lianma2002 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2009 Παιδιά βοήθεια δεν βρίσκω άκρη.Εχω δύο δίσκους με ΧΡ στον ένα και ubuntu στον άλλο ΄Εβαλα ένα νεο δίσκο sata (ι άλλοι 2 δεν είναι ) και προσπάθησα να κάνω σαυτον εγκατάσταση των win 7 αλλα ξεκινάει να διαβάσει το cd και σε 3-4 λεπτά αφού βγάζει ένα γραφικό που λέει windows 7 και κάτι φλογίτσες που παίζουν και ενώνονται στο σήμα της microsoft σταματάει και δεν συνεχίζει ,μερικές φορές τερμάτισε τον υπολογιστή. Εχω δε 2 διαφορετικά cd me win 7 και με τα δύο το ίδιο άρα δεν είναι το cd. Στην αρχή δεν έβλεπε τον δίσκο αλλά μέσα απο το υπολογιστής διαχείρηση έκανα φορμάτ με τα ΧΡ σε ntfs και τα ΧΡ τον βλέπουν. Τι μπορώ να κάνω ???να προσθέσω μήπως βοηθήσει , προσπάθησα να κάνω εγκατάσταση των ΧΡ αφού έβγαλα τους δύο δίσκους με τα χρ και ουμπούντου και άφησα τον καινούσργιο (sata ?)H εγκατάσταση δεν έγινε ούτε τώρα αφού μου έγραψε ότι ΄το πρόγραμμα εγκατάστασης δεν εντόπισε δίσκους στο σύστημα σας΄Μετά από αυτό συνδεσα εναν εξωτερικό σε (usb) και ξεκίνησε κανονικά σαυτον να κάνει εγκατάσταση.Τελικά φταίει ο καινούργιος που είναι sata (οι παλιοι δεν είναι ), 'ομως το bios kai ta win xp τον βλέπουν , τι να κάνω ρε παιδιά , καμμιά βοήθεια ?__________________p4 3.2 northwood - asus P4R800-V Deluxe - 9100 agp -1.6 ram - samsung t200 20' - win xp sp 3 - ubuntu 9.04 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos21 Οκτώβριος 24, 2009 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2009 δεν ξερω αν λεω βλακεια αλλα μηπως τον συνδεσες στα σατα καποιου controller και οχι στα σατα του southbridge π.χ. το δικο μου jmicron εγω το εχω απενερποιημενο απο το bios !δες το manual της μητρικης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.