσεις πιο μακρινά άστρα, ή μετακομίσει η γειτόνισσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManosRK Οκτώβριος 26, 2009 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2009 Κι εγώ είχα ψάξει πριν 4 χρόνια για τηλεσκόπιο και είχα κάνει μεγάλη ερευνα γενικά και θα πρέπει να συμφωνήσω με τους από πάνω, ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ (για να βλέπεις δηλαδή τον ουρανό, τ'άστρα etc. ικανοποιητικά και όχι το τι κάνει "το παιδί" απέναντι πλάκα κάνω έτσι) τουλάχιστον 300 ευρά τα θες, ότι άλλο= πεταμένα λεφτά (δυστυχώς!!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthtony Οκτώβριος 26, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2009 χμμ θα δω αν μπορώ να μαζέψω καμια 300αρα.όμως τι πρέπει να ξέρω?(είδη, ποιότητα κλπ)τι να περιμένω να δω?απο που μπορώ να αγοράσω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManosRK Οκτώβριος 26, 2009 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2009 Για μαγαζί εγώ σου προτείνω το http://www.telescopeshop.gr/index.asp , εκεί ξέρουν τη δουλειά τους καλά και θα σε κατατοπίσουν πλήρως, δεν ξέρω αν πουλάνε και απο το "μαγαζί", νομίζω ότι το λειτουργούν μόνο σαν eshop στο site αλλά μπορεί να κάνω και λάθος - η έδρα τους είναι στον Πειραιά, ψάξου εκεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 26, 2009 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2009 ^^ +1Νομικο τον λενε στον πειραιααπο εκει εχω παρει και τα T-rings για την nikonΟπως επισης απο εκει πηρε ο θειος μου το LX50 της meade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.