Jump to content

Αγορά μέσω ίντερνετ και τελωνείο?

palavomaras

Recommended Posts

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Αγόρασα ακόμα κάτι από την Αμερική...όχι από ebay από online shop:p

Σύμφωνα με το tracking number έχει φύγει από την Αμερική στις 3 του μηνός!...πάλι express mail, αλλά ακόμα δεν έχει φτάσει Ελλάδα!:mamba:

Σαν να έχει αργήσει πολύ; Έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία;

Το προηγούμενο μου έκανε πολύ λίγο χρόνο για να έρθει σε σχέση με αυτό!

• 5 weeks later...
παιδια αν παρω αυτη την οθονη

http://cgi.ebay.com/New-Dell-U2410-IPS-24-LCD-HD-Computer-Monitor_W0QQitemZ160393513502QQcmdZViewItemQQptZComputer_Monitors?hash=item255832ca1e

θα πληρωσω τα μαλλιοκεφαλα μου στα τελωνεια; :coax:

Πολύ πιθανό...άσε που δεν ισχύει και η εγγύηση της Dell αφού είναι αγορασμένο από US. Στη θέση σου θα κοίταγα από Aγγλία μεριά και ας σου βγει πιο ακριβή, τουλάχιστον θα έχεις πανευρωπαϊκή εγγύηση και χωρίς το φόβο του τελωνείου.

Αν δεν θές να πληρώσεις τελωνείο στα σίγουρα και να μην έχεις πρόβλημα με πανευρωπαϊκες εγγυήσεις πάρτη απο εδώ http://cgi.ebay.co.uk/DELL-WIDESCREEN-ULTRASHARP-U2410-24-IPS-LCD-PANEL-NEW_W0QQitemZ200427439209QQcmdZViewItemQQptZUK_Computing_ComputerComponents_Monitors?hash=item2eaa680469

Τωρα για την τιμούλα δεν ξέρω αν είναι super..

αυτο ειδα και εγω φιλε...500 ευρα...πολλα ρε συ :/

πριν λιγο καιρο σαν να ειχα δει την αναλογια 1:1 με τη λιρα... παιζει να ξαναπαει τοσο να γλιτωσουμε 60 ευρα; :D

btw, τα μεταφορικα του κανουν 65, ενω σε αλλες αγγελιες κανουν 30 λιρες. τι φαση, μπορω να επικοινωνησω με τον πωλητη να του πω θα το στειλεις με τον τροπο των 30;

440.00 GBP=494.474 EUR

με την σημερινή αναλογία.

Πιστεύω είναι καλή τιμούλα..

Εεε??

Aν σκεφτείς ότι πριν 1-2 μήνες είχε 550+ μια χαρά τιμή είναι.

Nα και από τη Dell απευθείας click me

ps άκυρο,είναι χωρίς φπα (και είμαστε και off-topic)

αυτο ειδα και εγω φιλε...500 ευρα...πολλα ρε συ :/

πριν λιγο καιρο σαν να ειχα δει την αναλογια 1:1 με τη λιρα... παιζει να ξαναπαει τοσο να γλιτωσουμε 60 ευρα; :D

btw, τα μεταφορικα του κανουν 65, ενω σε αλλες αγγελιες κανουν 30 λιρες. τι φαση, μπορω να επικοινωνησω με τον πωλητη να του πω θα το στειλεις με τον τροπο των 30;

μπα δύσκολο να σου την στειλει με 30 λιρες μεταφορικα μονο...

• 1 year later...

Καλησπέρα σε όλους,

Τώρα με τις γιορτές καλή λύση είναι η αγορά δώρων από την Αμερική. Οι τιμές είναι φθηνότερες και με τη χρήση λογαριασμού PayPal τα πράγματα είναι πολύ εύκολα. Εγώ για της γιορτές αγόρασα και είναι φθηνά και γρήγορα.

Δεν χρειάζεται διεύθυνση στην Αμερική τα καθώς το website ΧΧΧ σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις τις αγορές σου από την Ελλάδα μια και η εγγραφή γίνεται σε αυτούς χωρίς συνδρομή.

Καλές γιορτές

υγ. Τώρα με την κρίση όλα βοηθάνε

:clap:

Καλησπέρα σε όλους,

Τώρα με τις γιορτές καλή λύση είναι η αγορά δώρων από την Αμερική. Οι τιμές είναι φθηνότερες και με τη χρήση λογαριασμού PayPal τα πράγματα είναι πολύ εύκολα. Εγώ για της γιορτές αγόρασα και είναι φθηνά και γρήγορα.

Δεν χρειάζεται διεύθυνση στην Αμερική τα καθώς το website ΧΧΧ σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις τις αγορές σου από την Ελλάδα μια και η εγγραφή γίνεται σε αυτούς χωρίς συνδρομή.

Καλές γιορτές

υγ. Τώρα με την κρίση όλα βοηθάνε

:clap:

ρε καλως τονα! εδωμεσα ουλοι μας κανουμε πως και πως να ερθει κανας χριστιανος να μας ανοιξει τα ματια!!

ειδικα ανιδιοτελεις φ ιδοι σαν κι εσενα!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.