Jump to content

Windows 7 DSP

thespesios

Recommended Posts

Γεια σας . Με την επισημη κυκλοφορια των win 7 , αποφασισα να τα αποκτισω , για να ξεφορτωθω επιτελους τα vista. Αποφασισα να παρω τα 64-bit και συγκεκριμενα αυτα : http://www.plaisio.gr/Computers/Software/Operating-System/Microsoft-Windows-7-Ultimate-64-bit-English-DSP.htm ........... εδω και το προβλημμα ....οι εκδοσεις dsp ποια διαφορα εχουν με τις full retail??? Μπορουν να εγκατασταθουν μονο σε μια μητρικη? Δηλαδη σε μελλοντικη αναβαθμιση θα πρεπει να αγορασω αλλα windows? σας ευχαριστω ολους προκαταβολικα....

δηλαδη μπορω να τα εγκαταστησω κανονικα και σε αλλη μητρικη(δεν θελω να τα εγκαταστησω παραλληλα σε 2 συστηματα, αλλα μιλαω για format και εγκατασταση σε νεο αναβαθμισμενο συστημα με αλλη μητρικη.....) δεν θα εχω προβλημμα οταν κανω update της microsoft (οπως πχ να μου τα κλειδωσουν?) Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου......!

αυτο το dsp τελικα σε τη υστερη απο τις εκδοσεις των 300 ευρο ???????

Τα DSP είναι ουσιαστικά OEM, ως εκ τούτου η άδεια "κλειδώνει" σε ένα μηχάνημα. Η διαφορά στη τιμή είναι επειδή τα DSP δεν έχουν υποστήριξη από MS. (εκτός από updates, activation, ΙΕ κ.ο.κ)

Τι αλλη υποστηριξη θα θελαμε περα απο αυτα που ανεφερες?

Το θέμα δεν είναι τι θα θέλαμε εγώ κι εσύ, αλλά το τι θέλει ο καθένας ξεχωριστά. Αναφέρομαι σε υποστήριξη του ίδιου του λειτουργικού, εύρεση λύσεων σε θέματα για τα οποία ο περισσότερος κόσμος έχει ρημάξει τους δίσκους στα format, υποστήριξη του hardware της MS και όλα τα συναφή. Μην ξεχνάς ότι δεν έχουν όλοι τις γνώσεις που προφανώς έχεις ή έχω επάνω στο λειτουργικό. ;)

Η RC θα κλειδώσει κάπου στο Μάη του '10, αρά δεν μπορείς να μείνεις με αυτήν για πάντα.

δεν μπορείς στην RC να βάλεις key από αγορασμένη έκδοση? και να συνεχίσει κανονικά?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.