Jump to content

Προβλημα με λαπτοπ acer aspire!!!

giorgos861416003387

Recommended Posts

Έχω ενα λαπτοπ acer aspire 5685 wlmi με τα εξής χαρακτηριστικά :

CPU: intel core 2 duo t7200

Screen:15.4''

G.C.:nvidia geforce go 7600 στα 128mb

HDD: 160 gb

RAM: 2gb ddr2

Το πρώτο και σημαντικοτερο προβλημα που έχει είναι οτι παγώνει ολο το pc οταν βλέπω ταινία ή χρησιμοποιώ καποιο προγραμμα.Ενω οταν το αφηνω ανοιχτο χωρις να κανείς τίποτα δεν κολαει.Του εκανα εναν εσωτερικο καθαρισμο και η θερμοκρασια τωρα εχει πεσει κατα 15 βαθμου και παλι κανει τα ιδια.Του εκανα και scan με το eset για ιους και δεν βρήκε τίποτα.Και τελος ελεξα και της ram με το memtest και δεν μου εβγαλε καποιο error αν και όταν τελείωσε το τεστ κολησε πάλι.

Το δευτερο προβλημα ειναι μα την οθονη(αν και δεν με ενδιαφερει πολυ γιατι εχω το λαπτοπ συνδεμενο με την tv).

Η οθονη ειναι σβησμενει αν και το pc δουλευει.Απο κοντα αν κοιταξεις βλεπεις το desktop και αν πατήσεις το κουμπι του ελεγκτη οθόνης αναβει η οθονη για κλασματα δευτερολεπτου και καποιες φορες μενη ανοιχτη για λιγα λεπτα.

Τι φταίει και ποσο θα μου κοστιση η επισκευή;

• 2 weeks later...

Το ίδιο πρόβλημα (οθόνη ποθ σβήνει) έχω στο Ferrari, άλλαξα inverter άλλα τπτ, κάτι άλλο είναι.

Ελπίζω να βρείς λύση, άλλα μιας και μιλάμε για Acer, βάψε το μπλέ και στη θάλασσα, εγώ αυτό θα κάνω.....

όταν λες οθόνη που σβήνει περίεγραψε τι ακριβώς γίνεται?

ειναι οκ και ξαφνικά σβήνει τελείως μαύρη?σε πλήρες σκοτάδι αχνοφεγγίζει έστω ελάχιστα?(αν μπορείς να διακρίνεις το display έστω και οριακά)

αν άλλαξες ινβερτερ και συνεχίζει τότε είναι οθόνη.

H οθόνη δουλεύει μια χαρά, ο φωτισμός είναι που δημιουργεί το πρόβλημα , πιθανώς το backlight δλδ, όπως ακριβώς τα περιγράφει ο giorgos, όταν καλείς την όθόνη να ανάψει (το φως....) δουλεύει για δευτερόλεπτα, άντε 1-2 λεπτά και μετα lights out, άλλα όπως είπα ήδη, Acer ειναι, καλά να πάθω κλπ....

Οπως κατάλαβες, δεν με νοιάζει, πόσταρα μπας και μπορέσει να βοηθηθεί το άλλο παλικάρι απο την εμπειρία μου με την αλλαγή inverter.

Greekfragma,

10 posts μεχρι να μπορώ λέει να απαντήσω σε π.μ.....ότι να 'ναι

Όχι ευχαριστώ, προτιμώ να του βάλω φωτιά και να ψήσω λουκάνικα παρά να δώσω έστω και 1 ευρο ή 1 λεπτό απο το χρόνο μου για να ασχοληθώ με κάτι που γράφει Acer.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.