atego Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2009 καλημερα παιδια ,εχω πρoβλημα με το control panel απο τα logitech z5500,για να αγoρασω απομονομενα μονο αυτο το κοματι τι πρεπει να κανω?τα ηχεια τα εχω παρει απο e-shop ειναι εκτος εγγυησης τους πηρα τηλ και δεν εβγαλα ακρη τι να κανω ρε παιδια please help Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Οκτώβριος 25, 2009 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2009 Μιλας με Logitech και αν δεν καταφέρεις τιποτα...:sorry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
atego Οκτώβριος 25, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2009 ευχαριστω sirdiman λες να μου το δωσουν μονοτου αυτο το κοματι βρηκα τα τηλ της logitech hellas θα παρω αυριο και ο Θεος βοηθοςγινεται να δουλεψω τα ηχεια χωρις το control panel η με αλλο control panel Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Οκτώβριος 25, 2009 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2009 Παρε εκει δοκιμασε να στειλεις και email στα 'κεντρικα'' Δες τα θεματα που εχουν δημιουργηθει στο φορουμ για τα z5500, θα παρεις αρκετες πληροφοριες Link to comment Share on other sites More sharing options...
atego Οκτώβριος 25, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2009 εισαι αδερφος φιλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Οκτώβριος 25, 2009 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2009 Δυστυχως αν εισαι εκτος εγγυησης δεν τα καλυπτει η logitech..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Οκτώβριος 25, 2009 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2009 Δυστυχως αν εισαι εκτος εγγυησης δεν τα καλυπτει η logitech.....Ακόμα κι αν πρέπει να πληρώσει, η Logitech είναι η μόνη που θα του δώσει αυτό που ψάχνει (δε νομίζω να πωλείται κάπου το control pod σαν spare part).Συνεπώς, εκεί θα απευθυνθεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Οκτώβριος 26, 2009 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2009 φίλε μου ψάξε στο ebay ήπως και βρεις κάτι...Αλλιώς μπορείς να το πας σε κάποιον ηλεκτρονικό και να στο ρίξει μια ματιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Οκτώβριος 27, 2009 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2009 Αν πάρεις από ebay πρέπει να προσέξεις το pid του controller. Έγινε αλλαγή στα καλώδια μετά την έκδοση 636 (36η βδομάδα του '06 νομίζω σημαίνει).Άρα πρέπει τα pid του δικού σου και αυτού που θα πάρεις να είναι είτε κάτω από 636 είτε πάνω. Αλλιώς δεν θα παίξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.