Jump to content

Εύρεση (x-)IPS οθόνης 24''

MadCatMk21416003342

Recommended Posts

Να συμπληρώσω ότι όλα όσα είπα αναφέρονται σε εταιρείες και μόνο. Για ιδιώτες ισχύει ότι λέει και ο spankmachine μόνο που εκεί ούτως ή άλλως δεν έχεις την δυνατότητα να αγοράσεις χωρίς ΦΠΑ. Αν βέβαια κάποιος αγοράσει κάτι για πάρτη του, το κόψει σε μία εταιρεία(δική του ή όχι) για να μην πληρώσει ΦΠΑ και δεν το περάσει στα έξοδα της εταιρείας(είτε γιατί δεν περνιέται(αν είναι έπιπλα π.χ.) είτε γιατί δεν θέλει να ανακατεύει την εταιρεία) και τύχει να το ψάξουν θα βρεθεί μπλεγμένος(και μπορεί να μπλέξει και την εταιρεία) όπως ακριβώς περιγράφει ο spankmachine. Μικρή πιθανότητα αν είναι μικρή αξία αλλά υπάρχει πάντα ρίσκο που προσωπικά δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να πάρει κάποιος. Εκτός αν είναι κάποιος επαγγελματίας απατεώνας που θα ξέρει πως να ξεγλιστρήσει και στραβή να γίνει και η κονόμα θα είναι και μεγάλη αλλά δεν νομίζω να διαβάζει εδώ κανένας τέτοιος :). Μιας και μιλάμε για hardware όμως είναι έξοδο που περνιέται άνετα στα έξοδα μιάς εταιρείας.

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply
Μόλις παράγγειλα την U2711, αύριο θα την έχω.:jump:

με γεια ρε καλλιτέχνη

το μηχανημα πρέπει να ναι τούμπανο

θέλω να δω φωτογραφίες και αν μπορεις να ανεβασεις ενα video με οποιαδηποτε οθόνη να παίζει δίπλα της

και αν εχεις δει λογικα θα το εχεις ψαξει είναι καλύτερη απο την 27" την ΑPple?

Η σύγκριση θα γίνει δίπλα δίπλα με την Dell 2408WFP rev.Α02 ... και θα δούμε ποια Dell θα κερδίσει.;)

Έφτασε... εκτός από τα διάφορα καλώδια έχει φύλλο color calibration του εργοστασίου που αναγράφει τις τιμές Delta E, το serial της οθόνης καθώς και το μηχάνημα που χρησιμοποιήθηκε (Minolta Color Analyzer CA210)... έλεος ....

:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

Την περιμένω και εγω!!!! απο ΜG MANAGER :neo::neo: για πες εντυπώσεις

Την περιμένω και εγω!!!! απο ΜG MANAGER :neo::neo: για πες εντυπώσεις

Έχοντας ανταγωνίστρια την επίσης καλή Dell 2408WFP rev.Α02 δεν τα πάει άσχημα, αυτά που ξεχωρίζουν με το μάτι είναι το contrast και το χρώμα (χωρίς ακόμα να έχω βρει τρόπο να ενεργοποιήσω την λειτουργία Deep Color στη κάρτα γραφικών μου) ... όπως και με έναν φίλο που πήρε την μικρότερη αδερφή της 24" πριν 3-4 μέρες ... αν δεν είχες Dell μέχρι τώρα ... θα πάθεις πλάκα.

Έχοντας ανταγωνίστρια την επίσης καλή Dell 2408WFP rev.Α02 δεν τα πάει άσχημα, αυτά που ξεχωρίζουν με το μάτι είναι το contrast και το χρώμα (χωρίς ακόμα να έχω βρει τρόπο να ενεργοποιήσω την λειτουργία Deep Color στη κάρτα γραφικών μου) ... όπως και με έναν φίλο που πήρε την μικρότερη αδερφή της 24" πριν 3-4 μέρες ... αν δεν είχες Dell μέχρι τώρα ... θα πάθεις πλάκα.

Αγορασα και εγω το ιδιο monitor Dell u2711 και θα ηθελα να σου κανω μερικες ερωτησεις

1) Υπαρχει καποια θολουρα γενικα στο monitor? σε Full resolution

Το δοκιμασα με δυο τροπους και δεν ειδα καμια διαφορα, Dvi & Mini Display. H καρτα μου ειναι ATI 5970

2)Πηγα να καθαρισω το monitor με ενα πανακι και διαπιστωσα οτι στο πανω μερος ι οθονη παιζει δλδ δεν παταει καλα.....

Συβαινει κατι παρομοιο και στο δικο σου?

Το 3 monitor που παραλαμβανω και το στελνω πισω για αντικασταση....!!!!

Για το DEll U2711 μιλαω...καποιος που να το εχει αγορασει να μου πει τις δικες του εντυπωσεις , υπαρχει?

Πρεπει να ειμαι πολυ γκαντεμης :baby:

Το 3 monitor που παραλαμβανω και το στελνω πισω για αντικασταση....!!!!

Για το DEll U2711 μιλαω...καποιος που να το εχει αγορασει να μου πει τις δικες του εντυπωσεις , υπαρχει?

Πρεπει να ειμαι πολυ γκαντεμης :baby:

Παίζει άψογα. Στη native ανάλυση φυσικά, σε χαμηλότερες που κάνει scaling, το αποτέλεσμα δεν είναι το τέλειο αλλά έχει και setting 1:1 όπου όλα είναι φυσιολογικά.

Από πού την πήρες;

Την πηρα απο το http://www.pc2shop.gr , μου καναν μια αντικασταση ....και μετα με DELL Hellas οπου μου στειλαν και αυτη ενα monitor τα ιδια συμπτωματα ακριβως....

Δλδ θαμπαδα που στο λευκο φοντο φενεται παρα πολυ....στην αρχη υπεθεσα μηπως ειναι απο την ψηλη αναλυση full δλδ αλλα δεν νομιζω...και επισης αυτο που κουνιετε το πανελ .....παιζει στα πανω ακρα σαν να ειναι ξεκολημενο ενα πραμα :S

Την πηρα απο το http://www.pc2shop.gr , μου καναν μια αντικασταση ....και μετα με DELL Hellas οπου μου στειλαν και αυτη ενα monitor τα ιδια συμπτωματα ακριβως....

Δλδ θαμπαδα που στο λευκο φοντο φενεται παρα πολυ....στην αρχη υπεθεσα μηπως ειναι απο την ψηλη αναλυση full δλδ αλλα δεν νομιζω...και επισης αυτο που κουνιετε το πανελ .....παιζει στα πανω ακρα σαν να ειναι ξεκολημενο ενα πραμα :S

:wassat: Ακόμα και στην native 2560x1440 είναι χάλια???

Ναι για την Native παντα μιλαμε......η καρτα ειναι η ATI 5970 και εχω δοκιμασει DVI και Display Port χωρις κανενα αποτελεσμα , επισης το δοκιμασα κ με ενα macbook pro....same...

Στο δικο σου ειναι ολα οκ ειπες , σε ποση αποσταση περιπου το εχεις? μηπως επειδη το εχω σχετικα κοντα λιγοτερο απο μετρο φταει αυτο?

Επισησ δεν παιζει το πανελ στο καθολου ε?

Ναι για την Native παντα μιλαμε......η καρτα ειναι η ATI 5970 και εχω δοκιμασει DVI και Display Port χωρις κανενα αποτελεσμα , επισης το δοκιμασα κ με ενα macbook pro....same...

Στο δικο σου ειναι ολα οκ ειπες , σε ποση αποσταση περιπου το εχεις? μηπως επειδη το εχω σχετικα κοντα λιγοτερο απο μετρο φταει αυτο?

Επισησ δεν παιζει το πανελ στο καθολου ε?

Στους 60 πόντους, για βάλε να δεις το Display info της οθόνης, δείχνει όντος την σωστή ανάλυση γιατί και εγώ έχω ένα θέμα με το HTPC μου. Ενώ έχω βάλει την 2560x1440 η οθόνη δείχνει άλλη ανάλυση. Και ναι είναι driver.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.