dark221416003258 Νοέμβριος 5, 2009 #21 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2009 Πάντως το εξαρτηματάκι ακόμα δεν έχει έρθει ρε παιδιά!να πάρω κάνα τηλέφωνο τα ΕΛΤΑ???κοίτα με το tracking number εδώ---> http://212.205.82.71/trackandtrace/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
palavomaras Νοέμβριος 12, 2009 Author #22 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2009 Ρε παιδιά πήρα χθές τηλέφωνο στα ΕΛΤΑ αλλά μου λεει ότι θέλει το trucking number!!!Του είπα ότι δέν το έχω!Έν τω μεταξύ δέν μου έχει έρθει ακόμα κάποιο ειδοποιητήριο ότι ήρθε για μένα κάποιο δέμα είτε απο το τελωνείο έιτε απο το ταχυδρομίο.Ξέρει μήπως κανείς τί κάνουμε σε τετοιες περιπτώσεις???Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Νοέμβριος 12, 2009 #23 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2009 Ο πωλητής ακόμα και με USPS standard priority service να στο έστειλε οφείλει να σου δώσει tracking number. για τα standard priority το tracking είναι της μορφής CJ-XXXXXXXXX-US ή CQ-XXXXXXXXXXX-US για express priority είναι EC-XXXXXXXXXX-US για το προιόν που λες νομίζω οτι θα στο έστελε με απλό... οπότε αν είναι ο δρόμος σου αύριο πέρνα από το τοπικό ΕΛΤΑ και αν δεν έχει κόσμο παρακάλεσε τον υπάλληλο να κοιτάξει στο ''ντοσιέ με τα μικροδέματα ή την απλή αλληλογραφία για ειδοποιητήριο με το όνομά σου''. πες του το ακριβώς όπως το γράφω. αν πάλι δεν βρεις κάτι στείλε mail στον αποστολέα να σου στείλει το tracking number. Link to comment Share on other sites More sharing options...
palavomaras Νοέμβριος 12, 2009 Author #24 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2009 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου θα το κοιτάξω αύριο κιόλας όπως μου είπες και θα ενημερώσω!!!Πάντως δέν δικαιολογείται τόσες μέρες (Απο τις 23/10) να έχουν περάσει ακόμα τόσες μέρες κ τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Νοέμβριος 12, 2009 #25 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2009 Όταν το express mail λέει 6 μέρες...εννοεί 6 ημέρες στην πόρτα σου ή στην χώρα;Και πόσες μέρες μένει το αντικείμενο στο τελωνείο;Έχω παραγγείλει κάτι από USA και με το tracking number είδα ότι πριν 2,5 μέρες έφυγε από USA....από τότε καμιά ενημέρωση....είναι λογικό;Πότε να περιμένω νεότερη ειδοποίηση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Νοέμβριος 12, 2009 #26 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2009 εγώ πριν 2 μήνες περίμενα δέμα συστημένο και με express 1 μήνα..τι να λέμε τώρα..... μου δειξε οτι έφυγε από Νέα Υόρκη στις 5/10 και έφτασε Αθήνα αεροπορικώς στος 20/10.....10 μέρες.....μάλλον το αεροπλάνο φόρεσε σωσίβιο και κολύμπησε τον Ατλαντικό. express 6μέρες minimum εννοεί. 6εργάσιμες.......που σημαίνει γύρω στις 9-10 ημερολογιακές. λογικά να περιμένεις ενημέρωση από το επόμενο σημείο από αύριο ως τη Δευτέρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Νοέμβριος 18, 2009 #27 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2009 Απλά για ενημέρωση To πακέτο έφυγε 9 του μηνός(πήγε στο ταχυδρομείο, 10 του μήνα έφυγε για Ελλάδα από USA). Από χθες(17) είναι στην Ελλάδα και λογικά σε λίγη ώρα θα το έχω στα χέρια μου Γρήγορα μπορώ να πω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Νοέμβριος 18, 2009 #28 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2009 Στα ΕΛΤΑ πολλές φορές "χάνονται" πακέτα (ανάλογα με το αν χρειάζεται κάτι ο εκάστοτε υπάλληλος-λαμόγιο). Μου έχει τύχει 2 φορές σε συστημένο πακέτο! Και μετά τράβα να βρεις άκρη στο ελλάντα με την απίστευτη γραφειοκρατία και τους υπευθυνο-ανεύθυνους προϊσταμένους! Η δε "αποζημίωση" τους σε περίπτωση χαμένης αποστολής είναι για γέλια (15 ευρώ νομίζω, κάτι τέτοιο...). Απλα απίστευτοι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Νοέμβριος 18, 2009 #29 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2009 Με tracking number από έξω δεν χάνεται τίποτα! Αυτό με τα συστημένα είναι συχνό φαινόμενο Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Νοέμβριος 18, 2009 #30 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2009 Ξαναπες το!Αυριο θα παω και στο υποκαταστημα της γλυφαδας γιατι δεν μας τα λενε καλα...Δεμα απο αγγλια με tracking number αγνειται εδω και μια εβδομαδα!:fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Νοέμβριος 18, 2009 #31 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2009 @SirDiman η τελευταία ενημέρωση του tracking τι δείχνει?Αγγλία Ελλάδα ακόμα και με απλό ταχυδρομείο δεν κάνει πάνω απο 5εργάσιμες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Νοέμβριος 18, 2009 #32 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2009 Γλυφαδα (Δ) απο τις 10 Νοεμβριου σε κατασταση αποστολη Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Νοέμβριος 18, 2009 #33 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2009 Καλά......κάπου το πέταξαν σε καμιά γωνιά. Έπρεπε να τους έχεις ήδη σκίσει στα τηλέφωνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Νοέμβριος 18, 2009 #34 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2009 Ρε παιδια κωδικους των συστημενων δεν κρατατε?αυτα για να αλλαξουν χερια πεφτουν υπογραφες.Ανα πασα στιγμη φαινεται που "κολλησε το δεμα" και μπορειτε να προκαλεσετε μπελα σε καποιον που σας το τρωει...Τι τηλεφωνακια και τετοια?Πηγαινεις εκει περα,και ζητας επισημα να δεις τα χαρτια παραδοσης παραλαβης (καθε πρωι καταχωρουν σε αρχειο ενυπογραφα τι συστημενο εφτασε απο αλλα ταχυδρομεια)Δεν συνεργαζονται?ΕΕΤΤ ασαπ χασαπ....(για αυτο παντα να λετε στον αποστολεα σας να κρατα την αποδειξη παραλαβης απο το ταχυδρομειο με τον κωδικο ΔΕΝ ΤΙΣ ΔΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ)και οταν υπαρχει αποδειξουλα και υπογραφες ..ολοι ξαφνικα θα γινουν πολυ εξυπηρετικοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Νοέμβριος 19, 2009 #35 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2009 Το Tracking number το εχω... Σε 3 υποκαταστήματα πηγα και σε κανενα δεν ξερουν που διαολο ειναι!!! Τσάκωνα πολυ χρησιμο το ποστ σου... Θα τους παρω τηλέφωνο για να βαλω λιγο τις φωνες:whip: Link to comment Share on other sites More sharing options...
palavomaras Δεκέμβριος 3, 2009 Author #36 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2009 Παιδιά τελικά η προυπόθεση για να μήν περάσει τελωνείο μία ηλεκτρονική συσκευή είναι πάνω απο 100δολλάρια ή πάνω απο 45???Γιατί πολλές γνώμες ακούγονται...Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 3, 2009 #37 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2009 Εσύ σε ποιο ακριβώς σημείο βρίσκεσαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
palavomaras Δεκέμβριος 3, 2009 Author #38 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2009 Δέν είμαι σίγουρος ακριβώς.αυτό που έχω ακούσει/διαβάσει περισσότερο είναι για 45δολ..Είναι λάθος αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 3, 2009 #39 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2009 Αν και τα έχουμε ξαναγράψει και παλιότερα.Με κρατικά ταχυδρομεία σπάνια να περάσει τελωνείο εκτός αν μιλάμε για είδος πολυτελείας με αξία πάνω από 200-300δολλάρια.99.9% όσα έχουν αξία κάτω από 100δολλάρια πληρώνουν τελωνείο maximum 3ευρώ.Άλλες φορές ούτε καν τα 3ευρώΑν έχεις δυνατότητα να πεις στον αποστολέα να το στείλει ως δώρο ως επιδιορθωμένο με τη χαμηλότερη δυνατή αξία απλά πολλαπλασιάζεις τις δυνατότητές σου να περάσει άερα.Αν μπορεί να στο στείλει με 45 να στο στείλει με 45. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Δεκέμβριος 3, 2009 #40 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2009 Πριν 2+ εβδομάδες, αγόρασα ένα πραγματάκι από Αμερική 400$+ η πραγματική αξία...όμως μου στάλθηκε με αναγραφόμενη τιμή 15$ και με περιγραφή ότι είναι προιόν από επισκευή έντος εγγύησης....Τελωνείο πλήρωσα 3Ε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.