Nikos007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26, 2009 Καλημερα θα ηθελα να μου πειτε τις διαφορες μεταξυ αυτων των δυο ups. Δεν καταλαβαινω τη διαφορα στη τιμη για αυτο ρωταω εαν υπαρχει κατι που πρεπει να ξερω. Ευχαριστωhttp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701143http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701124 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Οκτώβριος 26, 2009 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2009 Το ένα είναι 1000VA και το άλλο 1500VA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos007 Οκτώβριος 26, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2009 Αυτο το ειδα αλλα δεν καταλαβα πως το 1000 ειναι ακριβοτερο απο το 1500. Υπαρχει καποια διαφορα γιατι εγω δεν τη βλεπω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Οκτώβριος 26, 2009 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2009 H ερώτηση του αθρώπου ήταν γιατί το 1000άρι είναι ακριβότερο από το 1500άρι.Και η απάντηση είναι ότι το 1500 είναι από τη βασική σειρά Smart-UPS, ενώ το 1000άρι από την κατηγορία XL της Smart-UPS. Με απλά λόγια τα μοντέλα της κατηγορίας XL διαρκούν περισσότερο από αντίστοιχης ισχύος της βασικής σειράς. Υπάρχει και η σειρά SC που διαρκεί λιγότερο. (λογικά διαφορά στις μπαταρίες).Αναλυτικά εδώ...http://www.apc.com/products/family/index.cfm?id=165 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos007 Οκτώβριος 26, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2009 Και ποιο θα επιλεγατε απο τα δυο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Οκτώβριος 26, 2009 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2009 Αν το σύστημα το σηκώνει το 1000άρι, εγώ θα έπαιρνα μάλλον το 1500... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos007 Οκτώβριος 26, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2009 ok ευχαριστω για τις απαντησεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
milkou Οκτώβριος 26, 2009 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2009 τόσο ακριβά και line interactive???περίεργο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Οκτώβριος 26, 2009 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2009 normal τιμη ειναι .Κανω κάτι λάθος? :yes2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Οκτώβριος 26, 2009 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2009 Κοντά σε τέτοια κόστη πάντως αγοράζεις Delta conversion online ups. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos007 Οκτώβριος 27, 2009 Author #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2009 Το θελω για HTPC μαζι με 37'' lcd. Επισης θα βαλω πανω και τον ενισχυτη μου και το dvd. Βεβαια δεν θα δουλευουν ποτε ολα μαζι. Εαν υπαρχει κατι καλυτερο να μου προτεινετε ειναι ευπροσδεκτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosmic Οκτώβριος 27, 2009 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2009 τόσο ακριβά και line interactive???περίεργο...αν λαβεις υπόψη οτι εχουν στην έξοδο καθαρο ημίτονο τότε σιγουρα μπορεις ναδικαιολογήσεις την τιμή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Οκτώβριος 27, 2009 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2009 Ας το ξαναπώ: Πας και αγοράζεις delta conversion online με τα ίδια λεφτά. Έχει και το Πλάισιο. Γιατί; Γιατί είναι ο καλύτερος τύπος UPS που μπορείς να πάρεις. Έχει άπειρα πλεονεκτήματα, αλλά δεν θα κάτσω να τα πώ εδώ. Και αν τυχόν αμφιβάλλει κανείς.. καλό διάβασμα: http://www.pcguide.com/ref/power/ext/ups/typesOnLine-c.html Τέλος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Οκτώβριος 27, 2009 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2009 Οπως λεει και ο Candyman, αν ειναι να δωσεις τοσα λεφτα πηγαινεις χαλαρα για On Line και οχι Line Interactive. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChSin7 Οκτώβριος 27, 2009 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2009 Αφου το θέλεις για προστασία entertainment (htpc, dvd, tv etc) γιατί να δώσεις τόσα λευτά ? Μπορείς με λιγότερα από 250 ευρώ να πάρεις ένα καλό line interactive APC 1500 και να κάνεις την δουλεία σου. Ίσως το 1000άρι να είναι ακόμα καλύτερη λύση μιας και δεν θα έχεις 600W φορτίο την ίδια στιγμή ουτε θα έχεις "κρίσιμη" δουλειά που θα θέλει χρόνο για να "σωσεις" πριν τελειώσει η μπαταρια.Στο κόστος του UPS να υπολογίζεις και τις μπαταρίες που χρειάζεσε κάθε 3-4 χρόνια -> όσο πιο ακριβό και "βαρβάτο" ups τόσο πιο ακριβές οι μπαταρίες του.Υ.Γ.: MGE ~ APC ~ EATON Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeibekis Οκτώβριος 27, 2009 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2009 Εγώ πάλι με την σειρά μου θα σου πρότεινα να πάρεις έναν σταθεροποιητή της APC με 50 ευρώ είσαι μια χαρά για την συσκεκριμένη δουλειά. Εκτός αν θες να βλέπεις Blu-ray με κομένο ρεύμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Οκτώβριος 27, 2009 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2009 +1 και από μένα στον zeibekis.Ψάξε ένα APC Line-R voltage regulator για την tv, dvd και ενισχυτή σαν αυτό: http://www.apc.com/products/resource/include/techspec_index.cfm?base_sku=LE1200(σε καλά μαγαζιά ήχου)Και βάλε ένα καλό μικρό UPS για το htpc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Οκτώβριος 27, 2009 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2009 Να σας ρωτήσω ρε σεις... αυτά, πώς ακριβώς σταθεροποιούν την τάση? Οκ, σε περίπτωση "καρφιού", έχουν suppressor, σε περίπτωση βύθισης, πώς ανεβάζουν την τάση πάλι στα 220? Πυκνωτές? Μικρή μπαταρία? Ειδικοί μετασχηματιστές?Όσον αφορά τώρα το ups, όπως είπανε και αρκετοί πιο πάνω, κανένας λόγος δεν υπάρχει να δώσεις λεφτά για online ups. Κι εγώ προτείνω το 15000άρι, και ίσως ακόμα, αν δεν υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα με το ρεύμα στη περιοχή σου, να μη χρειάζεσαι ούτε καν τόσο ακριβή λύση (να πήγαινες δηλαδή σε κάποια πιο απλή σειρά της APC ή της MGE κλπ). Στο λέω αυτό γιατί κι εγώ που έχω αρκετά βαρβάτο UPS, ήρθε τώρα η ώρα να αλλάξω μπαταρία, και είναι κανένα 100++ και σφίγγομαι το φoiτητηλίκι μου μέσα... :red:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos007 Οκτώβριος 28, 2009 Author #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2009 Φιλε candyman θα μελετησω πολυ καλα την προταση σου γιατι ειναι πολυ καλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Οκτώβριος 29, 2009 #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2009 @ Nikos007 Η πρόταση του candyman απο άποψης αποτελέσματος και ποιότητας είναι όντως πολύ καλή, ωστόσο έχε κατά νου οτι είναι κάτι πολύ ακριβό και με αρκετά σημαντικά έξοδα συντήρησης. Αν το οικονομικό δεν παίζει ρόλο οκ, αλλά αν παίζει, και αν σκέφτεσαι να βάλεις πάνω στο ups απλά οικιακό εξοπλισμό, επιμένω πως ΔΕ χρειάζεσαι κάτι τέτοιο. Τώρα αν είναι κανένα "διαστημόπλοιο", οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.