kbilly13 Οκτώβριος 26, 2009 #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2009 Δεν νομίζω αν κάποιος κάνει ψώνια τώρα με μια 5870 να «χρειαστεί» να αλλάξει στρατόπεδο μόλις παρουσιάσει κάτι η nvidia εκτός αν στα ΙΔΙΑ λεφτά ρίχνει 20-25% στην ΑΤΙ. Τώρα αν παίζεις τα ΠΑΝΤΑ μια χαρά με την 5870 γιατί να βιαστείς να χάσεις λεφτά πουλώντας την, και να σκάσεις και εξτρά για κάτι που «λογικά» δεν θα το χρειάζεσαι. Η αν είσαι ο Sebastian. :hehe: Ποιος είναι αυτός που θα κρίνει τι χρειάζεται ο καθένας και το αν είναι διατεθιμένος να δώσει παραπάνω για καλύτερες επιδόσεις? Τι θα πεί 10%, 20%, 30% στα ίδια χρήματα? Και πιο ακριβές να είναι, είναι δικαίωμα του καθενός να τα σκάσει Και είναι δικαίωμα του Sebastian (και του κάθε sebastian) να κρίνει αυτός και μόνο τι γουστάρει.. αν θέλει το καλυτερο δεν μας πέφτει λόγος και ας σκάσει όσα θέλει.. Είναι πολύ άσχημο να "δείχνετε" και να μειώνετε χρήστες Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Οκτώβριος 26, 2009 #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2009 Κbilly, ο dollakos ειναι καλουλης....απλα δεν κρατιεται, θελει να με πειραζει!!! Απο εβδομαδα θα εχουμε νεα ΚΟΛΑΣΗ! πιο βαθια στον ΑΔΗ!!!!! (δες και τα Μηνύματα: 1.666 , ειναι τυχαιο ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Οκτώβριος 26, 2009 #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2009 Δεν νομίζω αν κάποιος κάνει ψώνια τώρα με μια 5870 να «χρειαστεί» να αλλάξει στρατόπεδο μόλις παρουσιάσει κάτι η nvidia εκτός αν στα ΙΔΙΑ λεφτά ρίχνει 20-25% στην ΑΤΙ. Μπορεί (γιατί δεν έχουμε ιδέα) να είναι πιο γρήγορη η nvidia αλλά επειδή τις επιδόσεις δεν τις χαρίζει καμία εταιρία, και ιδικά η nvidia θα έχει και το ανάλογο κόστος. Τώρα αν παίζεις τα ΠΑΝΤΑ μια χαρά με την 5870 γιατί να βιαστείς να χάσεις λεφτά πουλώντας την, και να σκάσεις και εξτρά για κάτι που «λογικά» δεν θα το χρειάζεσαι. Η αν είσαι ο Sebastian. :hehe: εγω προσωπικα αν ειναι για τα ιδια λεφτα και για ιδιες επιδοσεις θα προτιμησω nvidia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Οκτώβριος 26, 2009 #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2009 Φίλε Kbilly13 , αν και θα διαφωνήσω με τον τόνο της φωνής (γραφής) σου, δεν διαφωνώ με το γενικό sentiment. Αφενός αυτό που έγραψα αφορά ΕΜΕΝΑ., αφετέρου τον Sebastian τον πειράζω και αν κάπου κλείνω και εγώ είναι προς αυτά που λέει παρά το αντίθετο. Αλλά από την στιγμή που είναι υποκειμενικό περί ορέξεως κολοκυθόπιτα… εγώ πχ δεν με νοιάζει τι make είναι η κάρτα αν είναι μια η άλλη τα λεφτά και οι επιδόσεις όπως πχ νοιάζει τον Αμαρτωλό. Και επίσης ΔΕΝ μείωσα κανένα, πριν απαντάς θιγμένος και αγανακτισμένος διάβαζε προσεκτικά ΤΙ γράφω και το βασικό ΠΩΣ το γράφω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goku_dbz Οκτώβριος 26, 2009 #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2009 εγω προσωπικα αν ειναι για τα ιδια λεφτα και για ιδιες επιδοσεις θα προτιμησω nvidia εγω παλι θα επαιρνα την πιο ησυχη ή/και πιο πρασινη υγ: με το πρασινη, εννοω οικολογικη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kbilly13 Οκτώβριος 26, 2009 #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2009 Φίλε Kbilly13 , αν και θα διαφωνήσω με τον τόνο της φωνής (γραφής) σου, δεν διαφωνώ με το γενικό sentiment. Αφενός αυτό που έγραψα αφορά ΕΜΕΝΑ., αφετέρου τον Sebastian τον πειράζω και αν κάπου κλείνω και εγώ είναι προς αυτά που λέει παρά το αντίθετο. Αλλά από την στιγμή που είναι υποκειμενικό περί ορέξεως κολοκυθόπιτα… εγώ πχ δεν με νοιάζει τι make είναι η κάρτα αν είναι μια η άλλη τα λεφτά και οι επιδόσεις όπως πχ νοιάζει τον Αμαρτωλό. Και επίσης ΔΕΝ μείωσα κανένα, πριν απαντάς θιγμένος και αγανακτισμένος διάβαζε προσεκτικά ΤΙ γράφω και το βασικό ΠΩΣ το γράφω.OK, no problem! (το είδα "αλλιώς")Προσωπικά πάντως είμαι υπέρ των 2 καρτών αντί μιας 2πλής 2 πυρήνες σε 1 cooler, χαμηλότερο overclock.. Εκτός αν το m/b δεν παίζει sli ή cf φυσικάΑλλά θα βάλεις τέτοιο "τέρας" σε "παλιό" σύστημα?Καλό είναι να υπάρχει επιλογή βέβαια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Οκτώβριος 26, 2009 #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2009 Εγώ έχω την περιέργεια τι ετοιμάζει ο Seb τώρα όμως, που κάθομαι και φαντάζομε 30άρα για 2560χ…. και 3 5870 για να γουστάρει. Είναι λίγο επικίνδυνος σε κάτι τέτοια :hehe: Και ναι και εγώ είμαι υπέρ τον δυο καρτών, αν και στον ιδανικό κόσμο προτιμώ να κάνει την δουλειά μου μια μόνη της. Και απολογούμαι για το ΟΤ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.