Jump to content

3com modem router περίεργο πρόβλημα

lefteriz

Recommended Posts

Πήρα ένα 3com modem router

http://www.3com.com/products/en_US/detail.jsp?tab=features&pathtype=purchase&sku=3CRWDR101A-75

το στησα κανονικά, όλα ωραία, συχρονίζει σε καλή ταχύτητα, αλλα εχω το παρακάτω πρόβλημα

:

η συνδεσμολογία είναι router - > switch gigabit -> κι απο κει φευγουν 2 καλωδια , 1 στο file server και 1 στο κύριο pc

Το πρόβλημα είναι ότι ενω στο file server δουλεύει μια χαρά το ρουτερ, στον υπολογιστή μου έχω πρόβλημα. Άνα τακτά χρονικά διαστήματα χάνει το ιντερνετ για 2-3 λεπτά και τι στιγμή που το χάνει , χάνει και το LAN για 1-2 δευτερόλεπτα.

Έχω αναβαθμίσει το router στην τελευταία έκδοση, δοκίμασα με ξεχωριστή κάρτα δικτύου Realtek pci-e, με τελευταίους οδηγούς της marvell yukon αλλά το πρόβλημα παραμένει. καμιά ιδέα????..

Λευτερη το τελευταιο firmware δεν επαιζε καλα και σε μενα και το εβγαλα αμεσως..δοκιμασε με το αμεσως προηγουμενο ,μετα θελει reset to factory μεσα απο το interface και σεταρισμα..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.