SLN Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23, 2009 Το υπεροχο Ν82 εκανε φτερα μαζι με... το τζαμι του αυτοκινητου μου πριν μερικες ωρες. Ακουω αντικαταστατες. Οπωσδηποτε GPS! Απο κει και περα... Οσο καλυτερη καμερα, τοσο πιο καλα. Οσο μεγαλυτερη οθονη (λογω του GPS), τοσο πιο καλα. Αν ειναι αφης θεωρειται + και κατω απο τα 400. Μεχρι στιγμης παιζουνε πολυ σοβαρα το Ν82 παλι μια που το μοναδικο του μειονεκτημα ηταν η μικρη οθονη για GPS... Το diamond @ 300 diamond 2 @ 400 Κανα αλλο HTC... Θα επιθυμουσα να μεινω κοντα σε OS που να δεχεται "home made" installation του GPS software οποτε proprietary OS μαλλον ξεχνιουνται (Win/Symbian only?) Θα ηθελα πολυ να ειχανε πορτακι οι καμερες τους για σκονες, προστασια κλπ κλπ... Δεν κολλαω σε collection autumn/winter '09/'10... Αν υπαρχει κανα καλο κινητο... προπερσινο με gps κλπ κλπ... ειμαι μεσα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Οκτώβριος 23, 2009 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2009 τα HTC έχουν απαίσια κάμερα.. no focus και no flash Κοίτα για κανένα νοκια 5800, φθηνό και αφής Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Οκτώβριος 23, 2009 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2009 To diamond έχει focus.Για μένα αν θες και GPS πήγαινε για wm.Εγώ έχω μείνει πλήρως ικανοποιημένος με το diamond παρόλο που έχει μικρή οθόνη.Εγώ θα κοίταζα και για HD..Αν δε σε πειράζει ο όγκος θα σε βολέψει σίγουρα η μεγαλύτερη οθόνη.Τώρα αν θες και καλή κάμερα δύσκολα τα πράγματα...Εναλλακτικά πάρε ένα φτηνό pna και ένα κινητό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Οκτώβριος 23, 2009 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2009 Είχα touch HD και εκτός του ότι απλά ΔΕΝ ήταν κινητό.. είχε απαίσια κάμερα χωρις focus και flash που για να βγάλεις σταθερή φώτο έπρεπε να έχεις χέρια χειρουργού.γενικά τα WM κινητά έχουν τις χειρότερες κάμερες.. για κανά ΜΤΧ iphone δεν ψήνεσαι ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Οκτώβριος 23, 2009 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2009 Είχα touch HD και εκτός του ότι απλά ΔΕΝ ήταν κινητό.. είχε απαίσια κάμερα χωρις focus και flash που για να βγάλεις σταθερή φώτο έπρεπε να έχεις χέρια χειρουργού.γενικά τα WM κινητά έχουν τις χειρότερες κάμερες.. To hd έχει κι αυτό focus...Προφανώς και δεν είναι κινητό.Είναι pocket pc που λειτουργεί και ως κινητό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Οκτώβριος 23, 2009 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2009 To hd έχει κι αυτό focus...Προφανώς και δεν είναι κινητό.Είναι pocket pc που λειτουργεί και ως κινητό. πως νόμιζα ότι δεν είχε focus.. αλλα και που είχε. το είχα το κινητό και μια σωστή φωτογραφία δεν είχα βγάλει. Όσο για το λειτουργεί και ως κινητό, το είχα μισό χρόνο ( τόσο άντεξα) και απλά ηταν το πλέον δύσχρηστο. το touchflo κααπως πήγαινε να σώσει την κατάσταση αλλά δεν.... μετά το iPhone το χάος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostantinosGr Οκτώβριος 23, 2009 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2009 Μιας και βλεπω οτι παιζουν το diamond και το diamond 2 στις πιθανες επιλογες σου και εφοσον εχουν περασει και τα 2 απο τα χερια μου θα σου προτεινα το diamond 2.Φανερα πιο γρηγορο απο το diamond με το οποιο ειχα αρκετα κολληματα γενικα σε σχεση με το diamond 2.Επισης το d2 εχει μεγαλυτερη οθονη απο το d την οποια και θα απολαυσεις ειδικα στην πλοηγηση.Πολυ καλο και ως gps και γενικα με τα htc στο θεμα gps ειμαι πολυ ευχαριστημενος..Κλειδωνουνε δορυφορους σε χρονο ντετε τοσο το d οσο και το d2.Ριξε και μια ματια στο HD που στην ουσια ειναι το diamond 2 με αλλη εμφανιση και μεγαλυτερη οθονη...Η καμερα του d2 ειναι πολυ καλη και με autofocus..5Mpixels.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Οκτώβριος 23, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2009 ποτε δεν ημουνα φαν του iphone.Δεν μου εχει κατσει καλα γιατι ηταν τρελλα overpriced.Καλο και το 5800 βασικα...Ειχα ξεχασει οτι εχει gps. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Οκτώβριος 23, 2009 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2009 εγω παντως κοιταω το 6710 μιας που το ν81 εχει γινει χαλια απο τα χτυπηματα. Το πηρε ενας φιλος και μου αρεσε παρα πολυ. Γρηγορο και πολυ καλο slide Ριχτου μια ματια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Οκτώβριος 23, 2009 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2009 Diamond2 δαγγωτο απο μενα!!Το εχω απ τον Ιουνιο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος! Βεβαια καλο ειναι να εχεις μια δευτερη μπαταρια που να φορτιζεις μονη της (εκτος κινητου) ωστε να βγαζεις την αδεια και να βαζεις την γεματη με την μια.Με πολυ χρηση θες καθε 24ωρες μπαταρια.Με gps.... καληνυχτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostantinosGr Οκτώβριος 23, 2009 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2009 Diamond2 δαγγωτο απο μενα!!Το εχω απ τον Ιουνιο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος! Βεβαια καλο ειναι να εχεις μια δευτερη μπαταρια που να φορτιζεις μονη της (εκτος κινητου) ωστε να βγαζεις την αδεια και να βαζεις την γεματη με την μια. Με πολυ χρηση θες καθε 24ωρες μπαταρια. Με gps.... καληνυχτα! Ε εφοσον θα το εχει στο αυτοκινητο οταν θα το χρησιμοποιει ως gps θα εχει φορτιστη αυτοκινητου οποτε δεν χρειαζεται 2η μπαταρια.Εκτος αν σκοπευεις να το χρησιμοποιεις και σαν πεζος οποτε εκει θα χρειαστεις 2η μπαταρια στανταρ... Σε σχεση με το diamond ομως το diamond 2 ειναι much better σε διαρκεια μπαταριας..:smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos21 Οκτώβριος 24, 2009 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2009 για δες και αυτο το βιντεο περι 5800 σαν να καθυστερη αρκετα μου φαινετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Οκτώβριος 24, 2009 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2009 Με νεοτερα firmware εχουν διορθωθεί αυτα λενε Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadBrainiac Οκτώβριος 24, 2009 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2009 +1 για 5800 ΑΛΛΑ κανα δυο πράγματα που μου έχουν συμβεί και με νευριάζουν με αυτό το κινητό. 1) κολάει που και που και θέλει σβήσιμο άναμα, 2) update για το GPS είναι 250 μέγα και κάνει κανα τρίωρο να στο βάλει αλλά GPS αστέρι και υπάρχουν και άλλα προγράμματα που μπορείς να βάλεις όπως TruMobile XT και θα βγεί και Navigon, 3) μέχρι να βρεί στίγμα κάνει τουλάχιστον 2-4 λεπτά αλλά μετά είναι καμπάνα Σε γενικές γραμμές για τα λεφτά που κοστίζει δεν νομίζω οτι υπάρχει καλύτερο value for money κινητό στην αγορά. Bluetooth, WiFi, GPS για 280+ Ευρώ είναι απλά άψογο.Παράλληλα ενα μικρό tip για όσους κάνουνε firmware upgrade στο 5800 και χάσουν τα εικονίδια στην κεντρική σελιδα θέλει Master Reset (θέλει backup πρώτου κάνεις την διαδικασία) και μετά restore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Οκτώβριος 24, 2009 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2009 χωρίς να ξέρω από άλλα μοντέλα (πλην του iphone) της κατηγορίας, το HTC Touch Diamond 2 δεν με ενθουσίασε. Πολύ γρήγορο GPS αλλά είναι WM που είναι fail από μόνο του.Γενικά γίνεται καλύτερο με 3d party apps/utils αλλά την μισητή απόκριση των WM δεν την γλυτώνεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Οκτώβριος 24, 2009 Author #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2009 Ρε γμτ... Βασικα ειμαι στο ... τριλημμα να ανταλλαξω το Ν82 (το οποιο βασικα τα εχει ΟΛΑ και συμφερει -μια που ειναι και "παλιο" και δεν σου τον πιανουνε) με καποιο diamond/5800 λογω οθονης. Αξιζει να "αλλαξω" δηλαδη την καμερα (xenon flash 5mp) για πιο μεγαλη οθονη/wm κλπ κλπ. Σαν λειτουργιες δηλαδη το Ν82 καλυπτει απολυτα. Μονα μειονεκτηματα τους 6 μηνες που το εχω, η μικρη οθονη και το ηλιθιο media key το οποιο πατιεται καθε φορα που σβηνεις γραμμα στο μνμ 2η μπαταρια δεν παιζει... Δεν τρωει τρελλη χρηση το κινητο ετσι κι αλλιως. Μου αρεσει επισης στα Νοκια οτι εχουνε και στανταρ 3.5 jack... Το βρηκα πολυ βολικο κατα καιρους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadBrainiac Οκτώβριος 24, 2009 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2009 Ρε γμτ...Βασικα ειμαι στο ... τριλημμα να ανταλλαξω το Ν82 (το οποιο βασικα τα εχει ΟΛΑ και συμφερει -μια που ειναι και "παλιο" και δεν σου τον πιανουνε) με καποιο diamond/5800 λογω οθονης. Αξιζει να "αλλαξω" δηλαδη την καμερα (xenon flash 5mp) για πιο μεγαλη οθονη/wm κλπ κλπ. Σαν λειτουργιες δηλαδη το Ν82 καλυπτει απολυτα. Μονα μειονεκτηματα τους 6 μηνες που το εχω, η μικρη οθονη και το ηλιθιο media key το οποιο πατιεται καθε φορα που σβηνεις γραμμα στο μνμ 2η μπαταρια δεν παιζει... Δεν τρωει τρελλη χρηση το κινητο ετσι κι αλλιως. Μου αρεσει επισης στα Νοκια οτι εχουνε και στανταρ 3.5 jack... Το βρηκα πολυ βολικο κατα καιρους. Η κάμερα είναι 3.2 αλλά το πολύ καλό του ατού είναι στο να παίρνει βίντεο και όταν μιλάμε για λάδι στα frame rate, προσωπικά δεν έχω δεί καλύτερο ώς τώρα. Η οθόνη του είναι καλή και η αφή του δεν είναι iphone αλλά είναι αρκετά καλό για δουλειά. Το πληκτρολόγιο σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις expand σε full qwerty και είναι αρκετά εύκολο στην χρήση. Τώρα επειδή είμαι και φάν του mp3 στο αυτοκίνητο θα πώ το εξής. Στο Fiesta μου έχω ένα AUX καλώδιο και το συνδέω κανονικά με line out επιλογή όχι Headphone out (γιατί δίνει χαμηλότερο pre-amp). Είναι άψογο και βολέυει αφάνταστα και η καρτούλα είναι 8gb η μαμά και παίρνει μέχρι και 16 απο όσο έχουν δοκιμάσει φίλοι μου. Είναι πολύ καλό mp3 player για το αυτοκίνητο και πολύ ευχάριστο στην χρήση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Οκτώβριος 24, 2009 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2009 Εδώ Nokia 5800 fully updated και πάει σφαίρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Οκτώβριος 24, 2009 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2009 N95 8GB ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Οκτώβριος 24, 2009 Author #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2009 N95 8GB ?? To κοιταξα και αυτο, αλλα δυστυχως η τιμη του (οπου υπαρχει) ειναι ηλιθια υψηλη ακομα για κινητο 2 ετων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.