Jump to content

netbook ή laptop?

goku_dbz

Recommended Posts

Προκειται να γινει αγορα ενος φορητου αποκλειστικα και μονο για ερευνα (απο διαδικτυο) και συγγραφη εργασιων! Θα πηγαινει απο το σπιτι σε βιβλιοθηκες, αναγνωστηρια, αμφιθεατρα, συνεδρια κτλ! Η χρηση επομενως βγαζει και καποια χαρακτηριστικα---σχετικα καλη αυτονομια, ελαφρυ, ξεκουραστο στην εργασια! Πρωτη μου σκεψη ηταν να παρω ενα netbook πχ αυτο ή αυτο σκεφτομενος πως θα ειναι πανευκολο στην μεταφορα+καλη αυτονομια! Απο την αλλη σκεφτομαι πως η οθονη θα ειναι πολυ μικρη και θα βγαζω τα ματια μου και επισης το πληκτρολογιο ισως να μην βολευει για πολυωρη πληκτρολογηση! Ετσι σκεφτηκα σε μια μεση λυση...πχ αυτο ή κανενα macbook 13" μεταχειρο...

Επειδη δεν εχω δουλεψει σε φορητο ξανα(ναι, κι ομως) αν εχετε οποια προταση/εμπειρια να μοιραστειτε θα βοηθουσε πολυ...

η αγορα θα γινει μεχρι τελος του μηνα και οσο αφορα το budget δινω το πολυ 700Ε αν κριθει οτι αξιζει!

ναι, το toshiba το σκεφτηκα και γω (εχω και λινκ στο πρωτο μου ποστ)! το msi στο 700Ε με Atom δεν ξερω αν αξιζει λογω αυτονομιας-κανεις για το θεμα αυτο ??

οσο για το macbook βρηκα ενα μεταχειρο στα 580Ε (προηγουμενο μοντελο-το ασπρο συγκεκριμενα) με applecare υπολοιπο 15 μηνες-τι λετε να το τσιμπησω? (ειναι απο αγγλια αλλα εχω φιλο που ερχεται 3/11!)

θα σου προτεινα toshiba, καθως κι εγω αυτο εχω, αλλα η αυτονομια του δεν ειναι απο τα καλυτερα του...αν κι εχω το u400-12p, δεν ξερω αν εειναι με ιδια μπαταρια αυτο που δειχνεις, αλλα προσωπικα πηρα μια με 7800mah, 4300mah ηταν η μανισια του, και ξεμπερδεψα!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.