Jump to content

H ιστορία ενός μπλόκ

eleven

Recommended Posts

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από tyfeonas

βρες του κανεναονομα αρχαιοελληνικο! ειναι πιασιαρικα!

:rolleyes:

Έλεος, όχιιιιιιι

εχω μια ιδεα,γιατι δεν κανουμε εναν μινι διαγωνισμο για το ποιος θα βρει το καλυτερο ονομα κ αν θελετε επισης κ ποιος θα κατασκευασει το πιο ωραιο logo,ο νικητης παιρνει ενα μπλοκ free ;) (οχι δεν ξερω να φτιαχνω logos μια ιδεα ειπα χεχε)

Αρχική απάντηση από eleven [20-10-2003 και 07:09]

Grace

Με τα ονόματα δεν τα πάω καλά ,μάλον θα χρειαστώ την βοηθειά σας σε αυτό το θέμα Καμιά ιδέα κανείς???????????

Υπάρχουν πολλά περίεργα που μπορείς να βάλεις, το πρόβλημα είναι τι αρέσει σε εσένα.

Μπορείς πχ να το πείς X-wave λόγω του σχέδιού του ή Leviathan από το μυθικό πλάσμα από νερό.

Καλά, σταματάω.

/Me runs for my life.

Θα συμφωνούσα με το Χ- μπροστά Grace.. αν και θα πρότεινα X-Crusader .. εκ του σταυροφόρου, μιας και η κεντρική εισαγωγή του μπλοκ πέφτει πάνω σε ένα σταυρό...! :flower:

τί μπλοκάρα είναι αυτή? εγώ θέλω ένα για να το κρεμάσω στον τοίχο, να το καδράρω!!! εντυπωσιακή δουλειά!!!

Hydra

Ελληνοπρεπες αλλα να καταλαβαινει και ο καθε Μογγολος οτι μιλαμε για νερακι ;)

Και για να δεις οτι προσφερω και ολοκληρωμενες λυσεις στα ονοματα:

Hydra-PAxx για processor AMD

Hydra-PPxx για processor Intel

Hydra-Cxx για chipset

Hydra-Vxx για VGA

Οπου xx το εκαστοτε μοντελο της σειρας.

On a sidenote: εχεις σκεφτει να φτιαξεις κανενα ελαιοψυκτο συτημα;

Eιδες μιχάλη που στα λεγα, το πας για Α.Ε. :) Το μόνο που έχω να πώ είναι ότι θα έιναι πολυ κρίμα αν θα το χρησιμοποιήσεις σε water freezing σύστημα διότι θα είναι αναγκαστικά όλο καλυμένο με μόνωση!!! Πότε θα κάνεις ένα και για μένα να το βάλουμε στο ψύκτη?Οσο για το όνομα... cooling beauty!!

Ρε μιχαλη ομως μας κρατας το καλυτερο!Επιδωσεις πλιζ! Τεστ κοντρα σε κανενα αλλο μπλοκ

Σιγά μην το πούμε και X-Wing ρε παιδιά. Αστε τον άνθρωπο να αποφασίσει αν θέλει να το ονομάσει πρώτα και μετά σφαζόμαστε για το ονομά του.:) :)

Αρχική απάντηση από Enduracell

Πραγματικά πανέμορφο!!!!! Και που να το δείτε από κοντά, να το χαϊδέψετε να το πάρετε στην αγκαλιά σας, να νιώσετε το κρύο χαλκό και να ερωτευτείτε τo see through καπάκι του :inlove:

μπορούμε να το πούμε και XXX για τις αισθησιακές του επιδόσεις....

Ολα τα ονόματα αρκετά όμορφα και μερικά είναι αρκετά προτότυπα Μονο το Χ-files δεν είπαμε

Σας Χ-ευχαριστώ Θα κάνουμε μια σύσκεψη την παρασκευή με την συνοδεία καφεδάκου για βγει το όνομα

Πετρο το hydra αν και μου άρεσε αποκλείεται για τι οπως με πληροφορησε ο DJD ετσι έχει ονομάσει ο Kathar το μπλόκ για VGA

Grace : φτάνει απλά να το ζητήσεις ...............Αλλά για να είμαι δίκαιος πρώτος είναι ο DJD

Tελικά δεν βλέπω να το βάζω στο πισί μου Θα μου το φάνε οι δρόμοι :(

Κανείς καμιά ιδέα που μπορώ να βρώ πολυκαρμπονάτο?

11 αν ειναι τοσο δυσκολο να βρεις πες μου ακριβως τι χρειαζεσαι κ θα σου ψαξω εδω,κανει 3 μερες να φτασει αν το στειλω συστημενο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.