alex20 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26, 2009 Γειά σας Έχω τον fujitsu siemens amilo pi 1536 και θέλω να αλλάξω επεξεργαστή,(τώρα έχει τον intel core 2 duo). Θέλω να κερδίσω μεγαλύτερη ταχύτητα! Ποιός είναιο κατάλληλος; Σας ευχαριστώ.
tasatva Οκτώβριος 26, 2009 #2 Οκτώβριος 26, 2009 Άν είναι αυτός:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906236Θα σου πρότεινα πρώτα να βάλεις μνήμη και μετά, άν δεν σε ικανοποιεί να κάνεις κάποια άλλη αναβάθμιση.Όταν εννοείς ταχύτητα τί εννοείς ακριβώς ?
dpolal Οκτώβριος 26, 2009 #3 Οκτώβριος 26, 2009 Σε φορητό κάνε αναβάθμιση μνήμης κ δίσκου αλλά καλύτερα να μην πειράξεις τον επεξεργαστή.Για πολλούς και διάφορους λόγους:1- δεν ξέρεις αν θα τον αναγνωρίσει το μηχάνημα2- δεν ξέρεις αν θα μπορέσει το σύστημα ψύξης να τον αντέξει3- πιθανότατα να έχεις λιγότερη αυτονομία με την μπαταρία λόγο μεγαλύτερων απαιτήσεων σε ρεύμαΑν όπως λες θέλεις να δείς αλλαγές στην «ταχύτητα» τότε βάλε άλλο ένα giga ram και άλλαξε τον δίσκο με κάποιον που να γυρίζει στις 7400rpm.Εννοείτε ότι ΠΡΙΝ κάνεις τα παραπάνω έχεις «καθαρίσει» τα ΧΡ από άχρηστες εφαρμογές και έχεις τρέξει και κάνα defrag στον σκληρό.
GT88 Οκτώβριος 26, 2009 #4 Οκτώβριος 26, 2009 άμα μπορεί και γίνετε να βάλει κανένα ssd πιστεύω είναι η καλύτερη αναβάθμιση για ενα λαπτοπ....με defrag δε νομιζω να δει διαφορά....καλύτερα ενα φορματ και νέους drivers....α και οποσδηποτε 2gb ram....1 gb είναι πολύ λίγο...αυτά...:banging:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.