Jump to content

Το Boot της χελώνας

Recommended Posts

Μιας και αναφέρθηκε στο άλλο θέμα είμαι περίεργος να δώ τί φταίει. Το σύστημα είναι αυτό της υπογραφής,τρέχει Win7 build 7100 σε έναν seagate Barracuda 7200.10 (ST3160815AS). Μετά το χθεσινό 200+sec το καθάρισα λίγο με CCleaner το σύστημα και του έκανα defrag με αποτέλεσμα να πέσει στα 127 sec που και πάλι είναι πολύ. Έχει κανείς καμμιά ιδέα του γιατί είναι τόσο αργό και τί μπορώ να κάνω για αυτό?

Τhanx in advance

Δοκίμασες καθόλου να δείς απο HD Tune το read/write του δίσκου? Σε Seagate μου ετυχε παλιά να έχει κάποια μικρο προβλήματα με το SATA controller και μου καθυστερούσε αρκετά. Παράλληλα θα πρότεινα να δείς εάν υπάρχει κάποιο conflict απο το Computer Management.

Να κάνω μια αστεία ερώτηση, μιλάμε για το μηχάνημα που έχεις στο signature? O δίσκος μια χαρά φαίνεται εκ πρωτης όψεως αλλά δεν έχεις να χάσεις τίποτα να τσιμπισεις ενα δίσκο για κάνα 45άρι απο Western μεριά και να κάνεις ένα τέστ με clean install για να κάνεις σύγκριση. Πάντως θα άρχιζα να κοίταζα τα εξής:

1. Ρυθμίσεις BIOS

2. Αλλάγη σε drivers - reinstall όλους για σιγουριά

3. Αλλάγη όπως ανέφεραν τα παιδιά σε antivirus αλλά δεν νομίζω οτι θα έπαιζε τόσο τραγική διαφορά σε ενα τόσο καλό μηχάνημα (εάν μιλάμε βέβαια για το μηχάνημα της υπογραφής πάντα)

4. Memtest για να είσαι σίγουρος οτι οι μνήμες είναι ΟΚ.

και σαν τελευταία λύση πάντα το rebuild με το λειτουργικό.

Για το μηχάνημα της υπογραφής μιλάμε.

1) Από ρυθμίσεις bios για boot τί παίζει?

2) Αυτό θα το δοκιμάσω.

3) Και άλλοι που έχουν Kaspersky δεν έχουν τόσο τρελό prob

4) Έχω κάνει Memtest και οι μνήμες είναι οκ

ενα μικρό παράδειγμα ρυθμισης που παίζουν ρόλο είναι εάν δεν έχεις floppy drive και στο BIOS ειναι ακομα enabled.

ΒΤW:

P5K BIOS 1201

1. Support new CPUs. Please refer to our website at: http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspx

2. Fix the system sometimes takes about 30 seconds to get into the OS when many USB devices are plugged into the system.

Μήπως πρέπει να κάνεις κάνα BIOS flash?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.