Jump to content

Εύρεση (x-)IPS οθόνης 24''

MadCatMk21416003342

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημερίζω το forum.

Θέλω να μάθω αν υπάρχουν οθόνες IPS στις 24 ίντσες στην ελληνική αγορά, μα σε λογικά πλαίσια τιμών (εννοώντας 250..300€ μεριά) μιας και πολύ φοβάμαι πως αν μετακομίσω από την 17άρα IPS μου σε TN Panel θα απογοητευθώ.

Περνάω πολλές ώρες καθημερινά στον υπολογιστή και γι'αυτό με ενδιαφέρει να είναι επίσης αρκετά ξεκούραστη..

Features του στυλ pivot κλπ εκτιμώνται σε αντίθεση με διάφορα leds / usb / hdmi ιστορίες και ηχεία που μου είναι παντελώς αχρείαστα.

Ευχαριστώ :)

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Σε αυτά τα χρήματα που διαθέτεις ουτε κατά διάνοια. Ουτε κάν σε 22άρι.

Επίσης αν αγοράσεις οθόνη εντός Ευρωπαικής Ένωσης είναι υποχρεωμένοι να σε καλύψουν εδώ στην Ελλάδα εφ'όσον υπάρχει επίσημο SERVICE.

Βάσει νόμου - ΦΕΚ.

Dell 2209WA

Στην Ελλαδα δεν νομιζω να βρεις κατι. Απο εκει και περα η παραπανω ειναι e-IPS, κατι ενδιαμεσο δλδ των TN και των (S/H-)IPS, η αν θες το φθηνοτερο IPS. Σε 24αρα δεν ξερω αν εχει κυκλοφορησει.

Την έχω κάτι λιγότερο από ένα χρόνο και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση της και έχω δει πάρα πολλές 24" και s-pva και μπορώ να πώ ότι η οθόνη είναι από τις καλύτερες.

Την προτείνω ανεπιφύλακτα.

Στα λεφτά που δίνεις μόνο για 22άρα μιλάμε, την Dell 2209WA που σου πρότειναν παραπάνω.

Πάλι καλά να λες που τώρα πια υπάρχουν κορυφαίες λύσεις στα 550-600€ (κάπου τόσο πρέπει να βγαίνει και η dell u2410 από overclockers).

Αυτή, και η LP2475.

Τελικά.. δε χρειαζόταν και πολύ ψάξιμο για να βρει κανείς τί παίζει από τιμές.. :p Κατατοπιστικότατοι όμως παιδιά, ευχαριστώ.

Ωραία λίστα περί τιμών κλπ φαίνεται να είναι αυτή.

Και από μένα την HP LP2475w απλός είναι τελεία οθόνη!!!! :T: Δύσκολα κάθομαι μπροστά από οθόνες με TN-Film panel ... και το imput lag που έχει είναι μικρότερο από την Dell να μην πω ότι έχει χαμηλότερο από τα 25ms που εμφανίζει σε μερικά reviews α και μετά από 100 και κάτι ώρες λειτουργίας στρώνει και άλλο :clap: και από εκεί και πέρα μονό σε OLED θα πας (μετά από 3-4 χρονιά το πολύ) μετά και σε τίποτα λιγότερο.

Πάλι καλά να λες που τώρα πια υπάρχουν κορυφαίες λύσεις στα 550-600€ (κάπου τόσο πρέπει να βγαίνει και η dell u2410 από overclockers).

Ναι τοσο παει, την πηρα προσφατα απο εκει. Τα μεταφορικα ειναι 51 λιρες με dpd και 54 με dhl

Και από μένα την HP LP2475w απλός είναι τελεία οθόνη!!!! :T: Δύσκολα κάθομαι μπροστά από οθόνες με TN-Film panel ... και το imput lag που έχει είναι μικρότερο από την Dell να μην πω ότι έχει χαμηλότερο από τα 25ms που εμφανίζει σε μερικά reviews α και μετά από 100 και κάτι ώρες λειτουργίας στρώνει και άλλο :clap: και από εκεί και πέρα μονό σε OLED θα πας (μετά από 3-4 χρονιά το πολύ) μετά και σε τίποτα λιγότερο.

Αν αναφερεσαι στην U2410 να σου πω οτι ναι μεν σε standard και sRGB mode εχει μεγαλυτερο lag απο την HP (33,8 avg και 40 max), αλλα σε Gaming Mode εχει 14.4ms average και 20ms max. Επισης η HP εχει καλυτερο contrast σε standard και sRGB mode (800 εναντι 550) αλλα σε gaming και video mode εχει dynamic contrast που το ανεβαζει στα 1402.

Ολες οι παραπανω τιμες οπως μετρηθηκαν στα αντιστοιχα reviews του tft central:

HP LP2475w

Dell U2410

Γενικα παντως διαβαζοντας και τα 2 reviews (και εχω διαβασει και πολλα αλλα) δεν υπαρχει ξεκαθαρα καλυτερη κατα την αποψη μου. Εμενα με επεισε η Dell περισσοτερο και την πηρα, η HP θα ηταν η αμεσως επομενη επιλογη μου.

:daisy:

πλεον, αν και οχι 24, αλλα 23, εχεις μια αρκετα καλη επιλογη και το ονομα αυτης NEC EA231WMi-BK , και σε γωνιες, αλλα το σημαντικοτερο ΚΑΙ με χαμηλο input lag

Εγώ προσωπικά έχω την Dell 2209WA και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Από οτι βλέπω η Hp έχει πάνω από τα διπλάσια λεφτά οπότε αν δεν χρειάζεσαι πραγματικα τις 24 πάνε σε 22

• 2 weeks later...
πλεον, αν και οχι 24, αλλα 23, εχεις μια αρκετα καλη επιλογη και το ονομα αυτης NEC EA231WMi-BK , και σε γωνιες, αλλα το σημαντικοτερο ΚΑΙ με χαμηλο input lag

Μηπως ετυχε να το δει κανεις απο κοντα? Ειμαι ενα βημα πριν την αγορα του (ημουν αναμεσα σε Dell U2410,HP2475W κ Nec) :giveup:

Eπισης ακομα δεν την εχω βρει Ελλαδα, καμια ιδεα?

Μηπως ετυχε να το δει κανεις απο κοντα? Ειμαι ενα βημα πριν την αγορα του (ημουν αναμεσα σε Dell U2410,HP2475W κ Nec) :giveup:

Eπισης ακομα δεν την εχω βρει Ελλαδα, καμια ιδεα?

βαρεθηκες τη Samsung ???

Υπαρχει αμα παρεις τηλ την DELL hellas θα σου δωσει μια λιστα με τους συνεργατες που τις φερνουν.

Παω και εγω στην U2410 στα 550 ευρο

βαρεθηκες τη Samsung ???

To ghosting της μονο :p

Υπαρχει αμα παρεις τηλ την DELL hellas θα σου δωσει μια λιστα με τους συνεργατες που τις φερνουν.

Παω και εγω στην U2410 στα 550 ευρο

Τη Nec δε βρισκω βασικα.

Sorry εννοouσα για την dell.

Tην υ2410 την βρηκα 550 απο καταστημα στην αθηνα.

Εαν θελεις και ενδιαφερεσαι να παμε μαζι μπας και μας κανουν καμια καλυτερη τιμη.

(sorry δεν μπορουσα να στειλω private msg γιατι δεν ειχα 10 posts)

regards,Γιαννης

To ghosting της μονο :p

Τη Nec δε βρισκω βασικα.

Εδω εισαι @ 375 ευρω μαζί με τα μεταφορικά.

http://cgi.ebay.co.uk/New-NEC-MultiSync-EA231WMI-23-Widescreen-IPS-monitor_W0QQitemZ250528416343QQcmdZViewItemQQptZUK_Computing_ComputerComponents_Monitors?hash=item3a54a84257

Απο εδω πηρα την δικα μου NEC 30" και μια dell 27" για τον αδερφο...

Το μαγαζι ειναι εγγύηση, σε μια βδομάδα σπίτι σου με courier

475 ευρω η Dell Ultrasharp U2410 24" IPS στην πόρτα σου. με 3 χρόνια on site εγγύηση

http://cgi.ebay.co.uk/Brand-New-UK-Dell-Ultrasharp-U2410-24-IPS-Wide-LCD_W0QQitemZ270483199343QQcmdZViewItemQQptZUK_Computing_ComputerComponents_Monitors?hash=item3efa0e156f

παιδες ξεχαστε τις προσφορες απο Ελλαδα για τις Dell...

1700 ευρο μου δωσανε για την 3008wfp οταν εξω τη πουλανε με 1200...

οτι να ναι και οτι αρπαξει ο πoπος τους :whip:

@angel_f

Και πως καταφέρνουν και παίζουν σε τόσο χαμηλές τιμές?

Μήπως είναι Β διαλογής?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.