Jump to content

Βοηθεια για ρυθμιση pc με tv

chaosmaster

Recommended Posts

Εχω αγορασει αυτη την οθονη και την εχω συνδεσει με την καρτα γραφικων μου η οποια ειναι η ati hd 4850 1gb.Μεγιστα hertz μου βγαζει 60 κ επισης δε ξερω σε ποια αναλυση να την τρεξω για να εχω την βελτιστη αποδοση.Σε game οπως το pro 09 μου κανει νερα στις ασπρες γραμμες.Καμια ιδεα?

Με ενα hdmi cable.Το θεμα ειναι οτι θελω να αυξησω τα hertz γιατι τα βλεπω λιγο θωλα...

στα 1024 ειναι θολα?

δεν ειναι και οτι καλυτερη αναλυση αυτη για οθονη,μονο για ταινιες μπορεις να τη χρησιμοποιησεις

Η TV σου έχει μέγιστη ανάλυση 1024x768 η οποία είναι και η native ανάλυση της.

Δεν μπορείς ούτε να αυξήσεις την ανάλυση της, αλλά ούτε και το Refresh Rate της.

Αναγκαστικά μένεις στο 1024x768@60Hz.

• 3 weeks later...

Να ρωτησω εγω έχω την Ατι Radeon 4670 με έξοδο HDMI και την έχω συνδέσει στην ΤV LG M2294D-PZ 22'' χρησιμοποιώ έναν μετατροπέα από HDMI σε DVi μέχρι πριν λίγες μέρες δεν είχα πρόβλημα αλλά μετά από φορματ και ενω κάνω τις ίδιες ρυθμίσεις δεν παίρνει σήμα η TV έκανα και Update στην κάρτα γραφικών αλλά τίποτα.

Τι μπορεί να φταίει?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.