ChaniaMania Δεκέμβριος 3, 2009 Author #21 Δεκέμβριος 3, 2009 snooze δοκίμασα με το κλασικό memtest http://www.memtest.org/ με του τρόπους που είπες,με το memtest από http://hcidesign.com/memtest/με το memtest του OCCTκαι το memtest των 7Τα πρόβλημα είναι το ίδιο και με το 7rc1 και με το final (τώρα είμαι με final)...οπότε από την στιγμή που τα memtest δεν έχουν βγάλει κάτι ... δοκιμάζω διάφορους συνδυασμούς sticks-slots-timings κτλ, κάνω απλά την δουλειά μου (εφαρμογές audio) και περιμένω να crashάρει.Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να το crashάρω από μόνος μου !Δηλαδή μπορεί να γονατίζω το σύστημα για 10 ώρες φορτώνοντας τεράστια project χωρίς να crashάρει και να τα παίξει την ώρα που κοιμάμαι (που δεν τρέχει τίποτα) η απλά όταν ακούω μουσική με κάποιο ελαφρύ πρόγραμμα
vazelos Δεκέμβριος 3, 2009 #22 Δεκέμβριος 3, 2009 Ορισμενες φορες τα pc σπανε @ρχ...ι@ με τα κολληματα τους...Ολοι εχουμε ποοολλες περιπετειες κατα καιρους.Βασικα μονο αν αλλαξεις και μητρικη θα δεις τι παιζει...Τα αλλα μαλλον τα εχεις κανει ολα...
pank Δεκέμβριος 3, 2009 #23 Δεκέμβριος 3, 2009 snooze έγραψε: Αν υπάρχει θέμα με τις μνήμες, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μην το δείξει το memtest, το οποίο είναι το κατάλληλο tool για να βρεις αν όντως υπάρχει θέμα. Μην είσαι απόλυτος. Μου έχει τύχει να βγάζω ολονύχτιο memtest και να μην περνάω το blend test του orthos σε ψηλό priority. Το πέρασα με αύξηση 0,1V στην τάση που έδινα στις μνήμες, οπότε σε αυτές ήταν το πρόβλημα.
snooze Δεκέμβριος 4, 2009 #24 Δεκέμβριος 4, 2009 tamerlan έγραψε: Μην είσαι απόλυτος. Μου έχει τύχει να βγάζω ολονύχτιο memtest και να μην περνάω το blend test του orthos σε ψηλό priority. Το πέρασα με αύξηση 0,1V στην τάση που έδινα στις μνήμες, οπότε σε αυτές ήταν το πρόβλημα.Για 100% σιγουριά, το memtest θέλει 24ωρο. Το orthos βάζει και άλλους παράγοντες στην εξίσωση. Κατά τη γνώμη μου τα στικάκια μνήμης ΔΕΝ είχαν πρόβλημα, αλλά σε συνδυασμό με κάτι άλλο (προφανώς mobo) ήθελα αυτό το 0,1 για να παίξουν σωστά. Ίσως και το τροφοδοτικό σου σε stress να μην έδινε το σωστό ρεύμα, 1000 ίσως.
snooze Δεκέμβριος 4, 2009 #25 Δεκέμβριος 4, 2009 ChaniaMania έγραψε: snooze δοκίμασα με το κλασικό memtest http://www.memtest.org/ με του τρόπους που είπες,με το memtest από http://hcidesign.com/memtest/με το memtest του OCCTκαι το memtest των 7Τα πρόβλημα είναι το ίδιο και με το 7rc1 και με το final (τώρα είμαι με final)...οπότε από την στιγμή που τα memtest δεν έχουν βγάλει κάτι ... δοκιμάζω διάφορους συνδυασμούς sticks-slots-timings κτλ, κάνω απλά την δουλειά μου (εφαρμογές audio) και περιμένω να crashάρει.Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να το crashάρω από μόνος μου !Δηλαδή μπορεί να γονατίζω το σύστημα για 10 ώρες φορτώνοντας τεράστια project χωρίς να crashάρει και να τα παίξει την ώρα που κοιμάμαι (που δεν τρέχει τίποτα) η απλά όταν ακούω μουσική με κάποιο ελαφρύ πρόγραμμαΌλο το pc στον αέρα, εκτός κουτιού. reset bios to defaults. bios update,Επανεγκατάσταση OS, drivers update. Ξεκινάς με cpu-gpu-HD-1 μνήμη ---> 24 ώρες prime KAI ΣΤΟΥΣ 4 πυρήνες. Επαναλαμβάνεις προσθέτοντας μια μνήμη κάθε φορά. Αν δεν την παλεύεις, πούλα τα κομμάτια και πάρε άλλο σύστημα. η παίξε ζάρια και ανάλογα με το τι θα βγει άλλαξε mobo ή μνήμες.Αυτά τα εντελώς random crash-αρίσματα είναι πολύ μπάσταρδα.
ChaniaMania Δεκέμβριος 4, 2009 Author #26 Δεκέμβριος 4, 2009 Άστα να πάνε!Ευτυχώς που δεν έχω μαλλιά τι και αν είναι μερικών μηνών το σύστημα, τι και αν είναι στημένο με πολύ καλά parts, αν είναι να τα πάρει θα τα πάρει!Ξαναρχίζω να υποπτεύομαι συγκεκριμένο stick πάλι και όχι συγκεκριμένο slot..Δοκιμάζω ένα ένα αυτή τη φορά (όχι με συνδυασμούς) και για τουλάχιστον 24 ώρεςέχω ένα με κράς, ένα σταθερό και το τρίτο είναι σταθερό αλλά το έβαλα πριν 2-3 ώρες..επιστρέφω αύριο μεσημέρι για νεότερα!EDIT! τελικά τα λέμε νωρίτερα από ότι περίμενα!!Ξανά crash αυτή τη φορά με άλλο error πάλι!Από PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREAσεAPC_INDEX_MISMATCHΒάζω στο παιχνίδι δίσκο και τροφοδοτικόΜάλλον θα το πακετάρω, θα το στείλω eshop όπως είναι και τα λέμε του χρόνου!!
ChaniaMania Δεκέμβριος 9, 2009 Author #27 Δεκέμβριος 9, 2009 Επανέρχομαι με νεότερα ... snooze έγραψε: Όλο το pc στον αέρα, εκτός κουτιού. reset bios to defaults. bios update,Επανεγκατάσταση OS, drivers update. Ξεκινάς με cpu-gpu-HD-1 μνήμη ---> 24 ώρες prime KAI ΣΤΟΥΣ 4 πυρήνες. Επαναλαμβάνεις προσθέτοντας μια μνήμη κάθε φορά. Κατά γράμμα και αποτέλεσμα τίποτα!!!το στέλνω eshop ... θα το δεχτούν χωρίς σκληρό?
artshadows Δεκέμβριος 9, 2009 #28 Δεκέμβριος 9, 2009 EMENA μου εχει τυχει να περναω memtest και στο orthos να εχω προβλημα τελικα ηταν τα τimings
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.