lianma2002 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2009 win xp σε 1 σκληρό και ubuntu σε άλλο -επιλέγω στην εκκινηση ένα (ide και τα δύο)(και ένας τρίτος (3) sata που τον βλέπουν και οι δύο παραπάνω)Αποσυνδέω και τους 2 και στον 3ο (sata) κάνω εγκατάσταση XP (θέλω κάποια στιγμή να καταργήσω τους άλλους γιατί είναι παλιοί και μικροί )ΤΩΡΑ όταν συνδέω και τους τρεις με βάζει στο dual boot μεταξύ των 2 πρώτων (ΧΡ και ουμπούντου) και δεν μπορώ να μπώ στον 3ο με τα ΧΡ , Αν αποσυνδέσω τους 2 πρώτους μπαίνω στα xp του 3ου (καινούργια )ΕΡΩΤΗΣΗ : Μπορώ να φτιάξω το boot να επιλέγω το dual boot των δ'υο πρώτων η τα ΧΡ του 3ου . Η κάποια άλλη λύση ?Το πρόβλημμα θα λυνόταν αν εβγαζα τους 3 πρώτους τελείως, αλλά στα αρχικά ΧΡ του 2ου σκληρού έχω πάρα-πάρα πολλά χρήσιμα προγράμματα που θέλω να φτάσω τα νέα στον 3ο σκληρό στο ίδιο επίπεδο.Τα ΟΥΜΠΟΥΝΤΟΥ στον 2ο δεν με ενδιαφέρουν για την ώρα αλλά φοβάμαι να τα βγάλω γιατί φοβάμαι ότι το αρχικό boot το έχουν φτιάξει τα ΟΥΜΠΟΥΝΤΟΥ εκει.Ελπίζω να μην κούρασα - κάθε βοήθεια χρήσιμη και ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.