amateur Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2009 Καλημέρα, Καθημερινή δέχομαι δεκάδες μηνύματα, είτε spam είτε ανέκδοτα και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς.Επομένως, έχω τα εξής ερωτήματα για ένα λογαριασμό που έχω στο yahoo.gr:1. Πώς μπλοκάρω μόνιμα συγκεκριμένες επαφές μου?2. Πώς μπλοκάρω μηνύματα που αφορούν φάρμακα κτλ?3. Στο gmail, ποια είναι η διαδικασία για να διαχειρίζομαι τα μηνύματα και σε περιβάλλον outlook? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
pastelidis.n.s. Οκτώβριος 22, 2009 #2 Οκτώβριος 22, 2009 Μπορω να σου απαντησω στο 3.Για να βλεπεις τα mail σου μεσω outlook θα πρεπει να πας στο outlook αι να κανεις τις αναλογες ρυθμισεις...!
jpavly Οκτώβριος 22, 2009 #3 Οκτώβριος 22, 2009 Για τα ανέκδοτα, απαντάς στον άνθρωπο που στα στέλνει και του λες ευγενικά να μη σου στέλνει τέτοια mails. Για τα κανονικά spam, δεν ξέρω τι προστασία προσφέρει το yahoo.gr Για το Gmail, δες εδώ για όλους τους clients http://mail.google.com/support/bin/topic.py?topic=12913
edward Οκτώβριος 22, 2009 #4 Οκτώβριος 22, 2009 Απο τις επιλογές έχει block σε spam και μπορείς να προσθέσεις μέχρι 500 διευθύνσεις και επίσης τα φίλτρα (που επιτέλους απο 15 έγιναν 100) μπλοκάρουν ολόκληρες λέξεις απο spam sites. πχ crazy offers, lastminoffer κτλ.
amateur Οκτώβριος 23, 2009 Author #5 Οκτώβριος 23, 2009 Eυχαριστώ για τις ιδέες.Δε θυμάμαι πότε είδα τελευταία φορά τόσο λίγα μηνύματα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.