dunkel_Stern Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2009 ποσο κοστίζει περίπου ένας σάκος του box?και είναι όλοι ίδιοι?
JohnG85 Οκτώβριος 25, 2009 #2 Οκτώβριος 25, 2009 Intersport. Κατά γενική ομολογία καταρτισμένοι και εξυπηρετικότατοι.
Narzul Οκτώβριος 25, 2009 #3 Οκτώβριος 25, 2009 Ειναι αναλογα τα κιλα που θα τον παρεις.Υπαρχουν μικροι και μεγαλοι.Αλλα σε γενικες γραμμες του εμποριου ειναι σχετικα ελαφριοι.Το καλυτερο ειναι να τον φτιαξεις μονος σου αν θες κατι καλο.Καλο μουσαμα για περιβλημα , και αν εχεις μετα μπολικα πανια για γεμισμα.Το δυσκολο ειναι το κρεμασμα.Αν ειναι βαρυς , θα σου χαλασει το ταβανι xD.θελει καλη κατασκευη για τη στηριξη.Και για να απαντησω και στην ερωτηση σου , ενας μετριος που να αξιζει - και σε μαρκα που να αξιζει (πχ everlast) ξεκιναει περιπου απ τα 100 ευρα.
arys Οκτώβριος 26, 2009 #4 Οκτώβριος 26, 2009 Επίσης φίλε μου αν δεν ξέρεις από σάκους να υποθέσω ότι δεν γνωρίζεις και από τεχνικές;Αν είναι έτσι πρόσεχε γιατί μπορείς κάλλιστα να κάνεις ζημιά στους καρπούς σου αν δεν τους δέσεις καλά.
charly13 Οκτώβριος 26, 2009 #5 Οκτώβριος 26, 2009 Επίσης φίλε μου αν δεν ξέρεις από σάκους να υποθέσω ότι δεν γνωρίζεις και από τεχνικές;Αν είναι έτσι πρόσεχε γιατί μπορείς κάλλιστα να κάνεις ζημιά στους καρπούς σου αν δεν τους δέσεις καλά.Έχεις απόλυτο δίκιο πότε δεν χτυπάμε τον σάκο δυνατά με γυμνά χεριά.Αν δεν έχεις επιδέσμους(bandage) τότε μπορείς να προκαλέσεις μεγάλη ζημιά στα χεριά.Τώρα για σάκους υπάρχουν αυτοί που γεμίζουν με νερό και αυτοί που γεμίζουν με χώμα ένας κάλος κάνει γύρω στα 150.Προτίμησε με χώμα και να τον βάλεις καλά στο ταβάνι.Άλλα θέλει προσοχή γιατί ο σάκος έχει βάρος γεμάτος 100+ κιλά και αν τον χτυπήσεις π.χ άτσαλα με το πόδι δυνατά μπορεί να πάρεις το γονάτο στο χέρι.
Athens2004 Οκτώβριος 27, 2009 #6 Οκτώβριος 27, 2009 Ελεγα να βαλω και εγω εναν , στο υπογειο του σπιτιου στο οποιο οι κολωνες ειναι γυμνες και θα δεθει καλυτερα στο ταβανι . question . Πριν την χρήση του σακου ( χερια ποδια ) πρεπει να εχει προηγηθει ζεσταμα η δεν παιζει ρολο ?
Guest Οκτώβριος 27, 2009 #7 Οκτώβριος 27, 2009 Ε, δεν ξεκινάς να χτυπάς σάκο με όλη σου τη δύναμη. Χαλαρά στην αρχή.
charly13 Οκτώβριος 27, 2009 #8 Οκτώβριος 27, 2009 Ελεγα να βαλω και εγω εναν , στο υπογειο του σπιτιου στο οποιο οι κολωνες ειναι γυμνες και θα δεθει καλυτερα στο ταβανι . question . Πριν την χρήση του σακου ( χερια ποδια ) πρεπει να εχει προηγηθει ζεσταμα η δεν παιζει ρολο ?Εννοείτε άμα αρχίσεις κρύος να κάνεις απότομες και δυνατές κινήσεις θα τραυματιστείς.
dunkel_Stern Οκτώβριος 27, 2009 Author #9 Οκτώβριος 27, 2009 τον σάκο τον θέλω όχι για box η kick box αλλα για V.T. οποτε θέλω ένα μέσης σκληρότητας.(πάλι καλά που έχω ακόμα καιρό για dummy-doll)
_K_Marios_ Απρίλιος 29, 2010 #10 Απρίλιος 29, 2010 παιδια στα ποσα κιλα να πάρω?εχετε να προτινετε καποιον της everlast
Jerry007 Μάϊος 24, 2010 #11 Μάϊος 24, 2010 Σκοπεύω και εγώ να πάρω έναν για προπόνηση.Budget έχω 100-120€ Μπορούν οι γνώστες να απαντήσουν σε κάποια ερωτήματα μου; PVC ή δέρμα;PVC Πιο φτηνό, δέρμα πιο ανθεκτικό. Ποια εταιρία; Τι μέγεθος; 1,50m, 1,80; Εγώ έχω ύψος 1,77 ποιος θα είναι καλύτερος για εμένα; Και γενικά τι επιλογές έχω στα χρήματα που διαθέτω;
dunkel_Stern Μάϊος 24, 2010 Author #12 Μάϊος 24, 2010 για τι χρήση τον θέλεις? εγώ για παράδειγμα τελικά πήρα κάτι ειδικά μαξιλάρια τα οποια τα βάζεις σε μια γωνια στον τοίχο και τα γεμίζεις η με ρύζι η φακιές η άμμο (ανάλογος την σκληρότητα που θέλεις), γιατί ο σάκος χρειάζεται A) χορό, κανένα άτομο να το σταματάει στο να μην κάνει βόλτες στο δωμάτιο
Jerry007 Μάϊος 24, 2010 #13 Μάϊος 24, 2010 Προπόνηση στις κινήσεις που μαθαίνω στο Myay Thai. Έχω χώρο να τον κρεμάσω και άμα αγοράσω θα το κάνω βαρύ, δεν νομίζω ότι θα κουνιέται.
dunkel_Stern Μάϊος 24, 2010 Author #14 Μάϊος 24, 2010 Προπόνηση στις κινήσεις που μαθαίνω στο Myay Thai. Έχω χώρο να τον κρεμάσω και άμα αγοράσω θα το κάνω βαρύ, δεν νομίζω ότι θα κουνιέται.έχω την αίσθηση πως αυτό που έχω θα σε βολέψει περισσότερο.μπορώ να σου στείλω σχέδιο ώστε να το ράψεις μονος σου
Jerry007 Μάϊος 24, 2010 #15 Μάϊος 24, 2010 Και πως θα βαράς κλοτσιές σε μαξιλάρια στον τοίχο; Στείλε καμιά φωτογραφία να καταλάβω τι εννοείς
JohnG85 Μάϊος 24, 2010 #16 Μάϊος 24, 2010 Αν κατάλαβα καλά τι έχεις dunkel_Stern δεν θα τον βολέψει. Χρειάζεται οπωσδήποτε σάκο για τα λακτίσματα. Δεν μπορεί να έχει τοίχο δεξιά αριστερά. Επίσης δεν είναι πρόβλημα να προπονείται μόνος του γιατί μετά το δεξί ή το αριστερό λάκτισμα μπορεί να ακολουθήσει ένα με το άλλο πόδι και να ακινητοποιήσει το σάκο ή ακόμα και με τα χέρια. Jerry εμένα προσωπικά με βολεύουν οι μεγάλοι σάκοι. Σου παρέχουν χώρο να χτυπήσεις όπως θες και λόγω του βάρους τους δεν κουνάνε τόσο εύκολα.
Jerry007 Μάϊος 24, 2010 #17 Μάϊος 24, 2010 Αν κατάλαβα καλά τι έχεις dunkel_Stern δεν θα τον βολέψει. Χρειάζεται οπωσδήποτε σάκο για τα λακτίσματα. Δεν μπορεί να έχει τοίχο δεξιά αριστερά. Επίσης δεν είναι πρόβλημα να προπονείται μόνος του γιατί μετά το δεξί ή το αριστερό λάκτισμα μπορεί να ακολουθήσει ένα με το άλλο πόδι και να ακινητοποιήσει το σάκο ή ακόμα και με τα χέρια. Jerry εμένα προσωπικά με βολεύουν οι μεγάλοι σάκοι. Σου παρέχουν χώρο να χτυπήσεις όπως θες και λόγω του βάρους τους δεν κουνάνε τόσο εύκολα. Κατάλαβα , έχεις να μου προτείνεις κάποια συγκεκριμένη εταιρία, σάκο, υλικό για το budget μου;
JohnG85 Μάϊος 24, 2010 #18 Μάϊος 24, 2010 Jerry είμαι και εγώ στο ψάξιμο αυτό τον καιρό για να πάρω έναν μεγάλο.Στο σπίτι δεν έχω μεγάλο. Χρησιμοποιώ στη σχολή και διαπίστωσα ότι είναι μονόδρομος (για εμένα τουλάχιστον). Διαβάζω για υλικά, γεμίσματα, μάρκες κλπ και έχω πονοκεφαλιάσει. Γενικά οι μεγάλοι είναι ακριβοί. Δηλαδή γύρω στα 200€ και να υπολογίζεις και μερικά ακόμα για το στήριγμα που θα τους κρεμάσεις. Το 99% των καταστημάτων τους πουλάνε σκέτους. Επειδή όπως σου είπα ζαλίστηκα από το ψάξιμο και επίσης επειδή δεν θέλω να κάνω πειράματα με κάτι σάκους 180cm στα 160€ που βρήκα στο net θα πάω στο Intersport και θα πάρω έναν από εκεί. Έχει Everlast που είναι στάνταρ καλοί και μια φθηνότερη φίρμα που θα ρωτήσω φίλο αν αξίζει. Βλέπεις το Intersport γενικά είναι ακριβό κατάστημα αλλά επειδή δουλεύει φίλος μου μέσα έχω καλή πληροφόρηση και έκπτωση οπότε θα τον πάρω από εκεί να τελειώνω !
Jerry007 Μάϊος 24, 2010 #19 Μάϊος 24, 2010 Τώρα στα Χανιά δεν ξέρω που να απευθυνθώ, είναι δύο τρία μαγαζιά αλλά δεν ξέρω αν είναι τόσο εξειδικευμένοι... Για γεμίσματα έχω ακούσει διάφορα. Άμμος, πάρα πολλές συμπιεσμένες κουβέρτες και άλλα διάφορα. Το τελευταίο το έχει κάνει ένας φίλος. Δεν είναι πολύ βαρύς (ασήκωτος), δηλαδή ένα δυνατό άτομο τον κρεμάει, και είναι αρκετά σκληρός. Εγώ θα τον κρεμάσω στην πέργκολα του σπιτιού το καλοκαίρι και τον Χειμώνα που θα έχει κακό καιρό θα τον βάζω μέσα. Απλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ να φέρνω 3-4 άτομα να με βοηθάνε να τον ξεκρεμάω
kallileo Μάϊος 24, 2010 #20 Μάϊος 24, 2010 Προπόνηση στις κινήσεις που μαθαίνω στο Myay Thai. Έχω χώρο να τον κρεμάσω και άμα αγοράσω θα το κάνω βαρύ, δεν νομίζω ότι θα κουνιέται.Καλύτερα κάνε σκιαμαχία και άσε τον σάκο για το gym... O σάκος δεν είναι για να μαθαίνεις τις κινήσεις...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.