Pantm83 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2009 Καλησπερα ψαχνω μια καρτα ηχου το πολυ μεχρι 60 ευρω για 5.1 ηχεια , τι θα μου προτεινατε ??τα ηχεια μου ειναι altec lancing, τα εχω εδω και 3 χρονια, μεχρι τωρα ειχα καρτα ηχου sound blaster audigy, απλα επειδη θα αλλαξω pc ειπα να αλλαξω και καρτα ηχου τι λετε ???Ευχαριστω εκ των προτερων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Οκτώβριος 22, 2009 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2009 τι εχεις τωρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluesattack Οκτώβριος 22, 2009 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2009 ASUS XONAR D1 ειναι μια καλη λυση στα λεφτα σου...:yes4:Υπαρχει και η ASUS XONAR DX που ειναι pci-e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ardi21 Οκτώβριος 22, 2009 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2009 Στα χρηματα που ψαχνεις και 'γω δεν νομιζω να βρεις καλυτερη απο τις Xonar D1/DX. Ασχετα αν μπορει να μην την εχεις πραγματικα αναγκη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.