Jump to content



laptop recovery και windows 7


palavomaras

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα

Βρίσκομαι αντιμέτωπος με το εξής πρόβλημα!Στο laptop μου που είναι fujitsu siemens υπήρχαν τα windows vista αυθεντικά ενώ στην συσκευασία δέν περιέχονταν το dvd των vista!!!Αποφάσισα να δοκιμάσω τα win7 και να κάνω upgrade σε 7!!!Το πρόβλημά μου είναι ότι όταν θέλησα να κάνω recovery και να ξαναβάλω τα vista μου έβγαζε το recovery των 7 και όχι των vista!Tί επιλογές έχω???Μπορώ να τους κάνω μία άιτηση να μου στείλουν κάποιο recovery disk των vista?H μήπως κάποιο κολπάκι να του επαναφέρω τα vista?

Eυχαριστώ για τις προτάσεις σας!!!

Μπορείς να ζητήσεις από τον OEM σου (Fujitsu-Siemens), να σου στείλουν το Recovery Disk των Vista.

Mε προεγκατεστήμενα (OEM) τα Windows Vista, και upgrade σε 7, εάν φάει φρίκη το μηχάνημα και χρειαστεί να ξαναπεράσεις τα Windows, πρέπει να κάνεις recover στα Vista με το CD, και έπειτα upgrade στα 7.

Κολπάκι πιστεύω πως υπάρχει. Για να μη σου έχουν δώσει recovery disk από την F/S, τότε έχεις ένα κρυφό partition, το οποίο έχει μέσα το recovery installation των Vista, το οποίο μπορείς να χρησιμοποιήσεις σε αυτή τη περίπτωση.

Τα 7 δεν με πολυκαίνε να τα ξαναπεράσω για να είμαι ειλικρινής.Απλά θέλω να περάσω τα vista ξανά γιατί στο laptop μου δεν παρατήρησα μέγάλη διαφορά!οπότε λέω γιατί να μήν έχω τα αυθεντικά του πάνω!το κρυφό partition συνήθως που βρίσκεται?να μαντέψω σε κάποιον υποφάκελο των windows?γιατί φοβάμαι μήπωε έχει καταστρέψει τα παλιά αρχεία recovery και τα έχει αντικαταστήσει με τα καινούργια!!!

Σε Notebook - Laptop που δεν έχουν συνοδευτικό Recovery Disk, συνήθως υπάρχει επιλογή μέσα από το ίδιο το BIOS για να ξεκινήσει το RECOVERY UTILITY ή καμμιά φορά υπάρχει και ως αναφορά κατά την διάρκεια του BOOT..

ΠΧ. στο Samsung Notebook που έχω, κατά την εκίννηση (ΒΟΟΤ) κάτω αριστερά γράφει Press F2 to enter to BIOS or F4 FOR start Recovery Utility...

Για ψάξτο λιγάκι.... :)

Όχι δεν μου έχει κάποια τετοια επιλογή!Για recovery πατάω το F8 κατά την εκκίνηση και ξεκινάει έτσι!!!Άλλα όταν το πατάω μου βγάζει το recovery των 7

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.