Jump to content

logitech z5500 προβλημα

atego

Recommended Posts

καλημερα παιδια ,εχω πρoβλημα με το control panel απο τα logitech z5500,για να αγoρασω απομονομενα μονο αυτο το κοματι τι πρεπει να κανω?τα ηχεια τα εχω παρει απο e-shop ειναι εκτος εγγυησης τους πηρα τηλ και δεν εβγαλα ακρη τι να κανω ρε παιδια please help

Logitech_Z_5500.png

ευχαριστω sirdiman λες να μου το δωσουν μονοτου αυτο το κοματι βρηκα τα τηλ της logitech hellas θα παρω αυριο και ο Θεος βοηθος

γινεται να δουλεψω τα ηχεια χωρις το control panel η με αλλο control panel

Δυστυχως αν εισαι εκτος εγγυησης δεν τα καλυπτει η logitech.....

Ακόμα κι αν πρέπει να πληρώσει, η Logitech είναι η μόνη που θα του δώσει αυτό που ψάχνει (δε νομίζω να πωλείται κάπου το control pod σαν spare part).

Συνεπώς, εκεί θα απευθυνθεί.

Αν πάρεις από ebay πρέπει να προσέξεις το pid του controller. Έγινε αλλαγή στα καλώδια μετά την έκδοση 636 (36η βδομάδα του '06 νομίζω σημαίνει).

Άρα πρέπει τα pid του δικού σου και αυτού που θα πάρεις να είναι είτε κάτω από 636 είτε πάνω. Αλλιώς δεν θα παίξει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.