def Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2009 http://www.fudzilla.com/content/view/16094/1// Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Οκτώβριος 23, 2009 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2009 Αυτα ειναι....!!!! Ας βγαλουν και κανενα driver της προκοπης ομως πρωτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ερνεστος Οκτώβριος 23, 2009 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2009 Φοβάμαι ότι όσο καλές και αν είναι οι προσπάθειες της ΑΤΙ και όσο καλός κι αν παραμένει ο λόγος τιμής/απόδοση, ο βραχνάς των driver δε θα λείψει ποτέ. Εμπεριέχεται στο DNA της, είναι αναπόδραστο στοιχείο οι μάπα driver. Αυτή η εντύπωση μου δίνεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Οκτώβριος 24, 2009 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2009 εντυπωση, οπως ειπες. αλλα καλο ειναι να μη μενουμε στις εντυπωσεις. εγω εδω και 1,5 χρονο περιπου με 3870 πριν και 4850 τωρα, δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα με τους drivers. και καθε μηνα σχεδον, τους ανανεωνω με τους τελευταιους! πως βγαζεις συμπερασμα οτι ειναι μαπα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Οκτώβριος 24, 2009 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2009 μια απο τα ιδια και εγω και στο htpc με μια 3850 και στο μεγαλο 2χ4850 κανενα προβλημα με drivers Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Οκτώβριος 24, 2009 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2009 cabdik? και οι δυο εταιρείες είχαν προβλήματα με drivers και αναμφίβολα περισσότερο η ATi. Πόσες φορές χρειάστηκε να επέμβουν οι ίδιοι οι χρήστες σε διάφορους τίτλους με "tweaks" για να καταφέρουν να τρέξουν ένα παιχνίδι μέχρι να έρθει ο επόμενος οδηγός που θα διορθώνει την κατάσταση?Πολλές φορές έβγαλε αξιόλογες κάρτες με προβληματικούς οδηγούς. Μέχρι να στρώσουν οι οδηγοί είχε βγει κάτι καλύτερο απο τον ανταγωνισμό. Το αποτέλεσμα να απαξιώνονται οι κάρτες απο την ίδια την εταιρεία. Διάβασε την ενότητα απο το 2006 και θα καταλάβεις γιατί της έχει βγει αυτή η ρετσινιάhttp://www.thelab.gr/showthread.php?t=27065&highlight=cabdik&page=47 :whistle2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Οκτώβριος 24, 2009 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2009 Mαπα σε καμια περιπτωση δεν ειναι οι drivers της ΑΤΙ αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι drivers NVIDIA.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ερνεστος Οκτώβριος 24, 2009 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2009 cabdik? και οι δυο εταιρείες είχαν προβλήματα με drivers και αναμφίβολα περισσότερο η ATi. Πόσες φορές χρειάστηκε να επέμβουν οι ίδιοι οι χρήστες σε διάφορους τίτλους με "tweaks" για να καταφέρουν να τρέξουν ένα παιχνίδι μέχρι να έρθει ο επόμενος οδηγός που θα διορθώνει την κατάσταση?Πολλές φορές έβγαλε αξιόλογες κάρτες με προβληματικούς οδηγούς. Μέχρι να στρώσουν οι οδηγοί είχε βγει κάτι καλύτερο απο τον ανταγωνισμό. Το αποτέλεσμα να απαξιώνονται οι κάρτες απο την ίδια την εταιρεία. Διάβασε την ενότητα απο το 2006 και θα καταλάβεις γιατί της έχει βγει αυτή η ρετσινιάhttp://www.thelab.gr/showthread.php?t=27065&highlight=cabdik&page=47 :whistle2:+1!Δεν αμφιβάλλω ότι κατά περίπτωση μπορεί να έχουν δουλέψουν απροβλημάτιστα, αλλά αυτό το ποσοστό είναι μάλλον μικρό. Προσωπικά, χρειάστηκε να αλλάξω ΟΛΟΥΣ τους διαθέσιμους driver μέχρι να βρω τον έναν που αποτέλεσε τη χρυσή τομή (θα μου πείτε είναι και το rialto στη μέση, όμως αυτό δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία τη στιγμή που έχουμε φτάσει και σε 4670...).Τέσπα, περιμένω τη στιγμή που θα μπορέσουν να φτάσουν την Νvidia σε ωριμότητα... Σόρι για το off-topic, οι νέες κάρτες είναι εκπληκτικές ως hardware! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Οκτώβριος 24, 2009 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2009 cabdik? και οι δυο εταιρείες είχαν προβλήματα με drivers και αναμφίβολα περισσότερο η ATi. Πόσες φορές χρειάστηκε να επέμβουν οι ίδιοι οι χρήστες σε διάφορους τίτλους με "tweaks" για να καταφέρουν να τρέξουν ένα παιχνίδι μέχρι να έρθει ο επόμενος οδηγός που θα διορθώνει την κατάσταση?Πολλές φορές έβγαλε αξιόλογες κάρτες με προβληματικούς οδηγούς. Μέχρι να στρώσουν οι οδηγοί είχε βγει κάτι καλύτερο απο τον ανταγωνισμό. Το αποτέλεσμα να απαξιώνονται οι κάρτες απο την ίδια την εταιρεία. Διάβασε την ενότητα απο το 2006 και θα καταλάβεις γιατί της έχει βγει αυτή η ρετσινιάhttp://www.thelab.gr/showthread.php?t=27065&highlight=cabdik&page=47 :whistle2:δεν ειπα οτι δεν ειχαν προβληματα. ειπα επακριβως, οτι τον τελευταιο εναμιση χρονο περιπου, με τους drivers της ΑΤΙ, εγω προσωπικα, δεν ειχα προβλημα. δεν αναφερθηκα ουτε στην NVIDIA, ουτε σε καμια αλλη εταιρια, γιατι απλα δεν εχουν περασει τετοιες καρτες απο τα χερια μου τελευταια και δεν εχω εμπειρια. ναι μεν παλιοτερα μπορει να υπηρχαν προβληματα, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειναι αιωνια ή οτι σε αλλες περιπτωσεις φταινε σωνει και καλα οι drivers. δεν υπερασπιζομαι την ΑΤΙ, απλα λεω αυτο που εχω δει τον τελευταιο καιρο.και δεν με απασχολει το τι ειχε γινει πριν 2-3-4 χρονια πριν. κοιταζω αυτο το συγκεκριμενο hardware που εχω στα χερια μου, τωρα πως δουλευει! σε δυο τρεις μηνες, μπορει να εχω αλλη καρτα γραφικων, θα δω τοτε με τους υπαρχοντες driver πως δουλευει. δεν καθομαι να κανω φιλοσοφικη αναλυση.μου κανουν, τους βαζω. δεν μου κανουν, αλλαζω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Οκτώβριος 24, 2009 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2009 εντυπωση, οπως ειπες. αλλα καλο ειναι να μη μενουμε στις εντυπωσεις. εγω εδω και 1,5 χρονο περιπου με 3870 πριν και 4850 τωρα, δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα με τους drivers. και καθε μηνα σχεδον, τους ανανεωνω με τους τελευταιους! πως βγαζεις συμπερασμα οτι ειναι μαπα?Εσύ μπορεί να μην είχες προβλήματα αλλά δες στο τέλος της ενότητας με το ίδιο Hardware που αναφέρεσαι εσύ τι προβλήματα είχανε άλλοι. Γι' αυτό δεν είναι απλά εντυπώσεις αλλά πραγματικότητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Οκτώβριος 24, 2009 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2009 Δεν μπορει η ΑΤΙ να βγαζει την 5870 και να δουλευει για ενα μηνα με beta drivers:no: Kαι να βγαζει νεους καθε ενα μηνα το πολυ... Απο την αλλα να βλεπω η nvidia βγαζει νεους καθε τρεις και λιγο για τις καρτες τις που ηδη κυκλοφορουν 1χρονο στην αγορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deNordic Οκτώβριος 24, 2009 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2009 Στη ουσία σου λένε να περιμένεις για τις 59xx και να μην πάρεις τις 58xx; Αυτή η τεχνολογία sprintαρει δεν τρέχει απλά.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goku_dbz Οκτώβριος 24, 2009 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2009 ^μα οι 59χχ απ'οτι λεει και η ειδηση ειναι dual gpu...δεν σου λενε να μην παρεις τις 58χχ! αν θες μονοπυρηνη παιρνεις 58χχ τωρα, αν οχι περιμενεις!υγ: επειδη κατι εχασα μαλλον...θα εχουμε και 58χχ dual? Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Οκτώβριος 24, 2009 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2009 υγ: επειδη κατι εχασα μαλλον...θα εχουμε και 58χχ dual? Ναι, οι οποίες δεν θα λέγονται 5850χ2 ή 5870χ2 αλλά 5950 και 5970 αντίστοιχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Οκτώβριος 25, 2009 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2009 Δεν μπορει η ΑΤΙ να βγαζει την 5870 και να δουλευει για ενα μηνα με beta drivers:no: Kαι να βγαζει νεους καθε ενα μηνα το πολυ... Απο την αλλα να βλεπω η nvidia βγαζει νεους καθε τρεις και λιγο για τις καρτες τις που ηδη κυκλοφορουν 1χρονο στην αγορα.Η gtx295 που είχα δεν δούλευε για σχεδόν 2 μήνες, λόγω driver (2 update whql).... την λειτουργούσα με ένα πυρίνα για να παίξει, μετά δούλεψε. η Ati είναι σταθερή τελευταία και κάτι ψιλοπροβληματάκια που είχε πρίν 6-7 μήνες (texture flickering σε κάποια παιχνίδια) λύνονταν στο επόμενο update... αν και έχω να τα δώ από l4dead... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deNordic Οκτώβριος 25, 2009 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2009 Για τους 9.8 CCC λες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Οκτώβριος 26, 2009 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2009 Εσύ μπορεί να μην είχες προβλήματα αλλά δες στο τέλος της ενότητας με το ίδιο Hardware που αναφέρεσαι εσύ τι προβλήματα είχανε άλλοι. Γι' αυτό δεν είναι απλά εντυπώσεις αλλά πραγματικότητα.αυτο εμενα, αυτοματως μου κανει οτιδηποτε αλλο, εκτος απο προβλημα drιver! δεν μπορει, σε ιδιο hardware οπως λες, σε αλλα να δημιουργει προβλημα και σε αλλα οχι. δεν το θεωρω, απαραιτητα, προβλημα του driver αυτο! αποκλειστηκαν ολες οι αλλες πιθανοτητες και ξεμεινε ο driver? αν ειναι προβληματικος, θα δημιουργησει προβλημα σε ΟΛΑ, και οχι σε ενα μικρο ποσοστο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Οκτώβριος 26, 2009 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2009 Νταξ.Και γω οταν ειχα πρωτοπαρει την 4850 οι global drivers δε μου δουλεψαν.Μπηκα στο site της sapphire βρηκα απο κει το μοντελο της καρτας και τους κατεβασα απο κει.ΜΟυ πηρε και 15 λεπτα παραπανω?Πιο παλια σε 9600χτ. Eκανα update απο catalyst 8.2 σε 8,4.Δε μου δουλευαν καλα.Τους απεγκατεστησα - εβαλα παλι τους παλιους μεχρι να βγουν ακομα πιο καινουριοι.Μου πηρε αλλα 15 λεπτα?Τωρα με την 275gtx το sacred2 δε μου δειχνει εικονα.Με την 4850 δεν ειχα κανενα προβλημα.Να το λυσω δε μπορω.Θα περιμενω νεους drivers.δε λυθηκε σε 15 λεπτα το προβλημα, αλλα δε θα φτυσω και την nvidia γιατι μου δημιουργησε προβλημα σε ενα παιχνιδι.Το θεμα ειναι τι θεωρει προβλημα ο καθενας.Για μενα τα προβληματα του 15λεπτου δεν ειναι προβληματα.Ωριμαζει το λογισμικο και λυνονται.Το θεμα ειναι το ποσο γρηγορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Οκτώβριος 26, 2009 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2009 ωραια αν την χωραει το case την τσιμπησα, αν δεν χωραει αλλαζω case εκτος κι συμπεσει(εντος 2009) με την αντιστοιχη προταση της nvidia οποτε και θα αλλαξω στρατοπεδο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Οκτώβριος 26, 2009 #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2009 Δεν νομίζω αν κάποιος κάνει ψώνια τώρα με μια 5870 να «χρειαστεί» να αλλάξει στρατόπεδο μόλις παρουσιάσει κάτι η nvidia εκτός αν στα ΙΔΙΑ λεφτά ρίχνει 20-25% στην ΑΤΙ. Μπορεί (γιατί δεν έχουμε ιδέα) να είναι πιο γρήγορη η nvidia αλλά επειδή τις επιδόσεις δεν τις χαρίζει καμία εταιρία, και ιδικά η nvidia θα έχει και το ανάλογο κόστος. Τώρα αν παίζεις τα ΠΑΝΤΑ μια χαρά με την 5870 γιατί να βιαστείς να χάσεις λεφτά πουλώντας την, και να σκάσεις και εξτρά για κάτι που «λογικά» δεν θα το χρειάζεσαι. Η αν είσαι ο Sebastian. :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.