nickstamat Οκτώβριος 27, 2009 Author #21 Οκτώβριος 27, 2009 Καλά, αυτό είναι πολλές μέρες εκεί...Τα άτομα που ασχολούνται με το site είτε δεν το κατέχουν είτε απλώς το έχουν παραμελήσει (γενικότερα).Δε βρίσκω άλλη εξήγηση.
dunkel_Stern Οκτώβριος 31, 2009 #22 Οκτώβριος 31, 2009 εγώ έχω στείλει κανένα 10 mail στο πλαίσιο για να κάνουν κάποιες αλλαγές όπως παράδειγμα να μπορείς να φιλτράρεις με φάσματα, παράδειγμα σε τροφοδοτικά να βάλεις να σου εμφανίσει από 700W και άνω...any way μέχρι και στο forum πόσταρα αλλα ούτε φωνή ούτε ακρόασηαυτό ήταν το post μου στο forum του πλαισίουποπό πάνω που έλεγα που να "προτοστειλω" mail σε σχέση με το νέο update...1oν) Το site είναι λες και είναι update για άτομα με προβλήματα στην όραση τους.. όταν μπήκα πρώτη φορα στο site νόμιζα πως εξαιτίας των new drivers που έβαλα μου έβγαλε πρόβλημα η ανάλυση, λες και καθόμουνα σε 15" οθόνη ένιωθα στην θεα του...Τεραστια εικονίδια, τεράστιες απόστασης μεταξύ τους, γενικά τεραστια όλα κάτι που δεν είναι καθόλου καλο2oν) το δένδρο προϊόντων... εκεί που όλα ήταν δίπλα τώρα πρέπει να "σκρολαρεις" για να βρείς κάτι... επίσης καθόλου βολικό.3oν) επίσης η ταξινόμηση ως "Top Seller" πρέπει να γίνετε μετά επιλογής του χρηστη γιατί πρακτικά εισπράττεται ως Random. η ταξινόμηση πρέπει πάντα να γίνετε με άξονα την τιμή σε τέτοιου είδους προϊόντα4oν*)όταν έχεις έναν κατάλογο δεν μπορείς στο browse να μονοπωλείς όλη την σελίδα με 2-3 προϊόνταμια λύση είναι να κανεις ώστε με ένα click στην photo να σου βγάζει μεγαλύτερη φωτογραφία και με click στα στοιχεια να σε βγάζει στις λεπτομέρειεςμε λίγα λόγια κάνανε zoom στο site... όταν μπαίνω είναι το μοναδικό site που κάνω zoom-out για να πλοηγηθώ μέσα του.η αλλαγή πρέπει να πηγαίνει προς το καλύτερο όχι προς το χειρότερο "δεν μπορώ να καταλάβω ποιον στόχο ήθελε να πετύχει ο σχεδιαστής με αυτές τις λύσεις". με απόλυτο σεβασμό αλλα ως Designer θεωρώ πως το site έγινε χειρότερο αντί για καλύτερο και ο art director δεν έπρεπε να αφήσει τέτοιες τεχνικές ιδιαιτερότητες απαρατήρητες*editlinkΥ.Γ.άσε που αυτή η διαφημιστική καμπανια τους είναι το κάτι άλλο
neuromancer Οκτώβριος 31, 2009 #23 Οκτώβριος 31, 2009 dunkel_SternΔεν είσαι εσύ το target group του Πλαισίου. Ο ανίδεος με Η/Υ πελάτης τα θέλει απλωμένα, μεγάλα και στημένα ως προς τη χρήση και όχι τα specs. Ως παλιά καραβάνα συμφωνώ ότι είναι αθλιο και μπορώ να πώ ακόμη 50 στραβά. Δυστυχώς όμως αυτές είναι οι τάσεις της μόδας στο web. Μεγάλα και απλωμένα. Εμάς μας έχει κερδίσει, σειρά έχουν οι 40άρηδες που κουβαλάνε πολλά στο μυαλό και τα θέλουν απλωμένα και μεγάλα.
dunkel_Stern Οκτώβριος 31, 2009 #24 Οκτώβριος 31, 2009 dunkel_SternΔεν είσαι εσύ το target group του Πλαισίου. Ο ανίδεος με Η/Υ πελάτης τα θέλει απλωμένα, μεγάλα και στημένα ως προς τη χρήση και όχι τα specs. Ως παλιά καραβάνα συμφωνώ ότι είναι αθλιο και μπορώ να πώ ακόμη 50 στραβά. Δυστυχώς όμως αυτές είναι οι τάσεις της μόδας στο web. Μεγάλα και απλωμένα. Εμάς μας έχει κερδίσει, σειρά έχουν οι 40άρηδες που κουβαλάνε πολλά στο μυαλό και τα θέλουν απλωμένα και μεγάλα. θα μπορούσες να μου πεις "δεν λες ευχαριστώ που δεν το κάνανε όλο σε flash" και θα το βούλωνα
Kostas007 Νοέμβριος 5, 2009 #26 Νοέμβριος 5, 2009 το τραγικο ειναι οτι εχουν κατι ελεινα φιλτρα του τυπου: 4gb Και διπλα εχει και 4096mb Και φυσικα βγαζει διαφορετικα αποτελεσματα:sick:
ironman Νοέμβριος 5, 2009 #27 Νοέμβριος 5, 2009 επίσης κάτι που θα ήθελα εγώ, θα ήταν να είχα την δυνατότητα να αφαιρέσω κάποια επιλογή απο το φίλτρο...Πχ όταν είμαι στα λαπτοπ, στο φίλτρο με τις μάρκες, να αφαιρέσω τις μάρκες που δεν με ενδιαφέρουν.. Πιστευω ότι θα ήταν πολύ βολικό (όπως έχω διαπιστώσει απο άλλα site).
dunkel_Stern Νοέμβριος 5, 2009 #28 Νοέμβριος 5, 2009 πάντως γιατί έχω την αίσθηση πως με το να γράφουμε το τι θέλουμε και δεν θέλουμε στο πλαίσιο είναι σαν να γράφουμε γράμμα στον αγιοβασίλη κρυφά από τους γονείς μας?
Kostas007 Νοέμβριος 5, 2009 #29 Νοέμβριος 5, 2009 απ οτι εχω καταλαβει το πλαισιο προσπαθει να κανει μια μιξη στο site για noob και Pro χρηστες.στατιστικα οι noob ειναι παντα περισσοτεροι,αρα περισσοτερα λεφτα,επισης οι pro δε παιρνουν οτι να ναι,οποτε εχει 2-3 αντικειμενα γι αυτους που ξερουν οτι θα πωληθουν,και στους αλλους πασαρει τη σαβουρα η οτι εχει μεγαλυτερο κερδος
morfeas-dsl- Νοέμβριος 10, 2009 #30 Νοέμβριος 10, 2009 http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS.htmεαν πατησετε την επιλογη laptop σας βγαινει κανονικα? εμενα με προτρεπει για σωσιμο αρχειου στο δισκο!
morfeas-dsl- Νοέμβριος 10, 2009 #32 Νοέμβριος 10, 2009 ναι τωρα μου το βγαζει και εμενα μια χαρα. Τοτε εκανε αυτο που ανεφερα
deninho Νοέμβριος 23, 2009 #33 Νοέμβριος 23, 2009 Στην εξέλιξη της παραγγελίας, το "Start Picking" σημαίνει ότι μπορώ να πάω να το πάρω, ή ότι το παραλαμβάνουν από την αποθήκη για να το πάνε στο κατάστημα; [έχω βάλει παραλαβή από το κατάστημα]Δεν μπορούσαν να βάλουν είτε ελληνικά, είτε κάτι πιο κατανοητό στα αγγλικά; :to_pick_ones_nose3:
yanni Νοέμβριος 23, 2009 #34 Νοέμβριος 23, 2009 Θα αλλάξει όταν το παραλάβουν από το κατάστημα και θα σου έρθει και mail που θα σου λέει ότι μπορείς να πας να το πάρεις.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.