BilloukosGR Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2009 Έχω μερικές ερωτησούλες... καταρχήν Xigmatek XLF-F1253 Led - 120MM ή Nexus Real Silent 120mm Fan Blue??? Εγώ κλείνω πιο πολύ προς τον Xigmatek!!! Αν έχει κάποιος να ποστάρει μια φωτογραφία από τέτοιον ανεμιστηρα τραβηγμένη βράδυ θα με ευχαριστούσε πολύ!!! δεύτερον... μήπως γνωρίζει κάποιος αν θα φέρει το πλαίσιο 14αριδες Xigmatek??? και τρίτον... κάποια άλλη πρόταση για 12άριδες ανεμιστήρες κουτιού (οι οποίοι αν είναι δυνατόν να υπάρχουν σε plaisio, eshop)??? επειδή το κουτί θα είναι καγκουρίστικο θέλω να έχουν leds όπωσδηποτε και επειδή θα αγοραστούν σε μεγάλη ποσότητα η τιμή τους να μην ξεπερνάει τα 10γιούρια ο ένας... Ευχαριστώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Οκτώβριος 26, 2009 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2009 http://img218.imageshack.us/img218/9181/85285365.jpghttp://img218.imageshack.us/img218/6384/41543538.jpgαπο τον φιλο godslayer που του τις ειχα ζητησει!Εγω εχω νεξους ασπρους και μπλε, αλλα λεω να παρω τους ξιγκματεκ καθως οι αλλοι ειναι εντελως ψωφιοι και οχι εντελως αθορυβοι, και επιπλεον οι ξιγκματεκ ειναι πολυ ωραιοι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BilloukosGR Οκτώβριος 26, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2009 Aααα ευχαριστώ... έφαγα τον τόπο και μια φωτογραφία δεν είχα καταφέρει να βρω!!! Έχουν πολύ καλά χαρακτηριστηκά για την τιμή τους και είναι και όμορφοι!!! Το μόνο που με προβληματίζει είναι οτι το κουτί είναι το μαμάτο χρώμα του αλουμηνίου μέσα και φοβάμαι οτι θα κάνει έντονη αντίθεση το ψιλοπορτoκαλί χρώμα του ανεμιστήρα!!! Με τα μάυρα κουτιά είναι ιδανικοί πάντως... Αλλά μάλλον αυτούς θα πάρω... το πολύ πολύ να βαφτεί και το κουτί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Οκτώβριος 26, 2009 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2009 εγω μαυρο εχω γι αυτο θελω τους συγκεκριμενους!! αρκει βεβαια να τους φερει το πλαισιο! γιατι δεν τους βρισκω και αλλου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BilloukosGR Οκτώβριος 26, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2009 Έχω ρωτήσει το πλαίσιο και αν θυμάμαι νομίζω μου είχαν πει ότι θα τους έχουν 30 του μήνα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Οκτώβριος 26, 2009 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2009 Οι xigmatek εχουν καλη αποδοση/θορυβο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BilloukosGR Οκτώβριος 26, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2009 61CFM στα 20dB είναι πάρα πολύ καλά για 7 ευρώ που κάνουνε...!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dante80 Οκτώβριος 26, 2009 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2009 Και φυσικά, αυτά τα νούμερα δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. (χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι κακοί οι ανεμιστήρες, το αντίθετο θα έλεγα). Μην διαβάζετε ποτέ τα νούμερα που δίνουν οι κατασκευαστές, τις περισσότερες φορές είναι απλά αναληθή, ενώ είναι και a priori μη συγκρίσιμα μεταξύ τους, μιας και ο κάθε κατασκευαστής μετράει διαφορετικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BilloukosGR Οκτώβριος 26, 2009 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2009 εεε ναι αλλά σιγά μην αγοράσω όλους τους ανεμιστήρες που υπάρχουν στην αγορά για να δω ποιός είναι ο καλύτερος....αν έχεις να προτείνεις κάποιον καλύτερο προφανώς και τον λες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Οκτώβριος 26, 2009 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2009 Xigmatek και απο μενα! :banging:Ειναι αρκετα καλοι και αθορυβη εχω να πω.Οριστε και φωτο απο το δικο μου τη νυχτα,σορρυ που δεν ειναι πανοραμικη,αλλα δεν εχω αυτη τη στιγμη καμερα να βγαλω μια και βρηκα αυτην εδω ,αλλα ειναι καπως παλια.http://img159.imageshack.us/img159/2927/dsc01179.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
BilloukosGR Οκτώβριος 26, 2009 Author #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2009 @Hydra ευχαριστώ για την φωτό!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dante80 Οκτώβριος 27, 2009 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2009 εεε ναι αλλά σιγά μην αγοράσω όλους τους ανεμιστήρες που υπάρχουν στην αγορά για να δω ποιός είναι ο καλύτερος....αν έχεις να προτείνεις κάποιον καλύτερο προφανώς και τον λες...Βρε δεν είπα να αγοράσεις ότι φουρφούρι παίζει στον ντουνιά, απλά να μην βασίζεσαι στα στοιχεία που δίνουν οι εταιρίες ή τα e-shop σε αυτόν τον τομέα της αγοράς. Χρησιμοποίησε τα διάφορα reviews που υπάρχουν στο internet, καθώς και συμβουλές από συμφορουμίτες και μη... :no:Τώρα, για καλούς led, τα πράγματα είναι σχετικά δύσκολα. Συνήθως υπολείπονται σε επιδόσεις από τους απλούς fans, ενώ οι πραγματικά καλοί led δυστυχώς δεν έρχονται και Ελλάδα. Από εκεί και πέρα, ρίξε μια ματιά και στους γερμανικούς xilence, ειδικά αν σε ενδιαφέρει ο χαμηλός θόρυβος:Xilence 120mm Transparent case fan with red LEDXilence 120mm Transparent case fan with blue LED Xilence 120mm Transparent case fan with white LEDhttp://www.youtube.com/watch?v=4Q8enVfMSvg (για το πως φαίνονται τα led περίπου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BilloukosGR Οκτώβριος 27, 2009 Author #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2009 Βασικά στα 800-900rpm που τους δουλεύω εγώ όλοι αθόρυβοι είναι...Σε ευχαριστώ θα τους κοιτάξω τους Xilence πάντως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Νοέμβριος 5, 2009 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2009 Βρηκε κανεις πουθενα τους Xigmatek XLF-F1253 Led - 120MM εκτος πλαισιο που δεν ξερει κι αυτο ποτε θα τους φερει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
BilloukosGR Νοέμβριος 7, 2009 Author #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2009 Οι Xigmatek θα έρθουν τέλος της άλλη εβδομάδας από το πλαίσιο!!! 13 του μήνα μου είχαν πει... έχω κάνει ήδη παραγγελία!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Νοέμβριος 8, 2009 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2009 Εγω αγορασα 2 xigmatek απο το ebay.co.uk με...25 ευρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saber_Rider Νοέμβριος 8, 2009 #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2009 Τι λέτε για αυτούς εδώ τους Zalman! Δουλέβουν με έναν αντιστάτη που τον βάζεις ή τον βγάζεις αναλόγως την επιθυμητη ταχύτητα! Έχω έναν τέτοιον 80mm και φαίνεται καλός!Έχει κανένας 120mm να μας πει γνώμη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
BilloukosGR Νοέμβριος 8, 2009 Author #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2009 Έχω έναν zalman 120αρη σαν αυτόν που δείχνεις αλλά χωρίς leds...προσωπικά δεν μου πολύ αρέσει σαν ανεμιστήρας και κάνει και αρκετό θόρυβο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran_x13 Νοέμβριος 8, 2009 #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2009 Τι λέτε για αυτούς εδώ τους Zalman! Δουλέβουν με έναν αντιστάτη που τον βάζεις ή τον βγάζεις αναλόγως την επιθυμητη ταχύτητα! Έχω έναν τέτοιον 80mm και φαίνεται καλός!Έχει κανένας 120mm να μας πει γνώμη;έχω 6 στο cosmos s μου είναι κυριολεκτικά γαμάτη εγώ τους έχω σε fan controll στα 5 volt τώρα και δεν ακούγονται καθόλου. Επίσης το ίδιο γίνεται άμα βάλεις και το καλωδιακή που περιέχει η συσκευασία που τους ρυθμίζει στα 7 volt. Το καλο είναι ότι άμα χρειάζεσαι δύναμη την έχουν και σε μεγάλο βαθμό μάλιστα σε πραγματικό νούμερο γυρίζουν γύρο στις 2,400rpm! αυτό τα λέει όλα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BilloukosGR Νοέμβριος 8, 2009 Author #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2009 μέχρι τις 1800 στροφές πάνε οι συγκεκριμένοι... και στις 1800 δεν στέκεσαι από το θόρυβο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.