Jump to content

Πρόβλημα στην εγκατασταση του Ubuntu :(

pigassos19

Recommended Posts

Καλησπέρα σε ολους.

Προσπαθω να περάσω στο laptop μιας φίλης ( win xp )το ubuntu 9.04 μεσω wubi απο τα windows.

Ολα καλα λοιπον εκει αντιγραφει τα αρχεια που χρειαζονται δημιουργει το φακελο και ολοκληρωνει τη διαδικασια, χωρις ομως να μου πεταει στο τελος το μηνυμα να κανω επανεκκινηση για να μπουταρω μετα απο ubuntu και να συνεχιστei η διαδικασια της εγκαταστασης.....

Ξερει κανεις τι συμβαινει...???

Θέλω να κανω διπλή εγκατασταση απλα το πηγα μεσω wubi οπου δε χρειαζεται να δημιουργησεις partitions και γενικα ειναι πιο ευκολο στην εγκατασταση, μιας που δεν εχω εγκαταστησει στο παρελθον λινουξ...

1) Τρέχει κανονικά το live-cd ?

2) Καλύτερα να κάνεις εγκατάσταση μέσα από live-cd, δημιουργώντας ένα partition για το λειτουργικό, και ένα μικρό swap. Αν δεν ξέρεις πώς, (εξαιρετικά απλό πάντως), στέλνε σε αυτό το thread screenshots, να σε καθοδηγήσουμε βήμα βήμα . Διάβασε και κάνα how to

Καλή επιτυχία.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.