lefteriz Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2009 Πήρα ένα 3com modem router http://www.3com.com/products/en_US/detail.jsp?tab=features&pathtype=purchase&sku=3CRWDR101A-75το στησα κανονικά, όλα ωραία, συχρονίζει σε καλή ταχύτητα, αλλα εχω το παρακάτω πρόβλημα:η συνδεσμολογία είναι router - > switch gigabit -> κι απο κει φευγουν 2 καλωδια , 1 στο file server και 1 στο κύριο pcΤο πρόβλημα είναι ότι ενω στο file server δουλεύει μια χαρά το ρουτερ, στον υπολογιστή μου έχω πρόβλημα. Άνα τακτά χρονικά διαστήματα χάνει το ιντερνετ για 2-3 λεπτά και τι στιγμή που το χάνει , χάνει και το LAN για 1-2 δευτερόλεπτα.Έχω αναβαθμίσει το router στην τελευταία έκδοση, δοκίμασα με ξεχωριστή κάρτα δικτύου Realtek pci-e, με τελευταίους οδηγούς της marvell yukon αλλά το πρόβλημα παραμένει. καμιά ιδέα????.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Οκτώβριος 22, 2009 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2009 άλλαξε τα καλώδια ethernet μεταξυ τους να δεις αν κάνει τα ίδια και στο άλλο pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Οκτώβριος 22, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2009 με το προηγούμενο ρουτερ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα οπότε θεωρώ απίθανό να φταίει το καλώδιο. Παρ' όλα αυτά θα δοκιμάσω και διαφορετικό καλώδιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Οκτώβριος 22, 2009 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2009 Να το πας πίσω πίσω όσο είναι ο καιρός,και εγώ έτσι ήμουν!! όπως περίπτωση σου,αναγκαστικά και το αποθήκευσα στην ντουλάπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Οκτώβριος 22, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2009 το ίδιο άρχησε να κάνει και στο file server.. :giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Οκτώβριος 22, 2009 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2009 ISDN δεν εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Οκτώβριος 22, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2009 Έχει καμία σχέση αυτό? PSTN έχω forthnet 24mbit Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Οκτώβριος 22, 2009 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2009 καμιά σχέση ,η δικιά μου συσκευή ήταν ISDN, βασικά αν κοιτάξεις στο http://www.adslgr.com/ θα διαπιστώσεις ένα κατεβατό απο προβλήματα αποσυνδέσεων στα 3com modem Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Οκτώβριος 25, 2009 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2009 όντως πολλά προβλήματα.... το έδωσα σ' ένα φίλο μου και σε αυτόν έκανε τα ίδια, έχανε το ρουτερ στο άσχετο και επανερχόταν μόνο με ρεσετ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick2crete Οκτώβριος 25, 2009 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2009 Λευτερη το τελευταιο firmware δεν επαιζε καλα και σε μενα και το εβγαλα αμεσως..δοκιμασε με το αμεσως προηγουμενο ,μετα θελει reset to factory μεσα απο το interface και σεταρισμα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Οκτώβριος 25, 2009 Author #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2009 ευχαριστώ πολύ! θα τo δοκιμάσω και θα επανέλθω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Οκτώβριος 27, 2009 Author #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2009 Πέρασα την αμέσως προηγούμενη έκδοση φιρμ και φαίνεται να πηγαίνει πολύ καλά! :) Ίδωμεν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.