Jump to content



5.25" HDD Bay... need help


Johny69

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά.

Ψάχνω για ένα εσωτερικό 5.25" bay που να παίρνει σκληρούς 3.5" sata. Τώρα θα μου πείτε υπάρχουν δεκάδες αν όχι εκατοντάδες :tomato:. Το θέμα είναι ότι έχουν μαζευτεί πόλοι σκληροί σπίτι οπότε ψάχνω για ένα bay που να παίρνει τους σκληρούς όσο πιο εύκολα γίνετε.. χωρίς βίδες, πλαίσια κτλ κτλ.... σαν δισκέτες δηλαδή... έχω φάει τον τόπο και δεν βρίσκω κάτι.... αν κάποιος έχει δει κάνα bay όπως το περιγράφω ας μου πει.:yes2:

Ελπίζω να ποσταρα στο σωστό thread.

Thanks

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω κάτι τέτοιο ψάχνεις.

αυτό

Παιδιά σας χιλιο-ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας αλλά ο Dolly έδωσε την λύση..... το mount του είναι "Worldwide first trayless Mobil Rack for 3,5“ SATA (I & II) HDDs, for direct hdd swapping without mounting, with SATA interface" όπως λέει και η Raidsonic στο site της. Ειναι ακριβός αυτό που έψαχνα, φοβερό...

Σας ευχαριστώ και πάλι παιδιά για τις προτάσεις σας... ναστε καλά :D

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

να ξεθάψω λίγο το θέμα, ψάχνω και εγώ κάτι αντίστοιχο με την διαφορά οτι θα βοηθούσε αν ήταν ταυτόχρονα και "sata hub". Πήρα κάρτα γραφικών και το bracket με τους σκληρούς δεν χωράει πλέον στο armor της thermaltake οπότε ή αλλάζω κουτί ή βάζω το bay που κουβεντιάζουμε. Στο μεταξύ η κάρτα μου έκρυψε και μερικές υποδοχές sata της μητρικής οπότε αν υπήρχε κάτι που τα συνδιάζει θα μου έλυνε τα χέρια! έχετε δει τίποτα αντίστοιχο?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.